Hasilna 1-40 ieu ditémbongkeun tina hasil 156

  • Séép!
    Tawaran , Bestsellers

    Philodendron Monstera variegata - mésér wetstick unrooted

    De Monstera Variegata nyaeta undoubtedly tutuwuhan pang populerna 2019. Kusabab popularitasnya, nu growers bieu bisa minuhan paménta. Daun anu éndah tina Monstera henteu ngan ukur hiasan, tapi ogé pepelakan anu ngabersihkeun hawa. Di Cina, Monstera melambangkan umur panjang. Tutuwuhan ieu gampang dirawat sareng tiasa tumbuh di…

  • Nawarkeun!
    tatangkalan bumi , tutuwuhan leutik

    Epipremnum Pinnatum Aureum

    Epipremnum pinnatum atawa Scindapsus Epipremnum boga daun badag dina kelir béda. Tutuwuhan tumuwuh sacara alami di daérah rungkun di Asia Tenggara. Di alam, éta mangrupikeun pepelakan panjat nyata sareng gaduh pangaruh ngamurnikeun hawa anu saé. 

    Epipremnum resep cicing di tempat anu cerah tanpa sinar panonpoé langsung atanapi di tempat teduh parsial. Dina tempat teduh, daunna bakal langkung poék dina warna. Nyiruan…

  • Nawarkeun!
    tatangkalan bumi , tutuwuhan leutik

    Beuli Epipremnum Pinnatum marmer Ratu

    Epipremnum pinnatum atawa Scindapsus Epipremnum boga daun badag dina kelir béda. Tutuwuhan tumuwuh sacara alami di daérah rungkun di Asia Tenggara. Di alam, éta mangrupikeun pepelakan panjat nyata sareng gaduh pangaruh ngamurnikeun hawa anu saé. 

    Epipremnum resep cicing di tempat anu cerah tanpa sinar panonpoé langsung atanapi di tempat teduh parsial. Dina tempat teduh, daunna bakal langkung poék dina warna. Nyiruan…

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Stephania Erecta - tutuwuhan - meuli jeung miara

    Upami anjeun hoyong creeper lapang sareng daun héjo seger anu ageung, anu aheng ieu tiasa waé pikeun anjeun. Stephania mangrupikeun tutuwuhan umbi anu kalebet kana genus pepelakan kembangan (Menispermaceae). Asalna tumuwuh di Thailand sareng Australia - di dinya ngabungkus diri dina tangkal.

    Tetep akar tropis anjeun dina pikiran nalika anjeun teuleum ka…

  • Nawarkeun!
    Tawaran , tatangkalan bumi

    Begonia Cane Hotspot - meuli polka dot tutuwuhan unrooted motong

    Begonia polka dot saleresna mangrupikeun salametan pikeun panon. Duh, éta daun panjang anu éndah kalayan tonggong beureum poék, dihias ku titik-titik bodas pérak. Teras aranjeunna ogé mekar sababaraha kali sataun kalayan kembang leutik anu éndah. Ieu tutuwuhan leutik lucu, tapi Waspada ... lamun ngalakukeun eta leres, rascal ieu bisa naek nepi ka 1,5 méter dina hawa! 

  • Nawarkeun!
    Tawaran , tatangkalan bumi

    Begonia maculata - tutuwuhan dotted cuttings unrooted

    Begonia polka dot saleresna mangrupikeun salametan pikeun panon. Duh, éta daun panjang anu éndah kalayan tonggong beureum poék, dihias ku titik-titik bodas pérak. Teras aranjeunna ogé mekar sababaraha kali sataun kalayan kembang leutik anu éndah. Ieu tutuwuhan leutik lucu, tapi Waspada ... lamun ngalakukeun eta leres, rascal ieu bisa naek nepi ka 1,5 méter dina hawa! 

  • Nawarkeun!
    Tawaran Jumaah Hideung 2022 , tatangkalan bumi

    Begonia maculata - mésér polka dot begonia polka dot tutuwuhan rooted motong

    Begonia polka dot saleresna mangrupikeun salametan pikeun panon. Duh, éta daun panjang anu éndah kalayan tonggong beureum poék, dihias ku titik-titik bodas pérak. Teras aranjeunna ogé mekar sababaraha kali sataun kalayan kembang leutik anu éndah. Ieu tutuwuhan leutik lucu, tapi Waspada ... lamun ngalakukeun eta leres, rascal ieu bisa naek nepi ka 1,5 méter dina hawa! 

