Promosi houseplants dina média sosial
? #PlantsOnBike #PlantenOnYouBike #KratfulPlanten ?

 

hatur nuhun ka urang jaringan Instagram ti babaturan sareng pengikut kami ngagaduhan hak istimewa pikeun ngaluncurkeun kampanye pamasaran pikeun ngamajukeun pepelakan jero ruangan dina hashtags  #plansonbike #pepelakan dina sapédah anjeun #tumbuhan crateful.

 

Naha siklus?
Najan kanyataan yén Walanda téh nagara leutik, éta dipikawanoh salaku nagara kalawan haté badag lamun datang ka pamakéan sapedah ku rahayatna. Ogé kusabab sapédah (kaasup e-sapédah) masih mangrupikeun salah sahiji cara anu paling séhat pikeun ngangkut diri sareng kusabab urang sadayana resep kana pepelakan, kami panginten: naha henteu ngahijikeun sareng nempatkeun éta dina sorotan dina Instagram.

 

Naha anjeun ogé hoyong ilubiung?
1) Kirim poto ATAWA pidéo (maks 15 detik) dimana pepelakan anjeun diangkut ku sapédah. Henteu kedah aya dina poto atanapi pilem nyalira ???) atanapi
.
2) Kirimkeun kami carita di balik poto anjeun;
.
3) Kami bakal masangkeun poto anjeun dina akun Instagram kami sareng tag anjeun di dinya. Kami nganggo hashtag di handap ieu: #plantsonbike sareng hashtag Walanda #plantenopjefiets sareng #kratvolplantenKirimkeun kami carita di balik poto anjeun
.
4) Punten kirimkeun pidéo langkung ti 10MB sareng poto résolusi asli ngalangkungan WeTransfer;

Naha anjeun badé ngiringan gerakan kami kalayan tujuan promosi sadaya pepelakan (tanaman bumi sareng pepelakan kebon) dina sapédah di sakumna dunya? Lebetkeun ku emailing éntri anjeun ka info@stekjesbrief.nl

 

Kami parantos nampi seueur kiriman HEBAT anu parantos tiasa ditingali dina akun Instagram kami @stekjesbrief. Kami ngarepkeun nambihan éntri anjeun kana Tembok Inohong kami!

 

Motong hurup kampanye pamasaran instagram plantonbike 2020

Daptar antosan - Daptar antosan Kami bakal nginpokeun ka anjeun nalika produkna aya di saham. Mangga lebetkeun alamat surélék nu sah di handap.