Hasilna 1-40 ieu ditémbongkeun tina hasil 228

  • Séép!
    Tawaran , Bestsellers

    Beuli Monstera Thailand Rasi pot 17 cm

    Rasi Monstera Thailand, ogé katelah 'tutuwuhan liang', mangrupikeun tutuwuhan anu jarang pisan sareng khusus kusabab daunna anu khusus sareng liang. Ieu tutuwuhan ogé owes nickname na. Asalna, Monstera Thai Constellation tumuwuh di leuweung tropis Amérika Kidul sareng Tengah.

    Tempatkeun pepelakan di tempat anu haneut sareng terang sareng saminggu sakali tambahkeun sababaraha…

  • Nawarkeun!
    Tawaran , tatangkalan bumi

    Meuli jeung miara Alocasia Jacklyn

    Alocasia Jacklyn dianggap ku seueur anu resep pepelakan janten pepelakan jero ruangan tropis anu paling populér ayeuna. Super husus kusabab daun variegated jeung batang kalawan zebra print, tapi kadang ogé kalawan satengah bulan. A kudu-kudu keur naon lover tutuwuhan! Tetep panon on! Unggal pepelakan unik sareng ku kituna bakal gaduh jumlah bodas anu béda dina daun. The…

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Beuli Philodendron Ring Seuneu rooted motong

    Philodendron Narrow Ring of Fire mangrupikeun aroid langka, namina diturunkeun tina penampilan anu teu biasa. Daun anyar tutuwuhan ieu ampir bodas saméméh maturing ka héjo torek, masihan nya dicampur daun héjo sapanjang taun.

    Miara hiji Philodendron Narrow Ring of Fire ku meniru lingkungan leuweung hujan na. Ieu tiasa dilakukeun ku…

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Mésér Philodendron Florida Pocong rooted motong

    Philodendron 'Florida Ghost' mangrupikeun aroid langka, namina diturunkeun tina penampilan anu teu biasa. Daun anyar tutuwuhan ieu ampir bodas saméméh maturing ka héjo torek, méré nya dicampur daun héjo sapanjang taun.

    Miara hiji Philodendron 'Florida Ghost' ku meniru lingkungan leuweung hujan na. Hal ieu tiasa dilakukeun ku nyayogikeunana sareng lembab…

  • tatangkalan bumi , tutuwuhan ngamurnikeun hawa

    Beuli Maranta Leuconeura Green Stripe

    Maranta ieu sering parantos dijual salaku Calathea sareng éta henteu heran. Aranjeunna sami dina penampilan sareng perawatan. Maranta ogé nutup daun nalika jumlah cahaya turun. Tutuwuhan dedaunan hiasan ieu, asalna ti leuweung Brazil, gaduh wirahma beurang sareng wengi sorangan. Daun nutup salaku…

  • tatangkalan bumi , tutuwuhan leutik

    Maranta Leuconeura Amabilis (kulawarga Calahea)

    Calathea mangrupikeun tutuwuhan kalayan julukan anu luar biasa: 'Tutuwuhan Hirup'. Nickname sakali deui ngajelaskeun kumaha husus Calathea sabenerna. Tutuwuhan dedaunan hiasan ieu, asalna ti leuweung Brazil, gaduh wirahma beurang sareng wengi sorangan. Daun nutup nalika jumlah cahaya ngirangan. Tutupna daun ogé tiasa kadéngé, fenomenana tiasa janten…

  • Nawarkeun!
    tatangkalan bumi , tutuwuhan ngamurnikeun hawa

    Mésér Philodendron Hederaceum 'Lemon Lime'

    Philodendron Ieu versi konéng tina ogé kawentar Philodendron Micans! Tutuwuhan ngagaduhan daun ngawangun jantung anu kondang, dina warna anu éndah. Jeruk Nipis Philodendron mangrupikeun pepelakan jero ruangan konéng anu saé sareng kuat pisan. Ogé lanceukna, tutuwuhan ieu longs pikeun titik cahaya. 

  • Nawarkeun!
    tatangkalan bumi , tutuwuhan leutik

    Epipremnum Pinnatum Aureum

    Epipremnum pinnatum atawa Scindapsus Epipremnum boga daun badag dina kelir béda. Tutuwuhan tumuwuh sacara alami di daérah rungkun di Asia Tenggara. Di alam, éta mangrupikeun pepelakan panjat nyata sareng gaduh pangaruh ngamurnikeun hawa anu saé. 