  • Nawarkeun!
    Tawaran , tatangkalan bumi

    Meuli sareng miara cuttings Calathea Orbifolia

    Calathea orbifolia mangrupikeun tutuwuhan kalayan julukan anu luar biasa: 'Tutuwuhan Hirup'. Nickname sakali deui ngajelaskeun kumaha husus Calathea sabenerna. Tutuwuhan dedaunan hiasan ieu, asalna ti leuweung Brazil, gaduh wirahma beurang sareng wengi sorangan. Daun nutup nalika jumlah cahaya turun. Panutup kelopak ogé tiasa didangu, fenomenana tiasa ...

  • Séép!
    tatangkalan bumi , tutuwuhan leutik

    Calathea Roseopicta Illustrious mini

    Calathea mangrupikeun tutuwuhan kalayan julukan anu luar biasa: 'Tutuwuhan Hirup'. Nickname sakali deui ngajelaskeun kumaha husus Calathea sabenerna. Tutuwuhan dedaunan hiasan ieu, asalna ti leuweung Brazil, gaduh wirahma beurang sareng wengi sorangan. Daun nutup nalika jumlah cahaya ngirangan. Tutupna daun ogé tiasa kadéngé, fenomenana tiasa janten…

  • Séép!
    tatangkalan bumi , tutuwuhan leutik

    Beuli Calathea Roseopitta Héjo

    Calathea mangrupikeun tutuwuhan kalayan julukan anu luar biasa: 'Tutuwuhan Hirup'. Nickname sakali deui ngajelaskeun kumaha husus Calathea sabenerna. Tutuwuhan dedaunan hiasan ieu, asalna ti leuweung Brazil, gaduh wirahma beurang sareng wengi sorangan. Daun nutup nalika jumlah cahaya ngirangan. Tutupna daun ogé tiasa kadéngé, fenomenana tiasa janten…

  • tatangkalan bumi , tutuwuhan leutik

    Calathea Rufibarba tutuwuhan mini

    Calathea mangrupikeun tutuwuhan kalayan julukan anu luar biasa: 'Tutuwuhan Hirup'. Nickname sakali deui ngajelaskeun kumaha husus Calathea sabenerna. Tutuwuhan dedaunan hiasan ieu, asalna ti leuweung Brazil, gaduh wirahma beurang sareng wengi sorangan. Daun nutup nalika jumlah cahaya ngirangan. Tutupna daun ogé tiasa kadéngé, fenomenana tiasa janten…

  • Séép!
    tatangkalan bumi , tutuwuhan ngamurnikeun hawa

    Mésér tutuwuhan karét Ficus Elastica Schrijveriana tutuwuhan orok

    Ficus Elastica 'Shivereana' rada langka, tapi urang tiasa mendakan sababaraha. Éta mangrupikeun pepelakan karét anu gaya kalayan daun bintik héjo sareng pink-oranye. Kalayan daun anu kuat, kulitna, éta masihan karakter kana rohangan anjeun. Datang kana sorangan dina pot basajan, ku kituna anjeun bisa pinuh ngarasakeun bentuk sleek na. Tutuwuhan ngabersihkeun hawa…

  • Nawarkeun!
    Tawaran , tatangkalan bumi

    Begonia Cane Hotspot - mésér tutuwuhan polka dot

    The polka dot begonia Begonia Cane Hotspot sabenerna mangrupa salametan pikeun panon. Duh, éta daun panjang anu éndah kalayan tonggong beureum poék, dihias ku titik-titik bodas pérak. Teras aranjeunna ogé mekar sababaraha kali sataun kalayan kembang leutik anu éndah. Ieu tutuwuhan leutik lucu, tapi awas ... lamun ngalakukeun hal eta bener, rascal ieu bisa nepi ka 1,5 méter dina hawa ...

  • Séép!
    Tawaran , tatangkalan bumi

    Beuli Philodendron Héjo Putri - Mi Corazon

    The Philodendron Héjo Putri mangrupa salah sahiji anu pang ditéang-sanggeus cuttings rooted di momen. Kalayan dedaunan variegated warna héjo, batang héjo sareng bentuk daun anu ageung, pepelakan langka ieu leres-leres kedah aya.

