Séép!

Monstera variegata motong unrooted langka

24.95

De Monstera Variegata nyaeta undoubtedly tutuwuhan pang populerna di 2019. Kusabab popularitasnya, nu growers bieu bisa minuhan paménta. Daun anu éndah tina Monstera henteu ngan ukur hiasan, tapi ogé pepelakan ngamurnikeun hawa. Di Cina, Monstera melambangkan umur panjang. Tutuwuhan cukup gampang diurus sareng tiasa tumbuh ageung pisan dina kaayaan anu pas. Variasi ieu sareng daun bodas pasti mangrupikeun pernyataan di ruang tamu anjeun! Dupi anjeun ogé sagemblengna bogoh ka Monstera Variegata

Séép!

Daptar antosan - Daptar antosan Kami bakal nginpokeun ka anjeun nalika produkna aya di saham. Mangga lebetkeun alamat surélék nu sah di handap.

gambaran

tutuwuhan gampang
Glamun dicerna
daun badag
Lembur cerah
Usum panas 2-3 x saminggu
Usum 1 x saminggu
Sadia dina ukuran béda

Saran anu sanés ...

Potongan langka & tutuwuhan imah husus

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Hadiah Poé Valentine pikeun dirina

    Naha anjeun milarian kado anu saé atanapi ide kado pikeun réréncangan anjeun, anu gélo ngeunaan motong sareng pepelakan? Lajeng hiji ieu Valentine pakétperjangjian didamel khusus pikeun anjeunna!

  • Séép!
    tatangkalan bumi , tutuwuhan ngamurnikeun hawa

    Mésér tutuwuhan karét Ficus Elastica Schrijveriana tutuwuhan orok

    Ficus Elastica 'Shivereana' rada langka, tapi urang tiasa mendakan sababaraha. Éta mangrupikeun pepelakan karét anu gaya kalayan daun bintik héjo sareng pink-oranye. Kalayan daun anu kuat, kulitna, éta masihan karakter kana rohangan anjeun. Datang kana sorangan dina pot basajan, ku kituna anjeun bisa pinuh ngarasakeun bentuk sleek na. Tutuwuhan ngabersihkeun hawa…

  • Séép!
    Tawaran , tutuwuhan ngamurnikeun hawa

    Mésér Syngonium Pink Spot unrooted cuttings sirah

    • Pasang pabrik dina tempat anu terang, tapi henteu dina sinar panonpoé langsung. Upami pabrikna poék teuing, daunna bakal langkung héjo.
    • Jaga taneuh rada beueus; ulah nepi ka garing taneuh. Éta langkung saé nyiram sajumlah sakedik sacara teratur tibatan seueur sakaligus. Daun konéng hartosna seueur teuing cai anu dipasihkeun.
    • The Pixie mikanyaah nyemprot dina usum panas!
    • ...

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Mésér Monstera adansonii variegated – pot 13 cm

    Monstera adansonii variegata, ogé katelah 'tutuwuhan liang' atawa 'topeng monyét philodendron' variegata, mangrupa tutuwuhan anu langka pisan jeung istiméwa alatan daunna husus anu loba liang. Ieu tutuwuhan ogé owes nickname na. Asalna Monstera obliqua tumbuh di leuweung tropis Amérika Kidul sareng Tengah.

    Tempatkeun pepelakan dina tempat anu haneut sareng terang sareng…