Séép!

Pilea Peperomioides Mojito (Tumbuhan Pancake)

25.95

Ayeuna sayogi, Pancake Pilea variegated khusus - Mojito!

Pilea Peperomioides Mojito, anu langkung dikenal salaku Pabrik Pancake atanapi Pancake Plant, parantos sumping deui, sabab éta ogé populer di taun 70-an. Houseplant retro ieu datar, daun buleud sahingga reminiscent tina pancakes atanapi koin. Asalna, Pilea ieu asalna ti Cina, ku sabab eta disebut Cina Money Plant dina basa Inggris. Ayeuna, Pancake Plant beuki populér, tapi saméméhna maranéhanana éta leuwih hese pikeun ménta. Pembiakan ngan ukur dilakukeun di Skandinavia. Salian pangropéa basajan tina tutuwuhan ieu, éta ogé dipikawanoh pikeun betah nu bisa dicokot tina cuttings. Untungna, urang ayeuna bisa ngarasakeun husus ieu na houseplant gampang.

Séép!

Daptar antosan - Daptar antosan Kami bakal nginpokeun ka anjeun nalika produkna aya di saham. Mangga lebetkeun alamat surélék nu sah di handap.

gambaran

Pabrik ngamurnikeun hawa anu gampang
Non-toksik
daun leutik
posisi cerah sarta cerah ngiuhan lampu
panonpoe pinuh
Tetep taneuh pot baseuh dina usum panas
Peryogi sakedik cai dina usum tiis.
Cai sulingan atawa cai hujan.
Sadia dina ukuran béda

Inpo tambahan

dimensi 13 × 13 × 20 cm

Potongan langka & tutuwuhan imah husus

  • Séép!
    Tawaran , Bestsellers

    Mésér Philodendron Rush Lemon mini tutuwuhan

    Philodendron 'Rush' mangrupikeun hibrida tina Philodendron anu pang populerna sareng gampang dirawat. Tutuwuhan tropis shrubby ieu tumuwuh low boga dedaunan héjo caang jeung daun anyar muka kana warna chartreuse konéng-héjo caang. Ieu bakal katingali saé dina kamar anu terang, henteu langsung cahayana, susunan atanapi kotak témbok

     

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Mésér Philodendron Florida Pocong rooted motong

    Philodendron 'Florida Ghost' mangrupikeun aroid langka, namina diturunkeun tina penampilan anu teu biasa. Daun anyar tutuwuhan ieu ampir bodas saméméh maturing ka héjo torek, méré nya dicampur daun héjo sapanjang taun.

    Miara hiji Philodendron 'Florida Ghost' ku meniru lingkungan leuweung hujan na. Hal ieu tiasa dilakukeun ku nyayogikeunana sareng lembab…

  • Nawarkeun!
    tatangkalan bumi , tutuwuhan leutik

    Syngonium Podophyllum Albomarginata motong unrooted

    • Pasang pabrik dina tempat anu terang, tapi henteu dina sinar panonpoé langsung. Upami pabrikna poék teuing, daunna bakal langkung héjo.
    • Jaga taneuh rada beueus; ulah nepi ka garing taneuh. Éta langkung saé nyiram sajumlah sakedik sacara teratur tibatan seueur sakaligus. Daun konéng hartosna seueur teuing cai anu dipasihkeun.
    • The Pixie mikanyaah nyemprot dina usum panas!
    • ...

  • Séép!
    Tawaran , Geura sumping

    Meuli Syngonium Strawberry És unrooted cuttings

    • Pasang pabrik dina tempat anu terang, tapi henteu dina sinar panonpoé langsung. Upami pabrikna poék teuing, daunna bakal langkung héjo.
    • Jaga taneuh rada beueus; ulah nepi ka garing taneuh. Éta langkung saé nyiram sajumlah sakedik sacara teratur tibatan seueur sakaligus. Daun konéng hartosna seueur teuing cai anu dipasihkeun.
    • The Pixie mikanyaah nyemprot dina usum panas!
    • ...