  • Séép!
    Tawaran , tatangkalan bumi

    Mésér Aglaonema Silver Bay cuttings rooted

    Aglaonema asalna ti wewengkon tropis Indonésia jeung sabudeureunana. Spésiés Aglaonema milik kulawarga Araceae, atawa arums. Aya henteu seueur spésiés Aglaonema anu béda, sakitar 55 diantarana ngan ukur sababaraha anu katelah pepelakan jero ruangan. Tutuwuhan ieu gaduh daun anu unik kalayan pola anu éndah. Tanda belang atanapi titik sering katingali dina daun. Paling Aglaonema…

  • Séép!
    Tawaran , tatangkalan bumi

    Beuli Philodendron Bodas Ksatria rooted motong

    Philodendron White Knight mangrupikeun salah sahiji pepelakan anu paling ditéang ayeuna. Kalayan daun variegated warna bodas, batang beureum jero sareng bentuk daun anu ageung, pepelakan langka ieu kedah-dipikabutuh.

  • Séép!
    tatangkalan bumi , tutuwuhan leutik

    Mésér Croton codiaeum variegatum petra pot 10cm

    Croton milik kulawarga spurge, disebut oge Codiaeum disebutkeun. Ngaran ieu asalna tina jinis susu anu asalna tina pepelakan. Ieu tatangkalan imah dipaké rutin pikeun kakuatan penyembuhan aranjeunna ngandung, dinten Croton dipaké pikeun panalungtikan dina kanker kulit. Croton menonjol kusabab warna, bentuk sareng ukuran anu béda-béda…

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Meuli jeung miara Philodendron Beureum Inten rooted cuttings

    Philodendron Red Diamond mangrupikeun aroid langka, namina diturunkeun tina penampilan anu teu biasa. Daun anyar tutuwuhan ieu ampir bodas saméméh maturing ka héjo torek, méré nya dicampur daun héjo sapanjang taun.

    Miara hiji Philodendron Beureum Inten ku meniru lingkungan rainforest na. Hal ieu tiasa dilakukeun ku nyayogikeunana sareng lembab…

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Mésér Philodendron scandens unrooted motong

    Daun ageung ngawangun jantung ngagaduhan pola sareng warna anu saé, anu misahkeun diri tina pepelakan terrarium anu paling saé sahingga masihan kontras warna anu saé. The Philodendron scandens micans mangrupakeun houseplant héjo ti leuweung hujan Amérika Kidul. Permata anu henteu kedah leungit di leuweung kota anjeun.

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Mésér Philodendron scandens cuttings

    Daun ageung ngawangun jantung ngagaduhan pola sareng warna anu saé, anu misahkeun diri tina pepelakan terrarium anu paling saé sahingga masihan kontras warna anu saé. The Philodendron scandens micans mangrupakeun houseplant héjo ti leuweung hujan Amérika Kidul. Permata anu henteu kedah leungit di leuweung kota anjeun.

  • Nawarkeun!
    Tawaran , tatangkalan bumi

    Beuli Philodendron Jose Buono variegata

    Philodendron Jose Buono variegata mangrupikeun aroid langka, nami diturunkeun tina penampilan anu teu biasa. Daun anyar tutuwuhan ieu ampir bodas saméméh maturing ka héjo torek, méré nya dicampur daun héjo sapanjang taun.

    Miara hiji Philodendron Jose Buono variegata ku meniru lingkungan leuweung hujan na. Ieu tiasa dilakukeun ku nyayogikeun…

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Monstera adansonii variegata - mésér cuttings unrooted

    Monstera adansonii variegata, ogé katelah 'tutuwuhan liang' atawa 'topeng monyét philodendron' variegata, mangrupa tutuwuhan anu langka pisan jeung istiméwa alatan daunna husus anu loba liang. Ieu tutuwuhan ogé owes nickname na. Asalna Monstera obliqua tumbuh di leuweung tropis Amérika Kidul sareng Tengah.

    Tempatkeun pepelakan dina tempat anu haneut sareng terang sareng…

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Mésér sareng miara potongan Syngonium Green Splash

    • Pasang pabrik dina tempat anu terang, tapi henteu dina sinar panonpoé langsung. Upami pabrikna poék teuing, daunna bakal langkung héjo.
    • Jaga taneuh rada beueus; ulah nepi ka garing taneuh. Éta langkung saé nyiram sajumlah sakedik sacara teratur tibatan seueur sakaligus. Daun konéng hartosna seueur teuing cai anu dipasihkeun.
    • Syngonium resep nyemprot dina usum panas!
    • Lebetkeun Syngonium…
  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Monstera albo borsigiana variegata - cuttings sirah rooted

