Lengkah-demi-hambalan rencana: Airlayering houseplants philodendron

Pikeun mibanda tatangkalan imah di bumi mangrupikeun cara anu saé pikeun mawa sababaraha alam ka bumi anjeun. Kadang-kadang maranehna bisa jadi overgrown, tapi ieu lain hartosna anjeun kudu motong aranjeunna handap langsung. Sabalikna, anjeun tiasa nyebarkeun aranjeunna ku lapisan hawa pikeun masihan anjeun pepelakan jero ruangan atanapi kebon anyar. Téhnik ieu mangrupikeun cara pikeun nyiptakeun pepelakan énggal tina pepelakan anu tos aya, ku cara ngakar batang bari napel kana pepelakan indungna. Ieu ngandung harti yén anjeun tiasa ngamangpaatkeun pepelakan anjeun sareng masihan langkung seueur pikeun anu dipikacinta atanapi nempatkeun di tempat sanés di bumi anjeun.

Mésér Sphagnum lukut premium kualitas A1 pikeun cuttings na terrariums

Lengkah 1: Disinfect sabeulah atawa gunting pruning

Nyoplokkeun bagian tina tutuwuhan nyiptakeun tatu dina tutuwuhan anjeun sarta motong anjeun, sakumaha anu kasebut. Nalika anjeun disinfect gunting pruning atanapi péso sateuacan dianggo, kamungkinan baktéri bakal asup kana tatu langkung sakedik. Sajaba ti éta, aya ogé kirang kasempetan rot jeung kasangsaraan lianna.

Lengkah 2: Dimana anjeun tiasa prune

Jang ngalampahkeun ieu, panggihan bagian tina sirung anu panjangna sababaraha inci, tingali dimana rék prune tur pastikeun anjeun teu motong kabeh jalan ngaliwatan.

Lengkah 3: Tempat kadua pikeun prune

Sanggeus éta, nyieun kiyeu kadua sabudeureun bobot hiji inci handap tur cabut cingcin babakan antara dua motong.

Lengkah 4: Bungkus ku beueus sphagnum lukut

Teras bungkus bagianna ku lumut sphagnum beueus sareng bungkus sakedik supados kandelna sakitar 5-7cm. Teras bungkus daérah éta sacara bébas dina plastik sareng amankeun kana tempatna nganggo dasi atanapi pita.
Nalika nyebarkeun pepelakan jero ruangan, anjeun tiasa nganggo plastik sapertos pilem nempel atanapi kantong sandwich anu dipotong, tapi pikeun pepelakan luar anu peryogi sababaraha waktos akar, éta idéal pikeun nganggo plastik hideung.

Lengkah 5: Motong Dina Bagian Sphagnum Moss

Ninggalkeun wrapper di tempatna sarta ahirna anjeun bakal mimiti ningali akar anyar ngaliwatan plastik atawa ngarasa lukut ngeusian ku akar. Anjeun teras tiasa motong handapeun bagian lukut, unwrap palastik jeung pot eta up individual salaku houseplant anyar.

Lengkah 6: Nyetél tempat anu cahayana caang tapi teu langsung

Nalika pepelakan anyar aya dina pot énggal, tempatna di tempat anu terang tapi henteu langsung terang sareng disiram. Dina sababaraha minggu, pabrik anyar kedah diadegkeun sareng siap ngalih ka tempat énggal di bumi anjeun.

 

Daptar antosan - Daptar antosan Kami bakal nginpokeun ka anjeun nalika produkna aya di saham. Mangga lebetkeun alamat surélék nu sah di handap.