Hasilna 1-40 ieu ditémbongkeun tina hasil 103

  • Nawarkeun!
    Tawaran , tatangkalan gantung

    Monstera Siltepecana pot 12 cm meuli jeung miara

    Rare Monstera Siltepecana ngagaduhan daun pérak anu éndah kalayan daun urat héjo poék. Sampurna pikeun gantung pot atanapi terrarium. Tumuwuh gancang sareng gampang houseplant. Anjeun tiasa make Monstera Siltepecana duanana ngantep éta ngagantung sarta ngantep éta nanjak.

  • Séép!
    Tawaran , Bestsellers

    Philodendron Monstera variegata - mésér wetstick unrooted

    De Monstera Variegata nyaeta undoubtedly tutuwuhan pang populerna 2019. Kusabab popularitasnya, nu growers bieu bisa minuhan paménta. Daun anu éndah tina Monstera henteu ngan ukur hiasan, tapi ogé pepelakan anu ngabersihkeun hawa. Di Cina, Monstera melambangkan umur panjang. Tutuwuhan ieu gampang dirawat sareng tiasa tumbuh di…

  • Nawarkeun!
    Tawaran Jumaah Hideung 2022 , tatangkalan bumi

    Mésér Calathea Makoyana (Peacock Plant) Shade Plant

    Calathea mangrupikeun tutuwuhan kalayan julukan anu luar biasa: 'Tutuwuhan Hirup'. Nickname sakali deui ngajelaskeun kumaha husus Calathea sabenerna. Tutuwuhan dedaunan hiasan ieu, asalna ti leuweung Brazil, gaduh wirahma beurang sareng wengi sorangan. Daun nutup nalika jumlah cahaya ngirangan. Tutupna daun ogé tiasa kadéngé, fenomenana tiasa janten…

  • Tawaran , Bestsellers

    Philodendron selloum super atom

    Philodendron selloum super Atom orok motong mikanyaah cai sarta resep titik lampu. Nanging, ulah nempatkeun éta dina sinar panonpoé langsung sareng ulah ngantep bola akar garing. Naha aya tetes cai dina pucuk daun? Lajeng anjeun masihan teuing cai. Daunna tumbuh ka arah cahaya sareng éta saé pikeun sakapeung ...

  • Nawarkeun!
    Tawaran Jumaah Hideung 2022 , tatangkalan bumi

    Maranta Leuc. Amabilis Mint (kulawarga Calatea)

    Maranta ieu sering parantos dijual salaku Calathea sareng éta henteu heran. Aranjeunna sami dina penampilan sareng perawatan. Maranta ogé nutup daun nalika jumlah cahaya turun. Tutuwuhan dedaunan hiasan ieu, asalna ti leuweung Brazil, gaduh wirahma beurang sareng wengi sorangan. Daun nutup salaku…

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Meuli jeung miara Hoya Kerrii Heart Plant Variegata

    Kumaha anjeun tiasa masihan cinta anjeun (Valentine) leuwih hade tinimbang jeung tutuwuhan jeung daun dina bentuk hate?! Hoya Kerrii mangrupikeun pepelakan jero ruangan anu kuat pisan anu karasaeun di bumi di tempat teduh. vKusabab bentukna anu éndah, pepelakan ieu populer pisan!

  • Nawarkeun!
    Bestsellers , Tawaran Jumaah Hideung 2022

    Mésér Pokon Vermiculite 6 liter taneuh pot ningkat

    Pokon Vermiculite mangrupikeun batu alami anu muncul dina suhu anu luhur kana produk ahir kualitas luhur ieu. Hasil pamrosésan dina bahan anu hampang pisan dimana siki berkecambah saé sareng cai sareng zat gizi disangga. Nalika anjeun melak dina vermiculite, anjeun mastikeun siki anjeun mimiti saé. Pokon Vermiculite cocog pisan salaku seedbed pikeun jero…

  • Séép!
    Bestsellers , tatangkalan gantung

    Hoya carnosa albomarginata

    Hoya carnosa albomarginata mangrupikeun pepelakan jero ruangan héjo anu kuat pisan anu karasaeun di bumi di tempat teduh. Pasti idéal salaku tutuwuhan nongkrong jeung vTutuwuhan ieu kasohor pisan kusabab daun ngagulung anu éndah!

