Nawarkeun!

Beuli Philodendron Melanochrysum

35.16 - 43.95

Philodendron melanochrysum mangrupikeun spésiés pepelakan kembangan tina kulawarga Araceae. Philodendron ekslusif sareng keuna ieu jarang pisan sareng katelah Emas Hideung.

Dina stock (tiasa backordered)

harga lulus

Jumlah Diskon (%) Harga
1 - 43.95
2 5% 41.75
3 10% 39.56
4 15% 37.36
5+ 20% 35.16
x

gambaran

tutuwuhan gampang
Glamun dicerna
daun leutik
Lembur cerah
Usum panas 2-3 x saminggu
Usum 1 x saminggu
Sadia dina ukuran béda

Inpo tambahan

beurat 350 g
dimensi 12 × 12 × 30 cm

Saran anu sanés ...

  • Bestsellers , Pepelakan imah langka

    Monstera variegata motong unrooted langka

    De Monstera Variegata nyaeta undoubtedly tutuwuhan pang populerna 2019. Kusabab popularitasnya, nu growers bieu bisa minuhan paménta. Daun anu éndah tina Monstera henteu ngan ukur hiasan, tapi ogé pepelakan anu ngabersihkeun hawa. Di Cina, Monstera melambangkan umur panjang. Tutuwuhan ieu gampang dirawat sareng tiasa tumbuh di…

  • Séép!
    Bestsellers , bungkusan kauntungan

    Mésér Monstera Adansonii 'Monyet Topeng' daun monyét

    Monstera obliqua, ogé katelah 'tutuwuhan liang' atawa 'topeng monyét philodendron', nyaéta tutuwuhan husus alatan daunna husus nu boga liang. Ieu tutuwuhan ogé owes nickname na. Asalna Monstera obliqua tumbuh di leuweung tropis Amérika Kidul sareng Tengah.

  • Nawarkeun!
    bantuan bilas , melak tuangeun

    Mésér pepelakan jero ruangan Pokon Powerspray 300ml

    Tutuwuhan tiasa ngembangkeun daun kusam dina waktosna. Pokon Powerspray Houseplants méré caang tambahan palem jeung tutuwuhan héjo† Salaku tambahan, Pokon Powerspray Houseplants disayogikeun sareng nutrisi, supados pepelakan henteu ngan ukur janten caang tambahan, tapi ogé langsung disuap. Hal ieu ngajadikeun pepelakan katingalina langkung seger, langkung vital sareng langkung séhat dina waktos anu pondok.

  • Séép!
    tatangkalan bumi , tutuwuhan badag

    Monstera deliciosa - tutuwuhan liang dina pot

    Tutuwuhan Hole (Monstera) nyaéta tutuwuhan ti kulawarga arum sarta asalna ti Amérika Tengah jeung Kidul. Ieu mangrupakeun creeper tropis anu bisa nanjak pisan tinggi.
    Upami kembangan sareng ngabentuk buah di alam, peryogi sataun sateuacan buah asak. Dina taun éta buah masih beracun.

  • Séép!
    Tawaran Jumaah Hideung 2022 , Tawaran Liburan 2022

    Keratan Rhapidophora tetrasperma monstera minima

    Ngaran botani tutuwuhan ieu Rhapidophora tetrasperma, tapi biasana disebut philodendron mini monstera atawa monstera disebutna minimum. Nyatana, pepelakan éta sanés Monstera, tapi kalebet kulawarga Aracaea, sapertos Rhapidophora.

    Monstera minima mangrupa tutuwuhan tropis husus anu asalna ti wewengkon  Thailand en Malaysia asalna.

    The…

  • Nawarkeun!
    Tawaran Liburan 2022 , kado bisnis sustainable aslina

    Meuli jeung miara tutuwuhan liang bodas Monstera Variegata

    De Monstera Variegata nyaeta undoubtedly tutuwuhan pang populerna 2019. Kusabab popularitasnya, nu growers bieu bisa minuhan paménta. Daun anu éndah tina Monstera henteu ngan ukur hiasan, tapi ogé pepelakan anu ngabersihkeun hawa. Di Cina, Monstera melambangkan umur panjang. Tutuwuhan ieu gampang dirawat sareng tiasa tumbuh di…

Potongan langka & tutuwuhan imah husus

  • Séép!
    Tawaran , tatangkalan bumi

    Heatpack 40 jam pikeun cuttings jeung houseplants x 10 PCS

    PERHATOSKEUN:  Nalika éta 5 derajat atanapi kirang di luar, kami mamatahan sadayana pikeun mesen bungkus panas. Mun anjeun teu mesen hiji pak panas, aya kamungkinan yén cuttings anjeun sarta / atawa tutuwuhan bisa ruksak tambahan ku tiis. Henteu hoyong mesen bungkus panas? Éta mungkin, tapi pepelakan anjeun teras bakal dikirim dina résiko anjeun nyalira. Anjeun tangtosna tiasa ngahubungi kami…

  • Nawarkeun!
    Tawaran , tatangkalan gantung

    Beuli cuttings Epipremnum Pinnatum Cebu Blue

    Epipremnum Pinnatum mangrupikeun tutuwuhan anu unik. Daun anu sempit sareng panjang kalayan struktur anu saé. Idéal pikeun leuweung kota anjeun! Epipremnum pinnatum Biru Cebu mangrupa geulis, langka pisan epipremnum nanaon. Pasihan pabrik tempat anu terang tapi henteu aya sinar panonpoé anu pinuh sareng ngantepkeun taneuh janten langkung garing antara cai. 

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Hadiah Easter héjo pangalusna - kaget kolega Anjeun!

    Naha anjeun milarian kado Easter héjo anu paling saé pikeun kaget kolega anjeun? Lajeng hiji ieu kado Easter pakétperjangjian dijieun husus pikeun aranjeunna!

  • Séép!
    Tawaran , tatangkalan bumi

    Mésér Philodendron Squamiferum variegata

    Philodendron Squamiferum variegata mangrupikeun aroid anu jarang pisan, nami diturunkeun tina penampilan anu teu biasa. Daun anyar tutuwuhan ieu ampir bodas saméméh maturing ka héjo torek, méré nya dicampur daun héjo sapanjang taun.

    Jaga Philodendron Squamiferum variegata ku cara niru lingkungan leuweung hujan na. Ieu tiasa dilakukeun ku nyayogikeun…