Séép!

Mésér Philodendron scandens 'Brasil' pot tutuwuhan mini 6 cm

2.95

Philodendron scandens mangrupikeun pepelakan jero ruangan tropis héjo sareng konéng ti Amérika Tengah sareng Antillen. Daun ageung ngawangun jantung ngagaduhan pola sareng warna anu saé, anu misahkeun diri tina kalolobaan pepelakan terrarium sahingga nyayogikeun kontras warna anu éndah. Permata anu henteu kedah leungit di leuweung kota anjeun.

Séép!

Daptar antosan - Daptar antosan Kami bakal nginpokeun ka anjeun nalika produkna aya di saham. Mangga lebetkeun alamat surélék nu sah di handap.

gambaran

tutuwuhan gampang
Non-toksik
Daun leutik nunjuk
ngiuhan lampu
Taya panonpoé pinuh
Peryogi saeutik cai.
Hiji-hijina jalan pikeun maéhan ieu nyaéta ku
pikeun masihan deui cai.
Sadia dina ukuran béda

Inpo tambahan

dimensi 6 × 6 × 12 cm
ukuran pot

6

Jangkungna

12

Saran anu sanés ...

Potongan langka & tutuwuhan imah husus

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Monstera Thailand Rasi pot 6 cm meuli jeung miara

    Rasi Monstera Thailand (kalawan sahenteuna 4 daun), ogé katelah 'tutuwuhan liang', nyaéta tutuwuhan anu langka pisan sareng istiméwa kusabab daunna anu khusus sareng liang. Ieu tutuwuhan ogé owes nickname na. Asalna, Monstera Thai Constellation tumuwuh di leuweung tropis Amérika Kidul sareng Tengah.

    Tempatkeun pepelakan dina tempat anu haneut sareng terang sareng…

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Philodendron Monstera variegata - mésér wetstick unrooted

    De Monstera Variegata nyaeta undoubtedly tutuwuhan pang populerna 2019. Kusabab popularitasnya, nu growers bieu bisa minuhan paménta. Daun anu éndah tina Monstera henteu ngan ukur hiasan, tapi ogé pepelakan anu ngabersihkeun hawa. Di Cina, Monstera melambangkan umur panjang. Tutuwuhan ieu gampang dirawat sareng tiasa tumbuh di…

  • Nawarkeun!
    Tawaran , tatangkalan bumi

    Mésér heatpack 72 jam pikeun cuttings, tutuwuhan jeung sasatoan

    PERHATOSKEUN:  Nalika éta 5 derajat atanapi kirang di luar, kami mamatahan sadayana pikeun mesen bungkus panas. Mun anjeun teu mesen hiji pak panas, aya kamungkinan yén cuttings anjeun sarta / atawa tutuwuhan bisa ruksak tambahan ku tiis. Henteu hoyong mesen bungkus panas? Éta mungkin, tapi pepelakan anjeun teras bakal dikirim dina résiko anjeun nyalira. Anjeun tiasa masihan kami…

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Ditangtayungan: Philo Monstera albo borsigiana variegata - meuli cuttings unrooted

    De Monstera Variegata nyaeta undoubtedly tutuwuhan pang populerna 2019. Kusabab popularitasnya, nu growers bieu bisa minuhan paménta. Daun anu éndah tina Monstera henteu ngan ukur hiasan, tapi ogé pepelakan anu ngabersihkeun hawa. Di Cina, Monstera melambangkan umur panjang. Tutuwuhan ieu gampang dirawat sareng tiasa tumbuh di…