Nawarkeun!

Monstera variegata unrooted wetstick meuli

27.96 - 34.95

De Monstera Variegata nyaeta undoubtedly tutuwuhan pang populerna di 2021. Kusabab popularitasnya, nu growers bieu bisa minuhan paménta. Daun anu éndah tina Monstera philodendron Éta henteu ngan ukur hiasan, tapi ogé pepelakan ngamurnikeun hawa. Di Cina Monstera melambangkan umur panjang. Tutuwuhan cukup gampang diurus sareng tiasa tumbuh ageung pisan dina kaayaan anu pas. Variasi ieu sareng daun bodas pastina mangrupikeun pernyataan di ruang tamu anjeun! Dupi anjeun sagemblengna bogoh ka Monstera Variegata

Di stock

harga lulus

Jumlah Diskon (%) Harga
1 - 34.95
2 5% 33.20
3 10% 31.46
4 15% 29.71
5+ 20% 27.96
x

gambaran

tutuwuhan gampang
Glamun dicerna
daun badag
Lembur cerah
Usum panas 2-3 x saminggu
Usum 1 x saminggu
Sadia dina ukuran béda

Inpo tambahan

beurat 20 g
dimensi 1 × 1 × 6 cm

Saran anu sanés ...

Potongan langka & tutuwuhan imah husus

  • Séép!
    Tawaran , tutuwuhan leutik

    Mésér sareng miara Syngonium Pink Spot

    • Pasang pabrik dina tempat anu terang, tapi henteu dina sinar panonpoé langsung. Upami pabrikna poék teuing, daunna bakal langkung héjo.
    • Jaga taneuh rada beueus; ulah nepi ka garing taneuh. Éta langkung saé nyiram sajumlah sakedik sacara teratur tibatan seueur sakaligus. Daun konéng hartosna seueur teuing cai anu dipasihkeun.
    • The Pixie mikanyaah nyemprot dina usum panas!
    • ...

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Tawaran Jumaah Hideung 2022

    Monstera obliqua adansonii variegata - motong sirah unrooted

    Monstera obliqua variegata, ogé katelah 'tutuwuhan liang' atawa 'topeng monyét philodendron' variegata, nyaéta tutuwuhan anu langka pisan jeung istiméwa alatan daunna husus nu boga liang. Ieu tutuwuhan ogé owes nickname na. Asalna Monstera obliqua tumbuh di leuweung tropis Amérika Kidul sareng Tengah.

    Tempatkeun pepelakan dina tempat anu haneut sareng terang sareng…

  • Nawarkeun!
    tatangkalan bumi , tutuwuhan populér

    Meuli jeung miara Alocasia Gageana

    Alocasia Gageana resep cahaya anu disaring terang, tapi teu aya anu terang teuing anu bakal ngaduruk daunna. Alocasia Gageana pasti resep langkung terang tibatan tempat teduh sareng toléransi sakedik cahaya. Jauhkeun Alocasia Gageana sahenteuna 1 méter tina jandéla pikeun nyegah karuksakan daunna.

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Stephania Erecta - tutuwuhan - meuli jeung miara

    Upami anjeun hoyong creeper lapang sareng daun héjo seger anu ageung, anu aheng ieu tiasa waé pikeun anjeun. Stephania mangrupikeun tutuwuhan umbi anu kalebet kana genus pepelakan kembangan (Menispermaceae). Asalna tumuwuh di Thailand sareng Australia - di dinya ngabungkus diri dina tangkal.

    Tetep akar tropis anjeun dina pikiran nalika anjeun teuleum ka…