    Epipremnum resep cicing di tempat anu cerah tanpa sinar panonpoé langsung atanapi di tempat teduh parsial. Dina tempat teduh, daunna bakal langkung poék dina warna. Nyiruan…

  • Nawarkeun!
    tatangkalan bumi , tutuwuhan leutik

    Beuli Epipremnum Pinnatum marmer Ratu

    Epipremnum pinnatum atawa Scindapsus Epipremnum boga daun badag dina kelir béda. Tutuwuhan tumuwuh sacara alami di daérah rungkun di Asia Tenggara. Di alam, éta mangrupikeun pepelakan panjat nyata sareng gaduh pangaruh ngamurnikeun hawa anu saé. 

    Epipremnum resep cicing di tempat anu cerah tanpa sinar panonpoé langsung atanapi di tempat teduh parsial. Dina tempat teduh, daunna bakal langkung poék dina warna. Nyiruan…

  • Nawarkeun!
    Tawaran Jumaah Hideung 2022 , tatangkalan bumi

    Maranta Leuc. Amabilis Mint (kulawarga Calatea)

    Maranta ieu sering parantos dijual salaku Calathea sareng éta henteu heran. Aranjeunna sami dina penampilan sareng perawatan. Maranta ogé nutup daun nalika jumlah cahaya turun. Tutuwuhan dedaunan hiasan ieu, asalna ti leuweung Brazil, gaduh wirahma beurang sareng wengi sorangan. Daun nutup salaku…

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Tawaran Jumaah Hideung 2022

    Mésér Philodendron Burle Marx Variegata unrooted motong

    Philodendron Burle Marx Variegata mangrupikeun aroid langka, nami diturunkeun tina penampilan anu teu biasa. Daun anyar tutuwuhan ieu ampir bodas saméméh maturing ka héjo torek, méré nya dicampur daun héjo sapanjang taun.

    Miara hiji Philodendron Burle Marx Variegatae ku meniru lingkungan leuweung hujan na. Ieu tiasa dilakukeun ku nyayogikeun…

  • Séép!
    Tawaran , Geura sumping

    Mésér Rhapidophora Korthalsii cuttings unrooted

    The rhaphidophora korthalsii téh sarupa dina tumuwuhna monstera dubia, éta resep nanjak kulit tangkal sarta ngahasilkeun daun pamisah geulis mun matures. Pasihan anjeunna sedeng pikeun sinar panonpoé teu langsung caang. Beuki lampu, beuki aranjeunna bakal tumuwuh, tapi ninggalkeun aranjeunna nyalira di panonpoé soré pinuh.

  • Séép!
    Tawaran Jumaah Hideung 2022 , tatangkalan bumi

    Iresine herbstii 'Aureoreticulata' (Tutuwuhan Steak)

    Mekarna teu katingali, tapi dedaunan pisan hiasan. Warnana rupa-rupa ti burgundy, konéng emas jeung héjo sedeng, salawasna marmer / veined. Ciwit kuncup pikeun ngamajukeun tumuwuhna bushy salila usum tumuwuh. Dina usum panas, saatos És Suci, pabrik tiasa angkat ka luar, tapi kedah overwinter di jero rohangan sateuacan ibun munggaran.

  • Séép!
    tatangkalan bumi , tutuwuhan leutik

    Iresine herbstii 'Bloodleaf' (Tutuwuhan Steak)

    Mekarna teu katingali, tapi dedaunan pisan hiasan. Warnana rupa-rupa ti burgundy, konéng emas jeung héjo sedeng, salawasna marmer / veined. Ciwit kuncup pikeun ngamajukeun tumuwuhna bushy salila usum tumuwuh. Dina usum panas, saatos És Suci, pabrik tiasa angkat ka luar, tapi kedah overwinter di jero rohangan sateuacan ibun munggaran.

  • Séép!
    Tawaran , tatangkalan bumi

    Mésér Philodendron Malay Emas cuttings unrooted

    A kudu-kudu keur pencinta tutuwuhan. Kalayan pepelakan ieu anjeun gaduh pepelakan anu unik anu anjeun moal tepang sareng sadayana. Kaéndahan konéng ieu asalna ti Thailand sareng narik panon kusabab warnana. Unggal daunna konéng emas. Tutuwuhan gampang diurus. Tempatkeun pabrik di tempat anu terang, tapi awas langsung…

