Naon ukuran pot kembang anu kuring peryogikeun pikeun kuring tatangkalan imah?

Nalika meuli tutuwuhan hal anu penting nu meuli pot kembang katuhu nu fits tipe tutuwuhan geus dibeuli. Ukuran katuhu pohara penting sabab sababaraha tatangkalan imah peryogi seueur rohangan sareng anu sanésna mekar dina pot anu langkung alit.

Hal pangpentingna ngeunaan pot nyaéta kaleuwihan cai tiasa solokan. Salaku conto, anjeun tiasa melak pepelakan anjeun nganggo pot budidaya sareng parantos aya dina wadah anu ditutup pot hiasan ngadamel. Salawasna ngadamel élévasi, ku kituna ngeunaan hiji séntiméter cai bisa tetep dina pot hiasan tanpa pot budidaya soaking di dinya. Atawa nempatkeun pabrik dina batu atawa pot plastik kalayan liang di handap sarta nempatkeun eta dina saucer nu nyekel kaleuwihan cai.

tatangkalan bumi resep repotted ngeunaan unggal 2 taun. Lajeng aranjeunna gaduh kasempetan alus pikeun tumuwuh badag deui. Sok milih pot anu 2-5 cm langkung ageung tibatan pepelakan anjeun.

Naha anjeun ogé resep nulis jeung mere ilham generasi anyar pencinta tutuwuhan, kirimkeun kami blog anjeun ka info@stekjesbrief.nl
Daptar antosan - Daptar antosan Kami bakal nginpokeun ka anjeun nalika produkna aya di saham. Mangga lebetkeun alamat surélék nu sah di handap.