Séép!

Mésér sareng miara Syngonium Green Splash

19.95

  • Pasang pabrik dina tempat anu terang, tapi henteu dina sinar panonpoé langsung. Upami pabrikna poék teuing, daunna bakal langkung héjo.
  • Jaga taneuh rada beueus; ulah nepi ka garing taneuh. Éta langkung saé nyiram sajumlah sakedik sacara teratur tibatan seueur sakaligus. Daun konéng hartosna seueur teuing cai anu dipasihkeun.
  • Syngonium resep nyemprot dina usum panas!
  • Tuang Syngonium mingguan dina usum panas, kirang sering dina usum tiis.

Houseplant anu saé ieu leres-leres masihan ruang tamu anjeun katingal botanis. Éta lumangsung sacara alami di leuweung hujan tropis, tapi ogé saé di bumi anjeun. Tempatna di tempat anu terang, tapi pastikeun panonpoé caang henteu langsung nyorot dina daunna. Kudu ati kalawan tiis atawa draf, anjeunna hates éta.

Séép!

Daptar antosan - Daptar antosan Kami bakal nginpokeun ka anjeun nalika produkna aya di saham. Mangga lebetkeun alamat surélék nu sah di handap.

gambaran

tutuwuhan gampang
Non-toksik
daun leutik
ngiuhan lampu
Taya panonpoé pinuh
Tetep taneuh pot baseuh dina usum panas
Saeutik cai diperlukeun dina usum tiis
Sadia dina ukuran béda

Inpo tambahan

beurat 450 g
dimensi 13 × 25 × 30 cm

Potongan langka & tutuwuhan imah husus

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Hadiah Easter héjo pangalusna - kaget kolega Anjeun!

    Naha anjeun milarian kado Easter héjo anu paling saé pikeun kaget kolega anjeun? Lajeng hiji ieu kado Easter pakétperjangjian dijieun husus pikeun aranjeunna!

  • Séép!
    Tawaran , Tawaran Jumaah Hideung 2022

    Meuli jeung miara Alocasia Naga Skala

    De alocasia milik kulawarga Arum. Éta ogé disebut Ceuli Gajah. Éta mangrupikeun pepelakan tropis anu cukup tahan kana ibun. Gampang ditebak kumaha pepelakan ieu kalayan daun héjo ageung ngagaduhan namina. Wangun daunna nyarupaan sinar ngojay. Sinar ngojay, tapi anjeun ogé tiasa nempatkeun sirah gajah di jerona...

  • Séép!
    Tawaran , tatangkalan bumi

    Beuli Philodendron Héjo Putri - Mi Corazon

    The Philodendron Héjo Putri mangrupa salah sahiji anu pang ditéang-sanggeus cuttings rooted di momen. Kalayan dedaunan variegated warna héjo, batang héjo sareng bentuk daun anu ageung, pepelakan langka ieu leres-leres kedah aya.

  • Séép!
    Tawaran , Geura sumping

    Mésér sareng miara keratan Syngonium T24 variegata

    • Pasang pabrik dina tempat anu terang, tapi henteu dina sinar panonpoé langsung. Upami pabrikna poék teuing, daunna bakal langkung héjo.
    • Jaga taneuh rada beueus; ulah nepi ka garing taneuh. Éta langkung saé nyiram sajumlah sakedik sacara teratur tibatan seueur sakaligus. Daun konéng hartosna seueur teuing cai anu dipasihkeun.
    • The Pixie mikanyaah nyemprot dina usum panas!
    • ...