  • Nawarkeun!
    Tawaran , tatangkalan bumi

    Meuli sareng miara cuttings Calathea Orbifolia

    Calathea orbifolia mangrupikeun tutuwuhan kalayan julukan anu luar biasa: 'Tutuwuhan Hirup'. Nickname sakali deui ngajelaskeun kumaha husus Calathea sabenerna. Tutuwuhan dedaunan hiasan ieu, asalna ti leuweung Brazil, gaduh wirahma beurang sareng wengi sorangan. Daun nutup nalika jumlah cahaya turun. Panutup kelopak ogé tiasa didangu, fenomenana tiasa ...

  • Séép!
    tatangkalan bumi , tutuwuhan populér

    Fittonia Mont Blanc - Tutuwuhan Mosaic

    Tutuwuhan Mosaic (Fittonia) nyaéta tutuwuhan low-tumuwuh anu asalna ti Amérika Kidul (Peru)† 'Leutik, tapi gagah' pasti tiasa disebat Fittonia Mosaic Kings Cross. Kusabab diwanohkeun dina usum gugur 2007, langkung ti 100.000 unit parantos dijual. Ieu tutuwuhan mosaik, sakumaha Fittonia disebut oge, naek bieu lima séntiméter luhureun pasisian pot. Tapi sigana...

  • Séép!
    Tawaran Jumaah Hideung 2022 , tatangkalan bumi

    Fittonia albivenis pink Forest Flame - tutuwuhan Mosaic

    Tutuwuhan Mosaic (Fittonia) nyaéta tutuwuhan low-tumuwuh anu asalna ti Amérika Kidul (Peru)† 'Leutik, tapi gagah' pasti tiasa disebat Fittonia Mosaic Kings Cross. Kusabab diwanohkeun dina usum gugur 2007, langkung ti 100.000 unit parantos dijual. Ieu tutuwuhan mosaik, sakumaha Fittonia disebut oge, naek bieu lima séntiméter luhureun pasisian pot. Tapi sigana...

  • Séép!
    tatangkalan bumi , tutuwuhan leutik

    Calathea Roseopicta Illustrious mini

    Calathea mangrupikeun tutuwuhan kalayan julukan anu luar biasa: 'Tutuwuhan Hirup'. Nickname sakali deui ngajelaskeun kumaha husus Calathea sabenerna. Tutuwuhan dedaunan hiasan ieu, asalna ti leuweung Brazil, gaduh wirahma beurang sareng wengi sorangan. Daun nutup nalika jumlah cahaya ngirangan. Tutupna daun ogé tiasa kadéngé, fenomenana tiasa janten…

  • Séép!
    tatangkalan bumi , tutuwuhan leutik

    Beuli Calathea Roseopitta Héjo

    Calathea mangrupikeun tutuwuhan kalayan julukan anu luar biasa: 'Tutuwuhan Hirup'. Nickname sakali deui ngajelaskeun kumaha husus Calathea sabenerna. Tutuwuhan dedaunan hiasan ieu, asalna ti leuweung Brazil, gaduh wirahma beurang sareng wengi sorangan. Daun nutup nalika jumlah cahaya ngirangan. Tutupna daun ogé tiasa kadéngé, fenomenana tiasa janten…

  • tatangkalan bumi , tutuwuhan leutik

    Calathea Rufibarba tutuwuhan mini

    Calathea mangrupikeun tutuwuhan kalayan julukan anu luar biasa: 'Tutuwuhan Hirup'. Nickname sakali deui ngajelaskeun kumaha husus Calathea sabenerna. Tutuwuhan dedaunan hiasan ieu, asalna ti leuweung Brazil, gaduh wirahma beurang sareng wengi sorangan. Daun nutup nalika jumlah cahaya ngirangan. Tutupna daun ogé tiasa kadéngé, fenomenana tiasa janten…

  • Séép!
    Tawaran , Bestsellers

    Aglaonema Beureum Zircon - mésér Evergreen Cina

    Aglaonema asalna ti wewengkon tropis Indonésia jeung sabudeureunana. Spésiés Aglaonema milik kulawarga Araceae, atawa arums. Aya henteu seueur spésiés Aglaonema anu béda, sakitar 55 diantarana ngan ukur sababaraha anu katelah pepelakan jero ruangan. Tutuwuhan ieu gaduh daun anu unik kalayan pola anu éndah. Tanda belang atanapi titik sering katingali dina daun. Paling Aglaonema…

  • Séép!
    Tawaran , Bestsellers

    Meuli jeung miara Hoya Australis

    Kumaha anjeun tiasa masihan cinta anjeun (Valentine) leuwih hade tinimbang jeung tutuwuhan jeung daun dina bentuk hate?! Hoya Kerrii mangrupikeun pepelakan jero ruangan anu kuat pisan anu karasaeun di bumi di tempat teduh. vKusabab bentukna anu éndah, pepelakan ieu populer pisan!

