kartu ucapan

1.95

Sering nyarios yén masihan kartu tulisan tangan pribadi langkung pikaresepeun tibatan nampi kado. Kalayan kartu tulisan leungeun, nepikeun pesen anjeun janten sakedik langkung pribadi.
Naha anjeun terang yén anjeun ayeuna ogé tiasa mesen kartu pos di Stekjesbrief.NL? Ku cara ieu anjeun tiasa kaget batur sareng masihan hadiah anjeun (motongan, tutuwuhan mini of tatangkalan imah) ngajadikeun eta tambahan husus!

Di stock

x

gambaran

Saha anu henteu resep kartu tulisan leungeun? Nalika nempatkeun pesenan anjeun, kirimkeun téks ka kami sareng kami bakal mastikeun pesenan anjeun dikirimkeun, kalebet kartu tulisan leungeun sareng téks anu anjeun pikahoyong.

Jieun Poé Indung tambahan husus taun ieu. Upami anjeun henteu tiasa ningali indung anjeun sakedap, anjeun tiasa ngagungkeun Poé Indung tina jarak jauh! Masihan indung anjeun tutuwuhan jeung kartu ti Stekjesbrief.nl sarta ngantep manehna nyaho ti kajauhan yén anjeun bogoh ka dirina!

Saran anu sanés ...

Potongan langka & tutuwuhan imah husus

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Monstera deliciosa unrooted wetstick meuli

    Tutuwuhan Hole (Monstera) nyaéta tutuwuhan ti kulawarga arum sarta asalna ti Amérika Tengah jeung Kidul. Ieu mangrupakeun creeper tropis anu bisa nanjak pisan tinggi.
    Upami kembangan sareng ngabentuk buah di alam, peryogi sataun sateuacan buah asak. Dina taun éta buah masih beracun.

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Ditangtayungan: Philo Monstera albo borsigiana variegata - meuli cuttings unrooted

    De Monstera Variegata nyaeta undoubtedly tutuwuhan pang populerna 2019. Kusabab popularitasnya, nu growers bieu bisa minuhan paménta. Daun anu éndah tina Monstera henteu ngan ukur hiasan, tapi ogé pepelakan anu ngabersihkeun hawa. Di Cina, Monstera melambangkan umur panjang. Tutuwuhan ieu gampang dirawat sareng tiasa tumbuh di…

  • Séép!
    Tawaran Jumaah Hideung 2022 , Geura sumping

    Beuli Alocasia plumbea Flying Squid

    Pikeun miara Cumi Flying Alocasia, ngan ukur cai nalika anjeun perhatikeun yén taneuhna garing. Aranjeunna langkung milih cahaya terang teu langsung, janten ngahindarkeun paparan sinar panonpoé langsung.

    Alocasia mikanyaah cai sareng resep kana tempat anu terang. Nanging, ulah nempatkeun éta dina sinar panonpoé langsung sareng ulah ngantep bola akar garing. Pikeun nangtung…

  • Séép!
    Tawaran , Geura sumping

    Philodendron dicét - Pink Lady meuli jeung miara

    A kudu-kudu keur pencinta tutuwuhan. Kalayan pepelakan ieu anjeun gaduh pepelakan anu unik anu anjeun moal tepang sareng sadayana. Tina sadaya polutan anu ngabahayakeun di bumi sareng lingkungan padamelan urang, formaldehida mangrupikeun anu paling umum. Hayu tutuwuhan ieu utamana alus dina miceun formaldehida tina hawa! Salaku tambahan, kageulisan ieu gampang diurus sareng…