Séép!

Philodendron Bodas Putri - Mésér Lady abdi

16.46 - 21.95

The Philodendron Bodas Putri - Lady abdi nyaeta salah sahiji anu pang ditéang-sanggeus tutuwuhan di momen. Kalayan daun variegated warna bodas, batang beureum jero sareng bentuk daun anu ageung, pepelakan langka ieu kedah-dipikabutuh. Kusabab Philodendron Bodas Putri hese tumuwuh, kasadiaan na salawasna pohara kawates.

Sapertos pepelakan variegated anu sanés, Philodendron White Princess ogé peryogi cinta tambahan. Bagian daun anu variegated henteu ngandung kolorfil. Klorofil mangrupikeun pewarna daun héjo anu dianggo ku pepelakan pikeun néwak cahaya sareng ngarobih kana énergi kimia. Énergi éta dipaké pikeun fotosintésis. Kusabab Philodendron ieu ngagaduhan daun anu variegated, éta ngahasilkeun kirang énergi.

 

Séép!

Daptar antosan - Daptar antosan Kami bakal nginpokeun ka anjeun nalika produkna aya di saham. Mangga lebetkeun alamat surélék nu sah di handap.

gambaran

tutuwuhan gampang
Non-toksik
Daun leutik nunjuk
ngiuhan lampu
Taya panonpoé pinuh
Peryogi saeutik cai.
Hiji-hijina jalan pikeun maéhan ieu nyaéta ku
pikeun masihan deui cai.
Sadia dina ukuran béda

Inpo tambahan

dimensi 12 × 12 × 20 cm
ukuran pot

12

Jangkungna

25

Saran anu sanés ...

  • Séép!
    tatangkalan bumi , tatangkalan gantung

    Meuli sareng miara Philodendron scandens 'Brasil'

    Philodendron scandens mangrupikeun pepelakan jero ruangan tropis héjo sareng konéng ti Amérika Tengah sareng Antillen. Daun ageung ngawangun jantung ngagaduhan pola sareng warna anu saé, anu misahkeun diri tina kalolobaan pepelakan terrarium sahingga nyayogikeun kontras warna anu éndah. Permata anu henteu kedah leungit di leuweung kota anjeun.

  • Pek ngamimitian , Tawaran

    Philodendron selloum super atom

    Philodendron selloum super Atom orok motong mikanyaah cai sarta resep titik lampu. Nanging, ulah nempatkeun éta dina sinar panonpoé langsung sareng ulah ngantep bola akar garing. Naha aya tetes cai dina pucuk daun? Lajeng anjeun masihan teuing cai. Daunna tumbuh ka arah cahaya sareng éta saé pikeun sakapeung ...

  • Nawarkeun!
    Tawaran Jumaah Hideung 2022 , Tawaran

    Monstera albo borsigiana variegata - motong ngora

    De Monstera Variegata nyaeta undoubtedly tutuwuhan pang populerna di 2021. Kusabab popularitasnya, nu growers bieu bisa minuhan paménta. Daun anu éndah tina Monstera philodendron Éta henteu ngan ukur hiasan, tapi ogé pepelakan ngamurnikeun hawa. Di Cina Monstera melambangkan umur panjang. Tutuwuhan ieu cukup gampang dirawat…

  • Séép!
    Tawaran Liburan 2022 , Bestsellers

    Beuli Philodendron Golden Naga

    PERHATOSKEUN! Ieu tutuwuhan téh backordered sarta kawates sadia. Upami hoyong, nami anjeun tiasa dilebetkeun kana daptar ngantosan.

    A kudu-kudu keur pencinta tutuwuhan. Kalayan pepelakan ieu anjeun gaduh pepelakan anu unik anu anjeun moal tepang sareng sadayana. Tina sadaya polutan anu ngabahayakeun di bumi sareng lingkungan padamelan urang, formaldehida mangrupikeun anu paling umum. Ayeuna hayu pepelakan ieu…

  • Nawarkeun!
    tatangkalan bumi , tutuwuhan ngamurnikeun hawa

    Mésér Philodendron Hederaceum 'Lemon Lime'

    Philodendron Ieu versi konéng tina ogé kawentar Philodendron Micans! Tutuwuhan ngagaduhan daun ngawangun jantung anu kondang, dina warna anu éndah. Jeruk Nipis Philodendron mangrupikeun pepelakan jero ruangan konéng anu saé sareng kuat pisan. Ogé lanceukna, tutuwuhan ieu longs pikeun titik cahaya. 