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Hoya Kerrii Heart tutuwuhan meuli jeung miara

    Kumaha anjeun tiasa masihan cinta anjeun (Valentine) leuwih hade tinimbang jeung tutuwuhan jeung daun dina bentuk hate?! Hoya Kerrii mangrupikeun pepelakan jero ruangan anu kuat pisan anu karasaeun di bumi di tempat teduh. vKusabab bentukna anu éndah, pepelakan ieu populer pisan!

  • Séép!
    Bestsellers , Tawaran Jumaah Hideung 2022

    Hoya carnosa albomarginata 3 kelir

    Hoya carnosa albomarginata mangrupikeun pepelakan jero ruangan héjo anu kuat pisan anu karasaeun di bumi di tempat teduh. Pasti idéal salaku tutuwuhan nongkrong jeung vTutuwuhan ieu kasohor pisan kusabab daun ngagulung anu éndah!

  • Séép!
    Tawaran , Bestsellers

    Hoya Kerrii Hearts climbing tutuwuhan meuli jeung miara

    Naon cara anu langkung saé pikeun nganyatakeun cinta anjeun tibatan pepelakan kalayan daun dina bentuk haté?! Hoya Kerrii mangrupikeun pepelakan jero ruangan anu kuat pisan anu karasaeun di bumi di tempat teduh. vKusabab bentukna anu éndah, pepelakan ieu populer pisan!

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Mésér Philodendron scandens unrooted motong

    Daun ageung ngawangun jantung ngagaduhan pola sareng warna anu saé, anu misahkeun diri tina pepelakan terrarium anu paling saé sahingga masihan kontras warna anu saé. The Philodendron scandens micans mangrupakeun houseplant héjo ti leuweung hujan Amérika Kidul. Permata anu henteu kedah leungit di leuweung kota anjeun.

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Mésér Philodendron scandens cuttings

    Daun ageung ngawangun jantung ngagaduhan pola sareng warna anu saé, anu misahkeun diri tina pepelakan terrarium anu paling saé sahingga masihan kontras warna anu saé. The Philodendron scandens micans mangrupakeun houseplant héjo ti leuweung hujan Amérika Kidul. Permata anu henteu kedah leungit di leuweung kota anjeun.

  • Tawaran , Potongan sareng pepelakan gratis

    Philodendron scandens unrooted motong ngora

    Daun ageung ngawangun jantung ngagaduhan pola sareng warna anu saé, anu misahkeun diri tina pepelakan terrarium anu paling saé sahingga masihan kontras warna anu saé. The Philodendron scandens micans mangrupakeun houseplant héjo ti leuweung hujan Amérika Kidul. Permata anu henteu kedah leungit di leuweung kota anjeun.

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Monstera albo borsigiana variegata - meuli cuttings ngora

    De Monstera Variegata nyaeta undoubtedly tutuwuhan pang populerna 2021. Kusabab popularitasnya, nu growers bieu bisa minuhan paménta. Daun anu éndah tina Monstera henteu ngan ukur hiasan, tapi ogé pepelakan anu ngabersihkeun hawa. Di Cina, Monstera melambangkan umur panjang. Tutuwuhan ieu gampang dirawat sareng tiasa tumbuh di…

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Mésér sareng miara potongan Syngonium Green Splash

    • Pasang pabrik dina tempat anu terang, tapi henteu dina sinar panonpoé langsung. Upami pabrikna poék teuing, daunna bakal langkung héjo.
    • Jaga taneuh rada beueus; ulah nepi ka garing taneuh. Éta langkung saé nyiram sajumlah sakedik sacara teratur tibatan seueur sakaligus. Daun konéng hartosna seueur teuing cai anu dipasihkeun.
    • Syngonium resep nyemprot dina usum panas!
    • Lebetkeun Syngonium…
  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Mésér sareng miara Syngonium Green Splash

    • Pasang pabrik dina tempat anu terang, tapi henteu dina sinar panonpoé langsung. Upami pabrikna poék teuing, daunna bakal langkung héjo.
    • Jaga taneuh rada beueus; ulah nepi ka garing taneuh. Éta langkung saé nyiram sajumlah sakedik sacara teratur tibatan seueur sakaligus. Daun konéng hartosna seueur teuing cai anu dipasihkeun.
    • Syngonium resep nyemprot dina usum panas!
    • ...

