Séép!

Hideung Zamioculcas - Mésér gagak cuttings rooted

3.56 - 3.95

Bulu Hideung Zamioculcas Raven 3 nangtung kaluar kalayan penampilan anu katingalina sapertos hiasan bulu. Batang kandel nyimpen Uap sareng zat gizi, masihan aranjeunna stamina anu teu tiasa béak. Nu ngajadikeun eta salah sahiji Houseplants panggampangna kantos. The Black Zamioculcas - Gagak tetep stoic diantara boga pohoan bari tetep satia héjo.

Zamioculcas Zamiifolia Gagak téh pituin Afrika wétan sarta anggota kulawarga Areaca. Ieu houseplant geus dibudidayakan di Walanda saprak pertengahan 90s. Zamioculcas Zamiifolia mangrupikeun pepelakan jero ruangan anu gampang pisan sareng sababaraha syarat. Zamioculcas Zamiifolia ogé ngabogaan nilai hias anu luhur, ieu alatan daunna ngagurilap sarta batangna lemes. Salaku tambahan, pepelakan jero ruangan ieu tiasa disimpen dina tempat anu terang sareng poék. Ieu disarankeun pisan pikeun ruang tamu atanapi kantor anjeun.

Séép!

Daptar antosan - Daptar antosan Kami bakal nginpokeun ka anjeun nalika produkna aya di saham. Mangga lebetkeun alamat surélék nu sah di handap.

gambaran

tutuwuhan gampang
Non-toksik
Daun evergreen
Pisan cahaya
satengah panonpoé
Usum ngembang 1x unggal dua minggu
Peryogi sakedik cai dina usum tiis.
Cai sulingan atawa cai hujan.
Sadia dina ukuran béda

Inpo tambahan

dimensi 12 × 12 × 35 cm

Potongan langka & tutuwuhan imah husus

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Meuli jeung miara tutuwuhan liang Monstera variegata

    De Monstera Variegata nyaeta undoubtedly tutuwuhan pang populerna 2021. Kusabab popularitasnya, nu growers bieu bisa minuhan paménta. Daun anu éndah tina Monstera henteu ngan ukur hiasan, tapi ogé pepelakan anu ngabersihkeun hawa. Di Cina, Monstera melambangkan umur panjang. Tutuwuhan ieu gampang dirawat sareng tiasa tumbuh di…

  • Nawarkeun!
    Tawaran , tatangkalan bumi

    Meuli jeung miara Philodendron Bodas Ksatria

    Philodendron White Knight mangrupikeun salah sahiji pepelakan anu paling ditéang ayeuna. Kalayan daun variegated warna bodas, batang beureum jero sareng bentuk daun anu ageung, pepelakan langka ieu kedah-dipikabutuh.

  • Séép!
    Tawaran , tatangkalan bumi

    Mésér Alocasia Zebrina ceuli gajah variegata

    Alocasia Zebrina Variegata dianggap ku seueur anu resep pepelakan janten pepelakan jero ruangan tropis anu paling populér ayeuna. Super istiméwa kusabab daun variegated jeung batang kalawan zebra print, tapi kadang ogé kalawan satengah bulan. A kudu-kudu keur naon lover tutuwuhan! Awas! Unggal pepelakan unik sareng ku kituna bakal gaduh jumlah bodas anu béda dina daun. †

  • Nawarkeun!
    Bestsellers , Geura sumping

    Meuli jeung miara Alocasia Frydek Variegata

    Alocasia Frydek Variegata mangrupikeun pepelakan jero ruangan anu langka sareng éndah. Cai mibanda warna héjo jero poék, séktor sareng splash-kawas variegations, sarta daun velvety ngawangun jantung sempit jeung urat bodas kontras. Panjang petioles gumantung kana sabaraha atanapi sakedik cahaya anjeun masihan pepelakan anjeun. Cahaya diperlukeun pikeun ngajaga nuansa.

    Alocasia mikanyaah cai sareng resep kana lampu…