    De Monstera Variegata nyaeta undoubtedly tutuwuhan pang populerna di 2019. Kusabab popularitasnya, nu growers bieu bisa minuhan paménta. Daun anu éndah tina Monstera philodendron Éta henteu ngan ukur hiasan, tapi ogé pepelakan ngamurnikeun hawa. Di Cina Monstera melambangkan umur panjang. Tutuwuhan ieu cukup gampang dirawat…

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Mésér sareng miara Syngonium Green Splash

    • Pasang pabrik dina tempat anu terang, tapi henteu dina sinar panonpoé langsung. Upami pabrikna poék teuing, daunna bakal langkung héjo.
    • Jaga taneuh rada beueus; ulah nepi ka garing taneuh. Éta langkung saé nyiram sajumlah sakedik sacara teratur tibatan seueur sakaligus. Daun konéng hartosna seueur teuing cai anu dipasihkeun.
    • Syngonium resep nyemprot dina usum panas!
    • ...

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Beuli Philodendron Héjo Inten rooted motong

    Philodendron Green Diamond mangrupikeun aroid langka, namina diturunkeun tina penampilan anu teu biasa. Daun anyar tutuwuhan ieu ampir bodas saméméh maturing ka héjo torek, méré nya dicampur daun héjo sapanjang taun.

    Miara hiji Philodendron Green Diamond ku meniru lingkungan leuweung hujan na. Hal ieu tiasa dilakukeun ku nyayogikeunana sareng lembab…

  • Tawaran , Eurobangers deal nawar

    kartu ucapan

    Sering nyarios yén masihan kartu tulisan tangan pribadi langkung pikaresepeun tibatan nampi kado. Kalayan kartu tulisan leungeun, nepikeun pesen anjeun janten sakedik langkung pribadi.
    Naha anjeun terang yén anjeun ayeuna ogé tiasa mesen kartu pos di Stekjesbrief.NL? Ku cara ieu anjeun tiasa kaget batur sareng masihan hadiah anjeun (motongan, tutuwuhan mini of tatangkalan imah) ngajadikeun eta tambahan husus!

  • Séép!
    Bestsellers , tatangkalan bumi

    Mésér Alocasia Beureum Rusiah cuttings rooted

    Gampang nebak kumaha pepelakan ieu kalayan daun beureum ageung ngagaduhan namina. Wangun daunna nyarupaan sinar ngojay. Sinar ngojay, tapi anjeun ogé tiasa ningali sirah gajah di jerona, kalayan ceuli anu ngepak sareng buntut daunna salaku batang. Alocasia ku kituna disebut ogé Ceuli Gajah, ...

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Beuli Alocasia Silver Naga

    Gampang ditebak kumaha pepelakan ieu kalayan daun héjo ageung ngagaduhan namina. Wangun daunna nyarupaan sinar ngojay. Sinar ngojay, tapi anjeun ogé tiasa ningali sirah gajah di jerona, kalayan ceuli anu ngepak sareng buntut daunna salaku batang. Alocasia ku kituna disebut ogé Ceuli Gajah, ...

  • Séép!
    Tawaran , Bestsellers

    Kotak motong Monstera - Minima, monyét jeung deliciosa cuttings

    Naha anjeun pencinta pepelakan novice atanapi anjeun hoyong kaget pencinta pepelakan anu sanés kalayan kotak motong Monstera kami? Lajeng deal pakét ieu dijieun pikeun anjeun!

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Meuli jeung miara Philodendron Squamiferum

    Philodendron Squamiferum mangrupikeun aroid langka, nami diturunkeun tina penampilan anu teu biasa. Daun anyar tutuwuhan ieu ampir bodas saméméh maturing ka héjo torek, méré nya dicampur daun héjo sapanjang taun.

    Miara hiji Philodendron Squamiferum ku meniru lingkungan leuweung hujan na. Ieu tiasa dilakukeun ku nyayogikeun lingkungan anu beueus sareng…

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Meuli jeung miara tutuwuhan liang bodas Monstera Variegata

    De Monstera Variegata nyaeta undoubtedly tutuwuhan pang populerna 2019. Kusabab popularitasnya, nu growers bieu bisa minuhan paménta. Daun anu éndah tina Monstera henteu ngan ukur hiasan, tapi ogé pepelakan anu ngabersihkeun hawa. Di Cina, Monstera melambangkan umur panjang. Tutuwuhan ieu gampang dirawat sareng tiasa tumbuh di…

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Beuli Monstera variegata unrooted cuttings sirah

