Nawarkeun!

Beuli Philodendron Ring Seuneu rooted motong

11.96 - 14.95

Philodendron Narrow Ring of Fire mangrupikeun aroid langka, namina diturunkeun tina penampilan anu teu biasa. Daun anyar tutuwuhan ieu ampir bodas saméméh maturing ka héjo torek, masihan nya dicampur daun héjo sapanjang taun.

Miara hiji Philodendron Narrow Ring of Fire ku meniru lingkungan leuweung hujan na. Ieu tiasa dilakukeun ku nyayogikeun lingkungan anu beueus sareng campuran taneuh anu gancang permeabel. Tumuwuhna kaluhur anu laun tiasa dirojong ku batang awi atanapi batang lukut upami anjeun resep, ieu bakal maénkeun peran anu bakal dimainkeun ku pepelakan atanapi tatangkalan anu langkung ageung di habitat alamna. Nyimpen hiji Philodendron Narrow Ring of Fire ogé disiram salila usum tumuwuh warmer, sahingga satengah luhur taneuh nepi ka garing saméméh watering deui.

Di stock

harga lulus

Jumlah Diskon (%) Harga
1 - 14.95
2 5% 14.20
3 10% 13.46
4 15% 12.71
5+ 20% 11.96
x
kategori: , , , , , , , , tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

gambaran

tutuwuhan gampang
Racun
Daun leutik sareng sedeng nunjuk
ngiuhan lampu
Taya panonpoé pinuh
Peryogi saeutik cai.
Hiji-hijina jalan pikeun maéhan ieu nyaéta ku
pikeun masihan deui cai.
Sadia dina cuttings wungkul

Inpo tambahan

dimensi 1 × 2 × 25 cm

Saran anu sanés ...

Potongan langka & tutuwuhan imah husus

  • Nawarkeun!
    Tawaran , tatangkalan bumi

    Mésér Syngonium Pink Splash cuttings unrooted

    • Pasang pabrik dina tempat anu terang, tapi henteu dina sinar panonpoé langsung. Upami pabrikna poék teuing, daunna bakal langkung héjo.
    • Jaga taneuh rada beueus; ulah nepi ka garing taneuh. Éta langkung saé nyiram sajumlah sakedik sacara teratur tibatan seueur sakaligus. Daun konéng hartosna seueur teuing cai anu dipasihkeun.
    • The Pixie mikanyaah nyemprot dina usum panas!
    • ...

  • Séép!
    Geura sumping , tatangkalan bumi

    Beuli Alocasia Frydek Variegata aurea

    Alocasia Frydek Variegata aurea mangrupikeun pepelakan jero ruangan anu jarang pisan sareng éndah. Cai mibanda warna héjo jero poék, séktor sareng splash-kawas variegations, sarta daun velvety ngawangun jantung sempit jeung urat bodas kontras. Panjang petioles gumantung kana sabaraha atanapi sakedik cahaya anjeun masihan pepelakan anjeun. Cahaya diperlukeun pikeun ngajaga nuansa.

    Alocasia mikanyaah cai sareng resep nangtung dina…

  • Séép!
    Tawaran , tutuwuhan ngamurnikeun hawa

    Mésér Syngonium Pink Spot unrooted cuttings sirah

    • Pasang pabrik dina tempat anu terang, tapi henteu dina sinar panonpoé langsung. Upami pabrikna poék teuing, daunna bakal langkung héjo.
    • Jaga taneuh rada beueus; ulah nepi ka garing taneuh. Éta langkung saé nyiram sajumlah sakedik sacara teratur tibatan seueur sakaligus. Daun konéng hartosna seueur teuing cai anu dipasihkeun.
    • The Pixie mikanyaah nyemprot dina usum panas!
    • ...

  • Bestsellers , tatangkalan bumi

    Monstera variegata motong unrooted langka

    De Monstera Variegata nyaeta undoubtedly tutuwuhan pang populerna 2019. Kusabab popularitasnya, nu growers bieu bisa minuhan paménta. Daun anu éndah tina Monstera henteu ngan ukur hiasan, tapi ogé pepelakan anu ngabersihkeun hawa. Di Cina, Monstera melambangkan umur panjang. Tutuwuhan ieu gampang dirawat sareng tiasa tumbuh di…