Mésér sareng miara Syngonium Neon

2.95

  • Pasang pabrik dina tempat anu terang, tapi henteu dina sinar panonpoé langsung. Upami pabrikna poék teuing, daunna bakal langkung héjo.
  • Jaga taneuh rada beueus; ulah nepi ka garing taneuh. Éta langkung saé nyiram sajumlah sakedik sacara teratur tibatan seueur sakaligus. Daun konéng hartosna seueur teuing cai anu dipasihkeun.
  • The Pixie mikanyaah nyemprot dina usum panas!
  • Tuang Syngonium mingguan dina usum panas, kirang sering dina usum tiis.

Houseplant anu saé ieu leres-leres masihan ruang tamu anjeun katingal botanis. Éta lumangsung sacara alami di leuweung hujan tropis, tapi ogé saé di bumi anjeun. Tempatna di tempat anu terang, tapi pastikeun panonpoé caang henteu langsung nyorot dina daunna. Kudu ati kalawan tiis atawa draf, anjeunna hates éta.

Di stock

x

gambaran

tutuwuhan gampang
Non-toksik
daun leutik
ngiuhan lampu
Taya panonpoé pinuh
Tetep taneuh pot baseuh dina usum panas
Saeutik cai diperlukeun dina usum tiis
Sadia dina ukuran béda

Inpo tambahan

dimensi 6 × 6 × 15 cm

Potongan langka & tutuwuhan imah husus

  • Séép!
    Geura sumping , Pepelakan imah langka

    Meuli jeung miara Philodendron Beureum Sun

    A kudu-kudu keur pencinta tutuwuhan. Kalayan pepelakan ieu anjeun gaduh pepelakan anu unik anu anjeun moal tepang sareng sadayana. Kaéndahan konéng ieu asalna ti Thailand sareng narik panon kusabab warnana. Unggal daunna konéng emas. Tutuwuhan gampang diurus. Tempatkeun pabrik di tempat anu terang, tapi awas langsung…

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Monstera variegata unrooted wetstick meuli

    De Monstera Variegata nyaeta undoubtedly tutuwuhan pang populerna di 2021. Kusabab popularitasnya, nu growers bieu bisa minuhan paménta. Daun anu éndah tina Monstera philodendron Éta henteu ngan ukur hiasan, tapi ogé pepelakan ngamurnikeun hawa. Di Cina Monstera melambangkan umur panjang. Tutuwuhan ieu cukup gampang dirawat…

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Monstera deliciosa unrooted wetstick meuli

    Tutuwuhan Hole (Monstera) nyaéta tutuwuhan ti kulawarga arum sarta asalna ti Amérika Tengah jeung Kidul. Ieu mangrupakeun creeper tropis anu bisa nanjak pisan tinggi.
    Upami kembangan sareng ngabentuk buah di alam, peryogi sataun sateuacan buah asak. Dina taun éta buah masih beracun.

  • Nawarkeun!
    tutuwuhan badag , tatangkalan bumi

    Meuli jeung miara Philodendron Xuping Putri

    Philodendron Pink Princess mangrupikeun salah sahiji pepelakan anu paling ditéang ayeuna. Kalayan daun variegated warna pink-na, batang beureum jero sareng bentuk daun anu ageung, pepelakan langka ieu leres-leres kedah aya. Kusabab Philodendron Pink Putri hese tumuwuh, kasadiaan na salawasna pohara kawates.

    Sapertos pepelakan variegasi anu sanés,…