Nawarkeun!

Mésér pot ros kamar pot acuk terasrasakeun di jero rohangan sapanjang taun

3.95

Mawar potted merlukeun tempat lampu di imah atawa tempat cerah di kebon. Mawar potted tiasa pinuh toléran panonpoé. Hindarkeun suhu anu luhur. Saran panyiraman: Ulah ngantep pot garing. Cai unggal dinten dina usum panas, sakali unggal dua dinten dina usum tiis. Tutuwuhan cai dina pot atanapi dina akar, henteu kantos ti luhur.

Aranjeunna gaduh umur rak anu saé sareng sayogi dina rupa-rupa warna, kalebet sababaraha anu khusus pisan. Mawar ieu idéal pikeun dianggo di jero ruangan salaku pepelakan pot atanapi dina mangkok anu langkung ageung.

x
Daptar antosan - Daptar antosan Kami bakal nginpokeun ka anjeun nalika produkna aya di saham. Mangga lebetkeun alamat surélék nu sah di handap.

gambaran

tutuwuhan gampang
Non-toksik
daun leutik
Lembur cerah
Usum panas 2-3 x saminggu
Usum 1 x saminggu
Sadia dina ukuran béda

Inpo tambahan

beurat 60 g
dimensi 10 × 10 × 25 cm

Potongan langka & tutuwuhan imah husus

  • Séép!
    Geura sumping , tatangkalan bumi

    Meuli jeung miara Alocasia Frydek

    Kalayan katingal tunggal dina Alocasia Frydek anjeun langsung dijual: ieu houseplant anu anjeun kudu boga. Daun anu éndah warnana héjo seger† Cai mibanda warna héjo jero poék, séktor sareng splash-kawas variegations, sarta daun velvety ngawangun jantung sempit jeung urat bodas kontras. Panjang petioles gumantung kana sabaraha atanapi sakedik cahaya anu anjeun masihan pepelakan anjeun. Pikeun…

  • tatangkalan bumi , tutuwuhan leutik

    Mésér Syngonium Tilu Raja cuttings unrooted

    • Pasang pabrik dina tempat anu terang, tapi henteu dina sinar panonpoé langsung. Upami pabrikna poék teuing, daunna bakal langkung héjo.
    • Jaga taneuh rada beueus; ulah nepi ka garing taneuh. Éta langkung saé nyiram sajumlah sakedik sacara teratur tibatan seueur sakaligus. Daun konéng hartosna seueur teuing cai anu dipasihkeun.
    • The Pixie mikanyaah nyemprot dina usum panas!
    • Lebetkeun Syngonium…
  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Hadiah Poé Valentine pikeun dirina

    Naha anjeun milarian kado anu saé atanapi ide kado pikeun réréncangan anjeun, anu gélo ngeunaan motong sareng pepelakan? Lajeng hiji ieu Valentine pakétperjangjian didamel khusus pikeun anjeunna!

  • Nawarkeun!
    tatangkalan bumi , tutuwuhan ngamurnikeun hawa

    Philodendron Bodas Xuping Putri - Mésér Diva abdi

    The Philodendron Bodas Xuping Putri - Diva abdi salah sahiji anu pang ditéang-sanggeus tatangkalan di momen. Kalayan daun variegated warna bodas, batang beureum jero sareng bentuk daun anu ageung, pepelakan langka ieu kedah-dipikabutuh. Kusabab Philodendron Bodas Putri hese tumuwuh, kasadiaan na salawasna pohara kawates.

    Sapertos sareng pepelakan variegated anu sanés…