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Philodendron Monstera Deliciosa - tutuwuhan liang - meuli cuttings

    Tutuwuhan Hole (Monstera) nyaéta tutuwuhan ti kulawarga arum sarta asalna ti Amérika Tengah jeung Kidul. Ieu mangrupakeun creeper tropis anu bisa nanjak pisan tinggi.
    Upami kembangan sareng ngabentuk buah di alam, peryogi sataun sateuacan buah asak. Dina taun éta buah masih beracun.

  • Nawarkeun!
    Tawaran , tatangkalan bumi

    Monstera Siltepecana meuli cuttings unrooted

    Rare Monstera Siltepecana motong unrooted boga daun pérak geulis jeung daun urat héjo poék. Sampurna pikeun gantung pot atanapi terrarium. Tumuwuh gancang sareng gampang houseplant. Anjeun tiasa make Monstera Siltepecana duanana ngantep éta ngagantung sarta ngantep éta nanjak.

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Hadiah Easter héjo pangalusna - kaget kolega Anjeun!

    Naha anjeun milarian kado Easter héjo anu paling saé pikeun kaget kolega anjeun? Lajeng hiji ieu kado Easter pakétperjangjian dijieun husus pikeun aranjeunna!

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Mésér cuttings campur Starter – sphagnum lukut, perlite, vermiculite 150 g

    Ieu Stekjesmix - Starter geus dicampur ku Stekjesbrief ngaliwatan pangalaman urang sorangan kalawan kapentingan customer. Anggo premium campuran motong ieu pikeun masihan cuttings orok Anjeun mimiti tumuwuh alus. Sajaba ti éta, campuran sampurna pikeun nyadiakeun cuttings unrooted jeung medium tumuwuh pangalusna. Pastikeun yén campuran sok tetep rada beueus (henteu baseuh teuing) supados keratan anjeun nampi perawatan anu optimal.

    Naha ieu…

  • Nawarkeun!
    Bestsellers , Tawaran Jumaah Hideung 2022

    Monstera Deliciosa - tutuwuhan liang - pabrik kéju Swiss - meuli

    Tutuwuhan Hole (Monstera) nyaéta tutuwuhan ti kulawarga arum sarta asalna ti Amérika Tengah jeung Kidul. Ieu mangrupakeun creeper tropis anu bisa nanjak pisan tinggi.
    Upami kembangan sareng ngabentuk buah di alam, peryogi sataun sateuacan buah asak. Dina taun éta buah masih beracun.

  • Séép!
    Bestsellers , tatangkalan gantung

    Jukut bakung - Mésér sareng miara Chlorophytum dina pot gantung sabut

    The Chlorophyturns 'Jukut Lily' Comosum Samudra dina pot gantung coir mangrupakeun geulis tur gampang pikeun mulasara houseplant. Ieu houseplant sok disebut oge lancah tutuwuhan, daunna dina bentuk batang sarta beautifully héjo sarta warna bodas. Houseplant ieu ngabersihkeun hawa sareng mangrupikeun aset nyata pikeun ruang tamu sareng ruang kantor anjeun.

  • Séép!
    Tawaran , Bestsellers

    Monstera pinnatipartita (philodendron) meuli jeung miara

    Monstera pinnatipartita nyaéta tutuwuhan anu lumangsung sacara alami di leuweung Asia Tenggara, Indonésia jeung Kapuloan Solomon. Tutuwuhan ieu ogé populérna disebut pinnatipartita.

    Di leuweung tropis Monstera pinnatipartita tumbuh di tempat teduh antara sareng sapanjang tangkal. Daun Monstera pinnatipartita teras tiasa tumuh dugi ka 100 cm. Tutuwuhan…

  • Séép!
    Tawaran , tatangkalan bumi

    Meuli jeung miara Caladium Birkin konéng

    Caladium mangrupikeun nami botanis tina genus pepelakan tropis ti Amérika Tengah sareng Kidul, khususna ti Brazil sareng daérah Amazon, dimana aranjeunna tumbuh di leuweung. Ngaranna asalna tina basa Malayu keladi, anu hartina tutuwuhan anu akarna bisa didahar.

