Nawarkeun!

Meuli jeung miara tutuwuhan liang bodas Monstera Variegata

144.95

De Monstera Variegata nyaeta undoubtedly tutuwuhan pang populerna di 2019. Kusabab popularitasnya, nu growers bieu bisa minuhan paménta. Daun anu éndah tina Monstera henteu ngan ukur hiasan, tapi ogé pepelakan ngamurnikeun hawa. Di Cina, Monstera melambangkan umur panjang. Tutuwuhan cukup gampang diurus sareng tiasa tumbuh ageung pisan dina kaayaan anu pas. Variasi ieu sareng daun bodas pasti mangrupikeun pernyataan di ruang tamu anjeun! Dupi anjeun ogé sagemblengna bogoh ka Monstera Variegata

Di stock

x

gambaran

tutuwuhan gampang
Glamun dicerna
daun badag
Lembur cerah
Usum panas 2-3 x saminggu
Usum 1 x saminggu
Sadia dina ukuran béda

Inpo tambahan

dimensi 21 × 21 × 50 cm

Saran anu sanés ...

Potongan langka & tutuwuhan imah husus

  • Séép!
    Tawaran , Bestsellers

    Monstera Dubia meuli jeung miara cuttings unrooted

    Monstera dubia mangrupakeun langka, rupa-rupa Lesser dipikawanoh tina Monstera ti umum Monstera deliciosa atanapi Monstera adansonii, tapi variegation geulis tur kabiasaan metot ngajadikeun eta tambahan hébat kana sagala koleksi houseplant.

    Di habitat aslina di Amérika Tengah sareng Kidul tropis, Monstera dubia mangrupikeun tangkal anggur ngarayap anu naék tangkal sareng pepelakan ageung. Tutuwuhan juvenil dicirian ku…

  • Séép!
    tatangkalan bumi , tutuwuhan populér

    Mésér Anthurium Silver Blush motong rooted

    Anthurium 'Silver Blush' dianggap hibrida Anthurium crystallinum. Ieu mangrupakeun ramuan tumuwuh cukup leutik, kalawan pisan rounded, daun ngawangun jantung, urat pérak jeung wates pérak pisan noticeable sabudeureun urat.

    Ngaran genus Anthurium asalna tina basa Yunani ánthos "kembang" + ourá "buntut" + Latin Anyar -ium -ium. Tarjamahan anu sacara harfiah tina ieu bakal janten 'buntut kembangan'.

  • Nawarkeun!
    Bestsellers , Geura sumping

    Mésér sareng miara Alocasia Frydek Variegata Diva

    Alocasia Frydek Variegata Diva mangrupikeun pepelakan jero ruangan anu langka sareng éndah. Cai mibanda warna héjo poék jero, séktor sareng splash-kawas variegations, sarta daun velvety ngawangun jantung sempit jeung urat bodas kontras. Panjang petioles gumantung kana sabaraha atanapi sakedik cahaya anjeun masihan pepelakan anjeun. Cahaya diperlukeun pikeun ngajaga nuansa.

    Alocasia mikanyaah cai sareng resep kana…

  • Nawarkeun!
    tatangkalan bumi , tutuwuhan populér

    Mésér Anthurium Panah dina botol

    Anthurium 

    Ngaran genus Anthurium asalna tina basa Yunani ánthos "kembang" + ourá "buntut" + Latin Anyar -ium -ium. Tarjamahan anu sacara harfiah tina ieu bakal janten 'buntut kembangan'.