  • Séép!
    tatangkalan bumi , tutuwuhan badag

    Meuli jeung miara Final Philodendron McColley urang

    Final Philodendron McColley anu langka nyaéta galur Philodendron énggal. Hibrida tropis sareng gaduh daun anyar jeruk dugi ka beureum anu janten héjo herang poék ku umur. Bentuk anu aheng, tegak, clumping éndah dina ranjang kebon anu terlindung atanapi peti patio di daérah usum tiis anu hampang. Spésimen jero ruangan anu éndah, gampang tumbuh anu gampang tumbuh dina sagala iklim. Permata ieu teu kedah sono…

  • Séép!
    Tawaran Liburan 2022 , Tawaran

    Meuli jeung miara Philodendron Birkin variegata

    Philodendron Birkin mangrupikeun hal anu khusus! Ieu mangrupikeun kabutuhan pikeun pencinta pepelakan anu leres. Tutuwuhan ieu populér berkat daun herang ngawangun jantung héjo poék anu mimiti héjo sareng laun-laun robih janten daun kalayan belang bodas krim. Beuki cahaya anu ditampi pepelakan, langkung ageung kontras warna. Éta tutuwuhan kompak sareng tumuwuh lalaunan. Sapertos seueur anu sanés…

  • Séép!
    Tawaran , bungkusan kauntungan

    Meuli jeung miara Philodendron Malay Emas

    A kudu-kudu keur pencinta tutuwuhan. Kalayan pepelakan ieu anjeun gaduh pepelakan anu unik anu anjeun moal tepang sareng sadayana. Kaéndahan konéng ieu asalna ti Thailand sareng narik panon kusabab warnana. Unggal daunna konéng emas. Tutuwuhan gampang diurus. Tempatkeun pabrik di tempat anu terang, tapi awas langsung…

Potongan langka & tutuwuhan imah husus

  • Nawarkeun!
    Tawaran , tatangkalan gantung

    Monstera Siltepecana pot 12 cm meuli jeung miara

    Rare Monstera Siltepecana ngagaduhan daun pérak anu éndah kalayan daun urat héjo poék. Sampurna pikeun gantung pot atanapi terrarium. Tumuwuh gancang sareng gampang houseplant. Anjeun tiasa make Monstera Siltepecana duanana ngantep éta ngagantung sarta ngantep éta nanjak.

  • Séép!
    Geura sumping , tatangkalan gantung

    Beuli Epipremnum Pinnatum Gigantea motong unrooted

    Epipremnum Pinnatum Gigantea mangrupakeun tutuwuhan unik. Daun anu sempit sareng panjang kalayan struktur anu saé. Idéal pikeun leuweung kota anjeun! Epipremnum pinnatum buta awewe mangrupa geulis, langka pisan epipremnum nanaon. Pasihan pabrik tempat anu terang tapi henteu aya sinar panonpoé anu pinuh sareng ngantepkeun taneuh janten langkung garing antara cai. 

  • Séép!
    Tawaran , tutuwuhan ngamurnikeun hawa

    Beuli Philodendron Golden Naga motong

    PERHATOSKEUN! Ieu tutuwuhan téh backordered sarta kawates sadia. Upami hoyong, ngaran anjeun bisa ditambahkeun daptar antosan nempatkeun.

    A kudu-kudu keur pencinta tutuwuhan. Kalayan pepelakan ieu anjeun gaduh pepelakan anu unik anu anjeun moal tepang sareng sadayana. Tina sadaya polutan anu ngabahayakeun di bumi sareng lingkungan padamelan urang, formaldehida mangrupikeun anu paling umum. Hayu pepelakan ieu…

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Monstera Thailand Rasi rooted Meuli cuttings

    Rasi Monstera Thailand, ogé katelah 'tutuwuhan liang', mangrupikeun tutuwuhan anu jarang pisan sareng khusus kusabab daunna anu khusus sareng liang. Ieu tutuwuhan ogé owes nickname na. Asalna, Monstera Thai Constellation tumuwuh di leuweung tropis Amérika Kidul sareng Tengah.

    Tempatkeun pepelakan di tempat anu haneut sareng terang sareng saminggu sakali tambahkeun sababaraha…