  • Séép!
    tatangkalan bumi , tutuwuhan leutik

    Calathea Roseopicta Illustrious mini

    Calathea mangrupikeun tutuwuhan kalayan julukan anu luar biasa: 'Tutuwuhan Hirup'. Nickname sakali deui ngajelaskeun kumaha husus Calathea sabenerna. Tutuwuhan dedaunan hiasan ieu, asalna ti leuweung Brazil, gaduh wirahma beurang sareng wengi sorangan. Daun nutup nalika jumlah cahaya ngirangan. Tutupna daun ogé tiasa kadéngé, fenomenana tiasa janten…

  • Séép!
    tatangkalan bumi , tutuwuhan leutik

    Beuli Calathea Roseopitta Héjo

    Calathea mangrupikeun tutuwuhan kalayan julukan anu luar biasa: 'Tutuwuhan Hirup'. Nickname sakali deui ngajelaskeun kumaha husus Calathea sabenerna. Tutuwuhan dedaunan hiasan ieu, asalna ti leuweung Brazil, gaduh wirahma beurang sareng wengi sorangan. Daun nutup nalika jumlah cahaya ngirangan. Tutupna daun ogé tiasa kadéngé, fenomenana tiasa janten…

  • tatangkalan bumi , tutuwuhan leutik

    Calathea Rufibarba tutuwuhan mini

    Calathea mangrupikeun tutuwuhan kalayan julukan anu luar biasa: 'Tutuwuhan Hirup'. Nickname sakali deui ngajelaskeun kumaha husus Calathea sabenerna. Tutuwuhan dedaunan hiasan ieu, asalna ti leuweung Brazil, gaduh wirahma beurang sareng wengi sorangan. Daun nutup nalika jumlah cahaya ngirangan. Tutupna daun ogé tiasa kadéngé, fenomenana tiasa janten…

  • Séép!
    Tawaran , Bestsellers

    Mésér Philodendron verrucosum motong rooted

    Galur ekslusif pisan! Philodendron verrucosum nyaéta daun buludru héjo anu langka pisan. Hésé kéngingkeun rupa-rupa Philodendron kalayan pola anu éndah dibentuk ku urat bulak dina latar héjo zamrud. Daun bakal tumuwuh nepi ka ukuran leuwih ti 50 cm. Tutuwuhan ieu ogé bakal ngembangkeun jinis rambut khusus dina petioles. Daun ageung ngawangun jantung ngagaduhan…

  • Séép!
    tatangkalan bumi , tutuwuhan ngamurnikeun hawa

    Mésér tutuwuhan karét Ficus Elastica Schrijveriana tutuwuhan orok

    Ficus Elastica 'Shivereana' rada langka, tapi urang tiasa mendakan sababaraha. Éta mangrupikeun pepelakan karét anu gaya kalayan daun bintik héjo sareng pink-oranye. Kalayan daun anu kuat, kulitna, éta masihan karakter kana rohangan anjeun. Datang kana sorangan dina pot basajan, ku kituna anjeun bisa pinuh ngarasakeun bentuk sleek na. Tutuwuhan ngabersihkeun hawa…

  • Séép!
    Tawaran , tatangkalan bumi

    Beuli Philodendron Héjo Putri - Mi Corazon

    The Philodendron Héjo Putri mangrupa salah sahiji anu pang ditéang-sanggeus cuttings rooted di momen. Kalayan dedaunan variegated warna héjo, batang héjo sareng bentuk daun anu ageung, pepelakan langka ieu leres-leres kedah aya.

  • Séép!
    Tawaran , tatangkalan bumi

    Beuli Philodendron Bodas Ksatria rooted motong

    Philodendron White Knight mangrupikeun salah sahiji pepelakan anu paling ditéang ayeuna. Kalayan daun variegated warna bodas, batang beureum jero sareng bentuk daun anu ageung, pepelakan langka ieu kedah-dipikabutuh.

  • Nawarkeun!
    Bestsellers , tutuwuhan badag

    Beuli Philodendron Xuping Putri

    Philodendron Pink Princess mangrupikeun salah sahiji pepelakan anu paling ditéang ayeuna. Kalayan daun variegated warna pink-na, batang beureum jero sareng bentuk daun anu ageung, pepelakan langka ieu leres-leres kedah aya. Kusabab Philodendron Pink Putri hese tumuwuh, kasadiaan na salawasna pohara kawates.

