Séép!

Philodendron Monstera variegata - mésér wetstick unrooted

29.95

De Monstera Variegata nyaeta undoubtedly tutuwuhan pang populerna di 2019. Kusabab popularitasnya, nu growers bieu bisa minuhan paménta. Daun anu éndah tina Monstera henteu ngan ukur hiasan, tapi ogé pepelakan ngamurnikeun hawa. Di Cina, Monstera melambangkan umur panjang. Tutuwuhan cukup gampang diurus sareng tiasa tumbuh ageung pisan dina kaayaan anu pas. Variasi ieu sareng daun bodas pasti mangrupikeun pernyataan di ruang tamu anjeun! Dupi anjeun ogé sagemblengna bogoh ka Monstera Variegata

Séép!

Daptar antosan - Daptar antosan Kami bakal nginpokeun ka anjeun nalika produkna aya di saham. Mangga lebetkeun alamat surélék nu sah di handap.

gambaran

tutuwuhan gampang
Glamun dicerna
daun badag
Lembur cerah
Usum panas 2-3 x saminggu
Usum 1 x saminggu
Sadia dina ukuran béda

Saran anu sanés ...

Potongan langka & tutuwuhan imah husus

  • Nawarkeun!
    Tawaran , tatangkalan bumi

    Mésér heat pack 72 jam pikeun pepelakan imah réptil lauk

    PERHATOSKEUN:  Nalika éta 5 derajat atanapi kirang di luar, kami mamatahan sadayana pikeun mesen bungkus panas. Mun anjeun teu mesen hiji pak panas, aya kamungkinan yén cuttings anjeun sarta / atawa tutuwuhan bisa ruksak tambahan ku tiis. Henteu hoyong mesen bungkus panas? Éta mungkin, tapi pepelakan anjeun teras bakal dikirim dina résiko anjeun nyalira. Anjeun tiasa masihan kami…

  • Nawarkeun!
    Bestsellers , tutuwuhan badag

    Beuli Philodendron Xuping Putri

    Philodendron Pink Princess mangrupikeun salah sahiji pepelakan anu paling ditéang ayeuna. Kalayan daun variegated warna pink-na, batang beureum jero sareng bentuk daun anu ageung, pepelakan langka ieu leres-leres kedah aya. Kusabab Philodendron Pink Putri hese tumuwuh, kasadiaan na salawasna pohara kawates.

    Sapertos pepelakan variegasi anu sanés,…

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Geura sumping

    Mésér Rhapidophora tetrasperma minima variegata cuttings

    Sanggeus perang Panawaran dina situs lelang Selandia Anyar, batur meuli houseplant ieu ngan 9 daun pikeun catetan $19.297. Tutuwuhan Rhaphidophora Tetrasperma Variegata variegata bodas langka, disebut oge Monstera Minima variegata, nembé dijual dina lelang online. Éta kéngingkeun $ 19.297 anu saé, ngajantenkeun éta "tanaman rumah tangga anu paling mahal" dina situs wéb penjualan umum. dagang…

  • Séép!
    Geura sumping , tatangkalan gantung

    Beuli Epipremnum aureum Shangri-La unrooted motong

    Epipremnum aureum Shangri-La mangrupakeun tutuwuhan unik. Daun anu sempit sareng panjang kalayan struktur anu saé. Idéal pikeun leuweung kota anjeun! Epipremnum aureum Shangri-La mangrupa geulis, langka pisan epipremnum nanaon. Pasihan pabrik tempat anu terang tapi henteu aya sinar panonpoé anu pinuh sareng ngantepkeun taneuh janten langkung garing antara cai.