Nawarkeun!

Kotak motong reuwas - mésér cuttings rooted 5 pcs

12.76 - 15.95

Naha anjeun pencinta pepelakan anu ngamimitian atanapi anjeun badé ngahérankeun pencinta pepelakan anu énggal sareng kami Reuwas motong kotak - rooted† Lajeng deal pakét Reuwas ieu dijieun husus pikeun anjeun!

Dina stock (tiasa backordered)

harga lulus

Jumlah Diskon (%) Harga
1 - 15.95
2 5% 15.15
3 10% 14.36
4 15% 13.56
5+ 20% 12.76
x

gambaran

Dina kotak motong Reuwas - cuttings rooted anjeun bakal nampa hiji kotak surat A4 kalawan lima cuttings kejutan via letterbox Anjeun. Gaduh senang jeung kejutan rooted kami

Inpo tambahan

beurat 375 g

Potongan langka & tutuwuhan imah husus

  • Séép!
    Tawaran , Geura sumping

    Meuli Syngonium Strawberry És unrooted cuttings

    • Pasang pabrik dina tempat anu terang, tapi henteu dina sinar panonpoé langsung. Upami pabrikna poék teuing, daunna bakal langkung héjo.
    • Jaga taneuh rada beueus; ulah nepi ka garing taneuh. Éta langkung saé nyiram sajumlah sakedik sacara teratur tibatan seueur sakaligus. Daun konéng hartosna seueur teuing cai anu dipasihkeun.
    • The Pixie mikanyaah nyemprot dina usum panas!
    • ...

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Monstera Dubia meuli jeung miara cuttings unrooted

    Monstera dubia mangrupakeun langka, rupa-rupa Lesser dipikawanoh tina Monstera ti umum Monstera deliciosa atanapi Monstera adansonii, tapi variegation geulis tur kabiasaan metot ngajadikeun eta tambahan hébat kana sagala koleksi houseplant.

    Di habitat aslina di Amérika Tengah sareng Kidul tropis, Monstera dubia mangrupikeun tangkal anggur ngarayap anu naék tangkal sareng pepelakan ageung. Tutuwuhan juvenil dicirian ku…

  • Séép!
    Geura sumping , tatangkalan bumi

    Mésér Philodendron caramel marmer variegata

    Philodendron 'Caramel Marble Variegata' mangrupikeun aroid langka, namina diturunkeun tina penampilan anu teu biasa. Daun anyar tutuwuhan ieu ampir bodas saméméh maturing ka héjo torek, méré nya dicampur daun héjo sapanjang taun.

    Miara hiji Philodendron 'caramel marble variegata' ku meniru lingkungan leuweung hujan na. Ieu tiasa dilakukeun ku nyayogikeun…

  • Séép!
    Tawaran , Bestsellers

    Monstera albo variegata unrooted iteuk baseuh meuli

    De Monstera Variegata nyaeta undoubtedly tutuwuhan pang populerna di 2021. Kusabab popularitasnya, nu growers bieu bisa minuhan paménta. Daun anu éndah tina Monstera philodendron Éta henteu ngan ukur hiasan, tapi ogé pepelakan ngamurnikeun hawa. Di Cina Monstera melambangkan umur panjang. Tutuwuhan ieu cukup gampang dirawat…