Packer, picker pesenan

Pikeun toko wéb pepelakan kami, kami milarian batur anu tiasa ngabantosan kami ngarangkep potongan, pepelakan sareng asesoris pepelakan. Bungkusan kami teras dikirim ka Walanda, tapi ogé ka nagara-nagara sanés di Éropa.

Anjeun tiasa damel salaku packer sareng picker pesenan dina waktos anu béda. Kusabab sabagéan ageung bungkusan kami dikirim dina Senén, bungkusan biasana disiapkeun dina dinten Minggu. Jam ogé sayogi dina waktos anu béda-béda ti Senén dugi ka Kemis. Ieu sadayana konsultasi sareng anjeun. Anjeun damel ti alamat bumi urang, dimana anjeun ngumpulkeun, pak sareng nyiapkeun pesenan pikeun kiriman.

Naha anjeun mikir sareng naha anjeun resep kéngingkeun artos saku tambahan? Mangga ngahubungan kami via formulir kontak online, email info@stekjesbrief.nl atanapi di 06-23345610. Kami hoyong ngobrol sareng anjeun!

 

Naon urang nanya
• Anjeun sadia dina dasar on-telepon. Simkuring teu tiasa nawiskeun jumlah tetep jam per minggu;
• Anjeun sadia pikeun digawé sahenteuna dina Minggu;
• Pangalaman mah teu perlu, sumanget jeung panasaran dina diajar hal anyar téh!;
• Anjeun jujur, jujur, wijaksana jeung akal.

 

Naon urang nawiskeun
• A lokasi gawe santai di imah;
• A gaji nice;
• jam gawé nu bisa diatur flexibly;
• diskon on tutuwuhan imah.

 

Anu urang?

Surat Cuttings diadegkeun dina 2019. Dimimitian ku minat pepelakan sareng nyiptakeun kebon sayur, tapi engké sumping karep pikeun ngamimitian toko wéb. Kami ayeuna gaduh sakitar 400 jinis pepelakan jero ruangan sareng potongan anu aya. Sajaba ti éta, rentang kiwari ogé geus dimekarkeun kalawan pot kembang, kembang garing, dahan hias jeung produk Pokon. Kusabab jumlah pesenan anu datang ayeuna, urang tiasa ngalegaan tim kami kalayan kakuatan tambahan. Anjeun teras bakal janten bagian tina kulawarga pepelakan kami!

Dina parusahaan urang urang boga tilu nilai inti; sosial, fléksibel tur aub. Kami nerapkeun nilai-nilai ieu dina palayanan ka konsumén urang, tapi ogé pikeun silih.

Daptar antosan - Daptar antosan Kami bakal nginpokeun ka anjeun nalika produkna aya di saham. Mangga lebetkeun alamat surélék nu sah di handap.