    De Monstera Variegata nyaeta undoubtedly tutuwuhan pang populerna di 2019. Kusabab popularitasnya, nu growers bieu bisa minuhan paménta. Daun anu éndah tina Monstera philodendron Éta henteu ngan ukur hiasan, tapi ogé pepelakan ngamurnikeun hawa. Di Cina Monstera melambangkan umur panjang. Tutuwuhan ieu cukup gampang dirawat…

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Monstera variegata - satengah bulan - mésér cuttings sirah unrooted

    De Monstera Variegata nyaeta undoubtedly tutuwuhan pang populerna di 2019. Kusabab popularitasnya, nu growers bieu bisa minuhan paménta. Daun anu éndah tina Monstera philodendron Éta henteu ngan ukur hiasan, tapi ogé pepelakan ngamurnikeun hawa. Di Cina Monstera melambangkan umur panjang. Tutuwuhan ieu cukup gampang dirawat…

  • Séép!
    Bestsellers , tatangkalan gantung

    Jukut bakung - Mésér sareng miara Chlorophytum dina pot gantung sabut

    The Chlorophyturns 'Jukut Lily' Comosum Samudra dina pot gantung coir mangrupakeun geulis tur gampang pikeun mulasara houseplant. Ieu houseplant sok disebut oge lancah tutuwuhan, daunna dina bentuk batang sarta beautifully héjo sarta warna bodas. Houseplant ieu ngabersihkeun hawa sareng mangrupikeun aset nyata pikeun ruang tamu sareng ruang kantor anjeun.

  • Séép!
    tatangkalan bumi , tutuwuhan ngamurnikeun hawa

    Mésér Epipremnum pinnatum cuttings unrooted

    Epipremnum pinnatum boga daun badag dina kelir béda. Tutuwuhan tumuwuh sacara alami di daérah rungkun di Asia Tenggara. Di alam, éta mangrupikeun pepelakan panjat nyata sareng gaduh pangaruh ngamurnikeun hawa anu saé. 

    Epipremnum resep cicing di tempat anu cerah tanpa sinar panonpoé langsung atanapi di tempat teduh parsial. Dina tempat teduh, daunna bakal langkung poék dina warna. Di tempat anu terang…

  • Nawarkeun!
    tatangkalan bumi , tutuwuhan leutik

    Begonia maculata - mésér polka dot begonia polka dot plant

    Begonia polka dot saleresna mangrupikeun salametan pikeun panon. Duh, éta daun panjang anu éndah kalayan tonggong beureum poék, dihias ku titik-titik bodas pérak. Teras aranjeunna ogé mekar sababaraha kali sataun kalayan kembang leutik anu éndah. Ieu tutuwuhan leutik lucu, tapi Waspada ... lamun ngalakukeun eta leres, rascal ieu bisa naek nepi ka 1,5 méter dina hawa! 

  • Nawarkeun!
    tatangkalan bumi , tutuwuhan ngamurnikeun hawa

    Beuli Epipremnum pinnatum Héjo Encanta

    Epipremnum pinnatum boga daun badag dina kelir béda. Tutuwuhan tumuwuh sacara alami di daérah rungkun di Asia Tenggara. Di alam, éta mangrupikeun pepelakan panjat nyata sareng gaduh pangaruh ngamurnikeun hawa anu saé. 

    Epipremnum resep cicing di tempat anu cerah tanpa sinar panonpoé langsung atanapi di tempat teduh parsial. Dina tempat teduh, daunna bakal langkung poék dina warna. Di tempat anu terang…

  • Séép!
    Tawaran , Bestsellers

    Monstera pinnatipartita (philodendron) meuli jeung miara

    Monstera pinnatipartita nyaéta tutuwuhan anu lumangsung sacara alami di leuweung Asia Tenggara, Indonésia jeung Kapuloan Solomon. Tutuwuhan ieu ogé populérna disebut pinnatipartita.

    Di leuweung tropis Monstera pinnatipartita tumbuh di tempat teduh antara sareng sapanjang tangkal. Daun Monstera pinnatipartita teras tiasa tumuh dugi ka 100 cm. Tutuwuhan…

  • Séép!
    Tawaran , Bestsellers

    Mésér Alocasia Dark Velvet pot 13 cm

    Gampang ditebak kumaha pepelakan ieu kalayan daun héjo ageung ngagaduhan namina. Wangun daunna nyarupaan sinar ngojay. Sinar ngojay, tapi anjeun ogé tiasa ningali sirah gajah di jerona, kalayan ceuli anu ngepak sareng buntut daunna salaku batang. Alocasia ku kituna disebut ogé Ceuli Gajah, ...