Nawarkeun!

Mésér Philodendron Florida Pocong rooted motong

15.96 - 19.95

Philodendron 'Florida Ghost' mangrupikeun aroid langka, namina diturunkeun tina penampilan anu teu biasa. Daun anyar tutuwuhan ieu ampir bodas saméméh maturing ka héjo torek, méré nya dicampur daun héjo sapanjang taun.

Miara hiji Philodendron 'Florida Ghost' ku meniru lingkungan leuweung hujan na. Ieu tiasa dilakukeun ku nyayogikeun lingkungan anu beueus sareng campuran taneuh anu gancang permeabel. Tumuwuhna kaluhur anu laun tiasa dirojong ku batang awi atanapi batang lukut upami anjeun resep, ieu bakal maénkeun peran anu bakal dimainkeun ku pepelakan atanapi tatangkalan anu langkung ageung di habitat alamina. Jaga 'Florida Ghost' disiram ogé salami usum ngembang anu langkung haneut, ngamungkinkeun satengah luhur taneuh garing sateuacan disiram deui.

Di stock

harga lulus

Jumlah Diskon (%) Harga
1 - 19.95
2 5% 18.95
3 10% 17.96
4 15% 16.96
5+ 20% 15.96
x
kategori: , , , , , , , , tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

gambaran

tutuwuhan gampang
Racun
Daun leutik sareng sedeng nunjuk
ngiuhan lampu
Taya panonpoé pinuh
Peryogi saeutik cai.
Hiji-hijina jalan pikeun maéhan ieu nyaéta ku
pikeun masihan deui cai.
Sadia dina cuttings wungkul

Inpo tambahan

dimensi 1 × 2 × 35 cm

Saran anu sanés ...

Potongan langka & tutuwuhan imah husus

  • Séép!
    Tawaran , Tawaran Jumaah Hideung 2022

    Meuli jeung miara Alocasia Naga Skala

    De alocasia milik kulawarga Arum. Éta ogé disebut Ceuli Gajah. Éta mangrupikeun pepelakan tropis anu cukup tahan kana ibun. Gampang ditebak kumaha pepelakan ieu kalayan daun héjo ageung ngagaduhan namina. Wangun daunna nyarupaan sinar ngojay. Sinar ngojay, tapi anjeun ogé tiasa nempatkeun sirah gajah di jerona...

  • Séép!
    Tawaran , Geura sumping

    Mésér Rhapidophora Korthalsii cuttings unrooted

    The rhaphidophora korthalsii téh sarupa dina tumuwuhna monstera dubia, éta resep nanjak kulit tangkal sarta ngahasilkeun daun pamisah geulis mun matures. Pasihan anjeunna sedeng pikeun sinar panonpoé teu langsung caang. Beuki lampu, beuki aranjeunna bakal tumuwuh, tapi ninggalkeun aranjeunna nyalira di panonpoé soré pinuh.

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Monstera Thailand Rasi pot 6 cm meuli jeung miara

    Rasi Monstera Thailand (kalawan sahenteuna 4 daun), ogé katelah 'tutuwuhan liang', nyaéta tutuwuhan anu langka pisan sareng istiméwa kusabab daunna anu khusus sareng liang. Ieu tutuwuhan ogé owes nickname na. Asalna, Monstera Thai Constellation tumuwuh di leuweung tropis Amérika Kidul sareng Tengah.

    Tempatkeun pepelakan dina tempat anu haneut sareng terang sareng…

  • Séép!
    tatangkalan bumi , tutuwuhan ngamurnikeun hawa

    Philodendron Bodas Putri - Mésér Lady abdi

    The Philodendron Bodas Putri - Lady abdi nyaeta salah sahiji anu pang ditéang-sanggeus tutuwuhan di momen. Kalayan daun variegated warna bodas, batang beureum jero sareng bentuk daun anu ageung, pepelakan langka ieu kedah-dipikabutuh. Kusabab Philodendron Bodas Putri hese tumuwuh, kasadiaan na salawasna pohara kawates.

    Sapertos pepelakan variegated anu sanés,…