    Sapertos pepelakan variegasi anu sanés,…

  • Séép!
    Tawaran , tatangkalan bumi

    Mésér tutuwuhan orok kuping gajah Alocasia Zebrina aurea variegata

    Tutuwuhan orok ceuli gajah Alocasia Zebrina aurea variegata dianggap ku seueur anu resep pepelakan janten pepelakan jero ruangan tropis anu paling populér ayeuna. Super istiméwa kusabab daun variegated jeung batang kalawan zebra print, tapi kadang ogé kalawan satengah bulan. A kudu-kudu pikeun sagala lover tutuwuhan! Tetep panon on! Unggal pepelakan unik sareng ku kituna bakal gaduh jumlah bodas anu béda…

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Mésér Philodendron scandens 'Brasil' pot tutuwuhan mini 6 cm

    Philodendron scandens mangrupikeun pepelakan jero ruangan tropis héjo sareng konéng ti Amérika Tengah sareng Antillen. Daun ageung ngawangun jantung ngagaduhan pola sareng warna anu saé, anu misahkeun diri tina kalolobaan pepelakan terrarium sahingga nyayogikeun kontras warna anu éndah. Permata anu henteu kedah leungit di leuweung kota anjeun.

  • Séép!
    tatangkalan bumi , tutuwuhan leutik

    Mésér Croton codiaeum variegatum petra pot 10cm

    Croton milik kulawarga spurge, disebut oge Codiaeum disebutkeun. Ngaran ieu asalna tina jinis susu anu asalna tina pepelakan. Ieu tatangkalan imah dipaké rutin pikeun kakuatan penyembuhan aranjeunna ngandung, dinten Croton dipaké pikeun panalungtikan dina kanker kulit. Croton menonjol kusabab warna, bentuk sareng ukuran anu béda-béda…

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Meuli jeung miara Philodendron Beureum Inten rooted cuttings

    Philodendron Red Diamond mangrupikeun aroid langka, namina diturunkeun tina penampilan anu teu biasa. Daun anyar tutuwuhan ieu ampir bodas saméméh maturing ka héjo torek, méré nya dicampur daun héjo sapanjang taun.

    Miara hiji Philodendron Beureum Inten ku meniru lingkungan rainforest na. Hal ieu tiasa dilakukeun ku nyayogikeunana sareng lembab…

  • Nawarkeun!
    Tawaran , tatangkalan gantung

    Meuli Philodendron scandens Micans lukut kutub lumut kutub

    Daun ageung ngawangun jantung ngagaduhan pola sareng warna anu saé, anu misahkeun diri tina pepelakan terrarium anu paling saé sahingga masihan kontras warna anu saé. The Philodendron scandens micans mangrupakeun houseplant héjo ti leuweung hujan Amérika Kidul. Permata anu henteu kedah leungit di leuweung kota anjeun.

  • Nawarkeun!
    Tawaran , tatangkalan gantung

    Beuli Philodendron scandens Micans unrooted motong

    Daun ageung ngawangun jantung ngagaduhan pola sareng warna anu saé, anu misahkeun diri tina pepelakan terrarium anu paling saé sahingga masihan kontras warna anu saé. The Philodendron scandens micans mangrupakeun houseplant héjo ti leuweung hujan Amérika Kidul. Permata anu henteu kedah leungit di leuweung kota anjeun.

  • Nawarkeun!
    tatangkalan bumi , tutuwuhan populér

    Begonia negrosensis hibrida - mésér pepelakan polka dot

    Begonia polka dot saleresna mangrupikeun salametan pikeun panon. Duh, éta daun panjang anu éndah kalayan tonggong beureum poék, dihias ku titik-titik bodas pérak. Teras aranjeunna ogé mekar sababaraha kali sataun kalayan kembang leutik anu éndah. Ieu tutuwuhan leutik lucu, tapi Waspada ... lamun ngalakukeun eta leres, rascal ieu bisa naek nepi ka 1,5 méter dina hawa! 

  • Séép!
    Tawaran , tatangkalan bumi

    Mésér Alocasia Zebrina ceuli gajah variegata

    Alocasia Zebrina Variegata dianggap ku seueur anu resep pepelakan janten pepelakan jero ruangan tropis anu paling populér ayeuna. Super istiméwa kusabab daun variegated jeung batang kalawan zebra print, tapi kadang ogé kalawan satengah bulan. A kudu-kudu keur naon lover tutuwuhan! Awas! Unggal pepelakan unik sareng ku kituna bakal gaduh jumlah bodas anu béda dina daun. †

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Geura sumping

    Mésér Rhapidophora tetrasperma minima variegata cuttings

    Sanggeus perang Panawaran dina situs lelang Selandia Anyar, batur meuli houseplant ieu ngan 9 daun pikeun catetan $19.297. Tutuwuhan Rhaphidophora Tetrasperma Variegata variegata bodas langka, disebut oge Monstera Minima variegata, nembé dijual dina lelang online. Éta kéngingkeun $ 19.297 anu saé, ngajantenkeun éta "tanaman rumah tangga anu paling mahal" dina situs wéb penjualan umum. dagang…

  • Nawarkeun!
    Tawaran , tatangkalan bumi

    Beuli Philodendron Jose Buono variegata

    Philodendron Jose Buono variegata mangrupikeun aroid langka, nami diturunkeun tina penampilan anu teu biasa. Daun anyar tutuwuhan ieu ampir bodas saméméh maturing ka héjo torek, méré nya dicampur daun héjo sapanjang taun.