    Caladium bicolor, Vent. (dua-nada) Herbaceous, tutuwuhan hias tropis tumuwuh di imah kaca pikeun budaya kamar kusabab geulis ...

  • Séép!
    Tawaran , Bestsellers

    Meuli jeung miara Caladium Valentina

    Caladium mangrupikeun nami botanis tina genus pepelakan tropis ti Amérika Tengah sareng Kidul, khususna ti Brazil sareng daérah Amazon, dimana aranjeunna tumbuh di leuweung. Ngaranna asalna tina basa Malayu keladi, anu hartina tutuwuhan anu akarna bisa didahar.

    Caladium bicolor, Vent. (dua-nada) Herbaceous, tutuwuhan hias tropis tumuwuh di imah kaca pikeun budaya kamar kusabab geulis ...

  • Séép!
    Tawaran , tatangkalan bumi

    Meuli jeung miara Caladium Pliage

    Caladium mangrupikeun nami botanis tina genus pepelakan tropis ti Amérika Tengah sareng Kidul, khususna ti Brazil sareng daérah Amazon, dimana aranjeunna tumbuh di leuweung. Ngaranna asalna tina basa Malayu keladi, anu hartina tutuwuhan anu akarna bisa didahar.

    Caladium bicolor, Vent. (dua-nada) Herbaceous, tutuwuhan hias tropis tumuwuh di imah kaca pikeun budaya kamar kusabab geulis ...

  • Séép!
    Tawaran , tatangkalan bumi

    Meuli jeung miara Caladium Casey

    Caladium mangrupikeun nami botanis tina genus pepelakan tropis ti Amérika Tengah sareng Kidul, khususna ti Brazil sareng daérah Amazon, dimana aranjeunna tumbuh di leuweung. Ngaranna asalna tina basa Malayu keladi, anu hartina tutuwuhan anu akarna bisa didahar.

    Caladium bicolor, Vent. (dua-nada) Herbaceous, tutuwuhan hias tropis tumuwuh di imah kaca pikeun budaya kamar kusabab geulis ...

  • Séép!
    Tawaran , Bestsellers

    Mésér Tradescantia Bodas Joy

    Tradescantia disebut ogé Tutuwuhan Bapa sareng asalna ti daérah tropis Amérika Kalér sareng Kidul. Tutuwuhan tumuwuh cukup gancang di wewengkon ieu sahingga mindeng dipaké salaku panutup taneuh. Di Walanda, pepelakan ieu saé di ruang tamu di tempat anu seueur sinar panonpoé henteu langsung.

  • Séép!
    Tawaran , Bestsellers

    Tradescantia Ungu Joy

    Tradescantia disebut ogé Tutuwuhan Bapa sareng asalna ti daérah tropis Amérika Kalér sareng Kidul. Tutuwuhan tumuwuh cukup gancang di wewengkon ieu sahingga mindeng dipaké salaku panutup taneuh. Di Walanda, pepelakan ieu saé di ruang tamu di tempat anu seueur sinar panonpoé henteu langsung.

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Daun Monyet Monstera - cuttings unrooted

    De Monstera serong, ogé katelah 'tutuwuhan liang' atawa 'masker monyet philodendron', mangrupakeun tutuwuhan husus kusabab daun husus na liang . Ieu ogé anu masihan pepelakan ieu nickname na. Asalna Monstera obliqua tumbuh di leuweung tropis Amérika Kidul sareng Tengah. Monstera obliqua, ogé katelah 'tutuwuhan liang' atawa 'monyét philodendron...

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Tawaran Jumaah Hideung 2022

    Mésér sareng miara Aglaonema Green Pink Dot

    Aglaonema asalna ti wewengkon tropis Indonésia jeung sabudeureunana. Spésiés Aglaonema milik kulawarga Araceae, atawa arums. Aya henteu seueur spésiés Aglaonema anu béda, sakitar 55 diantarana ngan ukur sababaraha anu katelah pepelakan jero ruangan. Tutuwuhan ieu gaduh daun anu unik kalayan pola anu éndah. Tanda belang atanapi titik sering katingali dina daun. Paling Aglaonema…