syngonium pixie

3.95

  • Pasang pabrik dina tempat anu terang, tapi henteu dina sinar panonpoé langsung. Upami pabrikna poék teuing, daunna bakal langkung héjo.
  • Jaga taneuh rada beueus; ulah nepi ka garing taneuh. Éta langkung saé nyiram sajumlah sakedik sacara teratur tibatan seueur sakaligus. Daun konéng hartosna seueur teuing cai anu dipasihkeun.
  • The Pixie mikanyaah nyemprot dina usum panas!
  • Tuang Syngonium mingguan dina usum panas, kirang sering dina usum tiis.

Houseplant anu saé ieu leres-leres masihan ruang tamu anjeun katingal botanis. Éta lumangsung sacara alami di leuweung hujan tropis, tapi ogé saé di bumi anjeun. Tempatna di tempat anu terang, tapi pastikeun panonpoé caang henteu langsung nyorot dina daunna. Kudu ati kalawan tiis atawa draf, anjeunna hates éta.

Di stock

x

gambaran

tutuwuhan gampang
Non-toksik
daun leutik
ngiuhan lampu
Taya panonpoé pinuh
Tetep taneuh pot baseuh dina usum panas
Saeutik cai diperlukeun dina usum tiis
Sadia dina ukuran béda

Inpo tambahan

dimensi 6 × 6 × 10 cm

Potongan langka & tutuwuhan imah husus

  • Nawarkeun!
    tatangkalan bumi , tutuwuhan leutik

    Syngonium Podophyllum Albo Variegata motong sirah unrooted

    • Pasang pabrik dina tempat anu terang, tapi henteu dina sinar panonpoé langsung. Upami pabrikna poék teuing, daunna bakal langkung héjo.
    • Jaga taneuh rada beueus; ulah nepi ka garing taneuh. Éta langkung saé nyiram sajumlah sakedik sacara teratur tibatan seueur sakaligus. Daun konéng hartosna seueur teuing cai anu dipasihkeun.
    • The Pixie mikanyaah nyemprot dina usum panas!
    • Lebetkeun Syngonium…
  • Nawarkeun!
    Tawaran , Tawaran Jumaah Hideung 2022

    Beuli Rhapidophora tetrasperma minima monstera variegata

    Sanggeus perang Panawaran dina situs lelang Selandia Anyar, batur meuli houseplant ieu ngan 9 daun pikeun catetan $19.297. Tutuwuhan Rhaphidophora Tetrasperma Variegata variegata bodas langka, disebut oge Monstera Minima variegata, nembé dijual dina lelang online. Éta kéngingkeun $ 19.297 anu saé, ngajantenkeun éta "tanaman rumah tangga anu paling mahal" dina situs wéb penjualan umum. dagang…

  • Nawarkeun!
    Geura sumping , tatangkalan bumi

    Beuli Philodendron Silver Pedang Hastatum Variegata

    The Philodendron Silver Sword Hastatum Variegata ogé umumna katelah pedang pérak philodendron. Ieu owes ngaran ieu bentuk daun nu kasampak kawas daun panjang.

    Anjeun ogé tiasa mendakan nami Philodendron domesticum. Tutuwuhan saméméhna ngagaduhan nami ieu. Ku kituna, dina téks heubeul atawa sumber, nu philodendron hasstatum bisa disebut kitu.

    Paling…

  • Séép!
    tutuwuhan badag , tatangkalan bumi

    Beuli Philodendron Xuping Putri XL

    HAYANG OP! Putri Pink ieu gaduh sakedik nada pink ayeuna! Aya kasempetan 50/50 yén daun anyar bakal masihan nada pink.

    Philodendron Pink Princess mangrupikeun salah sahiji pepelakan anu paling ditéang ayeuna. Kalayan daun variegated warna pink-na, batang beureum jero sareng bentuk daun anu ageung, pepelakan langka ieu leres-leres kedah aya. Kusabab Philodendron Pink ...