Nawarkeun!

Meuli jeung miara cuttings Scindapsus Pictus

3.95

Daun ageung ngawangun jantung ngagaduhan pola sareng warna anu saé, anu misahkeun diri tina pepelakan terrarium anu paling saé sahingga masihan kontras warna anu saé. Pictus mangrupikeun salah sahiji spésiés Philodendron anu pang populerna. Motif daunna mottled ngajadikeun eta husus tur utamana gampang pikeun mulasara.

Di stock

x

gambaran

tutuwuhan gampang
Non-toksik
Daun leutik nunjuk
ngiuhan lampu
Taya panonpoé pinuh
Peryogi saeutik cai.
Hiji-hijina jalan pikeun maéhan ieu nyaéta ku
pikeun masihan deui cai.
Sadia dina ukuran béda

Inpo tambahan

dimensi 6 × 6 × 10 cm
ukuran pot

6

Jangkungna

15

Saran anu sanés ...

Potongan langka & tutuwuhan imah husus

  • Nawarkeun!
    tatangkalan bumi , tutuwuhan populér

    Mésér Anthurium Panah dina botol

    Anthurium 

    Ngaran genus Anthurium asalna tina basa Yunani ánthos "kembang" + ourá "buntut" + Latin Anyar -ium -ium. Tarjamahan anu sacara harfiah tina ieu bakal janten 'buntut kembangan'.

  • Séép!
    Geura sumping , Pepelakan imah langka

    Mésér Syngonium és strawberry

    • Pasang pabrik dina tempat anu terang, tapi henteu dina sinar panonpoé langsung. Upami pabrikna poék teuing, daunna bakal langkung héjo.
    • Jaga taneuh rada beueus; ulah nepi ka garing taneuh. Éta langkung saé nyiram sajumlah sakedik sacara teratur tibatan seueur sakaligus. Daun konéng hartosna seueur teuing cai anu dipasihkeun.
    • The Pixie mikanyaah nyemprot dina usum panas!
    • ...

  • Séép!
    tatangkalan bumi , tutuwuhan leutik

    Mésér Syngonium Ngern Lai Ma cuttings

    • Pasang pabrik dina tempat anu terang, tapi henteu dina sinar panonpoé langsung. Upami pabrikna poék teuing, daunna bakal langkung héjo.
    • Jaga taneuh rada beueus; ulah nepi ka garing taneuh. Éta langkung saé nyiram sajumlah sakedik sacara teratur tibatan seueur sakaligus. Daun konéng hartosna seueur teuing cai anu dipasihkeun.
    • The Pixie mikanyaah nyemprot dina usum panas!
    • ...

  • Séép!
    Geura sumping , tatangkalan bumi

    Beuli Alocasia Frydek Variegata aurea

    Alocasia Frydek Variegata aurea mangrupikeun pepelakan jero ruangan anu jarang pisan sareng éndah. Cai mibanda warna héjo jero poék, séktor sareng splash-kawas variegations, sarta daun velvety ngawangun jantung sempit jeung urat bodas kontras. Panjang petioles gumantung kana sabaraha atanapi sakedik cahaya anjeun masihan pepelakan anjeun. Cahaya diperlukeun pikeun ngajaga nuansa.

    Alocasia mikanyaah cai sareng resep nangtung dina…