Nawarkeun!

Syngonium Podophyllum Albo Variegata motong sirah unrooted

10.95

  • Pasang pabrik dina tempat anu terang, tapi henteu dina sinar panonpoé langsung. Upami pabrikna poék teuing, daunna bakal langkung héjo.
  • Jaga taneuh rada beueus; ulah nepi ka garing taneuh. Éta langkung saé nyiram sajumlah sakedik sacara teratur tibatan seueur sakaligus. Daun konéng hartosna seueur teuing cai anu dipasihkeun.
  • The Pixie mikanyaah nyemprot dina usum panas!
  • Tuang Syngonium mingguan dina usum panas, kirang sering dina usum tiis.

Houseplant anu saé ieu leres-leres masihan ruang tamu anjeun katingal botanis. Éta lumangsung sacara alami di leuweung hujan tropis, tapi ogé saé di bumi anjeun. Tempatna di tempat anu terang, tapi pastikeun panonpoé caang henteu langsung nyorot dina daunna. Kudu ati kalawan tiis atawa draf, anjeunna hates éta.

Di stock

x

gambaran

tutuwuhan gampang
Non-toksik
daun leutik
ngiuhan lampu
Taya panonpoé pinuh
Tetep taneuh pot baseuh dina usum panas
Saeutik cai diperlukeun dina usum tiis
Sadia dina ukuran béda

Inpo tambahan

dimensi 0.5 × 0.5 × 10 cm

Potongan langka & tutuwuhan imah husus

  • Séép!
    Geura sumping , tatangkalan bumi

    Beuli Alocasia Frydek Variegata aurea

    Alocasia Frydek Variegata aurea mangrupikeun pepelakan jero ruangan anu jarang pisan sareng éndah. Cai mibanda warna héjo jero poék, séktor sareng splash-kawas variegations, sarta daun velvety ngawangun jantung sempit jeung urat bodas kontras. Panjang petioles gumantung kana sabaraha atanapi sakedik cahaya anjeun masihan pepelakan anjeun. Cahaya diperlukeun pikeun ngajaga nuansa.

    Alocasia mikanyaah cai sareng resep nangtung dina…

  • Séép!
    Tawaran , Bestsellers

    Mésér Monstera Thai Constellation unrooted cuttings

    Rasi Monstera Thailand, ogé katelah 'tutuwuhan liang', mangrupikeun tutuwuhan anu jarang pisan sareng khusus kusabab daunna anu khusus sareng liang. Ieu tutuwuhan ogé owes nickname na. Asalna, Monstera Thai Constellation tumuwuh di leuweung tropis Amérika Kidul sareng Tengah.

    Tempatkeun pepelakan di tempat anu haneut sareng terang sareng saminggu sakali tambahkeun sababaraha…

  • Séép!
    Tawaran , tatangkalan bumi

    Mésér Philodendron Squamiferum variegata

    Philodendron Squamiferum variegata mangrupikeun aroid anu jarang pisan, nami diturunkeun tina penampilan anu teu biasa. Daun anyar tutuwuhan ieu ampir bodas saméméh maturing ka héjo torek, méré nya dicampur daun héjo sapanjang taun.

    Jaga Philodendron Squamiferum variegata ku cara niru lingkungan leuweung hujan na. Ieu tiasa dilakukeun ku nyayogikeun…

  • Séép!
    Tawaran , Bestsellers

    Mésér Philodendron Rush Lemon mini tutuwuhan

    Philodendron 'Rush' mangrupikeun hibrida tina Philodendron anu pang populerna sareng gampang dirawat. Tutuwuhan tropis shrubby ieu tumuwuh low boga dedaunan héjo caang jeung daun anyar muka kana warna chartreuse konéng-héjo caang. Ieu bakal katingali saé dina kamar anu terang, henteu langsung cahayana, susunan atanapi kotak témbok