Nawarkeun!

Beuli Monstera Thailand Rasi pot 15 cm

119.95

Rasi Monstera Thailand, ogé katelah 'tutuwuhan liang', mangrupikeun tutuwuhan anu jarang pisan sareng khusus kusabab daunna anu khusus sareng liang. Ieu tutuwuhan ogé owes nickname na. Asalna, Monstera Thai Constellation tumuwuh di leuweung tropis Amérika Kidul sareng Tengah.

Pasang pabrik di tempat anu haneut sareng terang sareng cai saminggu sakali. Disarankeun pikeun menyemprot unggal waktos sareng sprayer tutuwuhan. Aya kasempetan kembangan, tapi éta leutik pisan. Catetan: kasadiaan pohara kawates. #monsterathaiconstellation #monsterathaiconstellationvariegated

Dina stock (tiasa backordered)

x
kategori: , , , , , , tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

gambaran

tutuwuhan gampang
Glamun dicerna
daun leutik
Lembur cerah
Usum panas 2-3 x saminggu
Usum 1 x saminggu
Sadia dina ukuran béda

Inpo tambahan

beurat 350 g
dimensi 15 × 15 × 30 cm

Saran anu sanés ...

Potongan langka & tutuwuhan imah husus

  • Nawarkeun!
    Bestsellers , Tawaran Jumaah Hideung 2022

    Beuli Philodendron Konéng Biola

    A kudu-kudu keur pencinta tutuwuhan. Kalayan pepelakan ieu anjeun gaduh pepelakan anu unik anu anjeun moal tepang sareng sadayana. Tina sadaya polutan anu ngabahayakeun di bumi sareng lingkungan padamelan urang, formaldehida mangrupikeun anu paling umum. Hayu tutuwuhan ieu utamana alus dina miceun formaldehida tina hawa! Salaku tambahan, kageulisan ieu gampang diurus sareng…

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Meuli jeung miara tutuwuhan liang Monstera variegata

    De Monstera Variegata nyaeta undoubtedly tutuwuhan pang populerna 2021. Kusabab popularitasnya, nu growers bieu bisa minuhan paménta. Daun anu éndah tina Monstera henteu ngan ukur hiasan, tapi ogé pepelakan anu ngabersihkeun hawa. Di Cina, Monstera melambangkan umur panjang. Tutuwuhan ieu gampang dirawat sareng tiasa tumbuh di…

  • Séép!
    Tawaran , tatangkalan bumi

    Beuli Philodendron Bodas Ksatria rooted motong

    Philodendron White Knight mangrupikeun salah sahiji pepelakan anu paling ditéang ayeuna. Kalayan daun variegated warna bodas, batang beureum jero sareng bentuk daun anu ageung, pepelakan langka ieu kedah-dipikabutuh.

  • Séép!
    Tawaran , Tawaran Jumaah Hideung 2022

    Beuli Philodendron Burle Marx Variegata

    Philodendron Burle Marx Variegatae nampi namina tina daunna anu warnana unik, anu robah warna kana waktosna. Tumuwuhna anyar mimiti konéng starburst nalika mimiti muncul, transisi kana nuansa tambaga sareng tungtungna poék héjo. Tutuwuhan ieu mangrupikeun hibrida Philodendron self-propelled. Beda sareng seueur jinis Philodendron, Philodendron Burle Marx…