    Miara hiji Philodendron Jose Buono variegata ku meniru lingkungan leuweung hujan na. Ieu tiasa dilakukeun ku nyayogikeun…

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Tawaran Jumaah Hideung 2022

    Monstera obliqua adansonii variegata - motong sirah unrooted

    Monstera obliqua variegata, ogé katelah 'tutuwuhan liang' atawa 'topeng monyét philodendron' variegata, nyaéta tutuwuhan anu langka pisan jeung istiméwa alatan daunna husus nu boga liang. Ieu tutuwuhan ogé owes nickname na. Asalna Monstera obliqua tumbuh di leuweung tropis Amérika Kidul sareng Tengah.

    Tempatkeun pepelakan dina tempat anu haneut sareng terang sareng…

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Monstera adansonii variegata - mésér cuttings unrooted

    Monstera adansonii variegata, ogé katelah 'tutuwuhan liang' atawa 'topeng monyét philodendron' variegata, mangrupa tutuwuhan anu langka pisan jeung istiméwa alatan daunna husus anu loba liang. Ieu tutuwuhan ogé owes nickname na. Asalna Monstera obliqua tumbuh di leuweung tropis Amérika Kidul sareng Tengah.

    Tempatkeun pepelakan dina tempat anu haneut sareng terang sareng…

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Monstera albo borsigiana variegata - cuttings sirah rooted

    De Monstera Variegata nyaeta undoubtedly tutuwuhan pang populerna di 2019. Kusabab popularitasnya, nu growers bieu bisa minuhan paménta. Daun anu éndah tina Monstera philodendron Éta henteu ngan ukur hiasan, tapi ogé pepelakan ngamurnikeun hawa. Di Cina Monstera melambangkan umur panjang. Tutuwuhan ieu cukup gampang dirawat…

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Monstera albo borsigiana variegata - motong rooted

    De Monstera Variegata nyaeta undoubtedly tutuwuhan pang populerna di 2019. Kusabab popularitasnya, nu growers bieu bisa minuhan paménta. Daun anu éndah tina Monstera philodendron Éta henteu ngan ukur hiasan, tapi ogé pepelakan ngamurnikeun hawa. Di Cina Monstera melambangkan umur panjang. Tutuwuhan ieu cukup gampang dirawat…

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Beuli Philodendron Héjo Inten rooted motong

    Philodendron Green Diamond mangrupikeun aroid langka, namina diturunkeun tina penampilan anu teu biasa. Daun anyar tutuwuhan ieu ampir bodas saméméh maturing ka héjo torek, méré nya dicampur daun héjo sapanjang taun.

    Miara hiji Philodendron Green Diamond ku meniru lingkungan leuweung hujan na. Hal ieu tiasa dilakukeun ku nyayogikeunana sareng lembab…

  • Nawarkeun!
    tatangkalan bumi , tutuwuhan ngamurnikeun hawa

    Meuli Homalomena Emerald Gem rooted motong

    Ngaran anu rada rumit pikeun pepelakan anu éndah. Tutuwuhan mangrupikeun baraya jauh tina Alocasia sareng Philodendron sareng anjeun tiasa ningali saé. Tutuwuhan ngagaduhan daun ngawangun jantung sareng batang anu rada beureum, janten pikaresepeun. Tutuwuhan anu éndah anu anjeun kedah nyiram sacara teratur, taneuhna kedah rada beueus, henteu baseuh. Kalayan seueur cai, pepelakan bakal…

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Beuli Alocasia Silver Naga

    Gampang ditebak kumaha pepelakan ieu kalayan daun héjo ageung ngagaduhan namina. Wangun daunna nyarupaan sinar ngojay. Sinar ngojay, tapi anjeun ogé tiasa ningali sirah gajah di jerona, kalayan ceuli anu ngepak sareng buntut daunna salaku batang. Alocasia ku kituna disebut ogé Ceuli Gajah, ...