Mésér pepelakan jero ruangan pikeun ngiuhan?

Naha anjeun cicing di bumi anu teu terang teuing?

Naha anjeun cicing di apartemen atanapi bumi tanpa seueur teuing cahaya? Henteu masalah! Aya béda tatangkalan imah nu ngalakukeun ogé di wewengkon rindang. Janten jelas, teu aya houseplant bisa hirup tanpa lampu! Tapi aya sababaraha anu mekar dina tempat teduh.

 

calathea

De calathea mangrupa salah sahiji nu pang populerna kiwari tatangkalan imah† Aranjeunna dipikawanoh pikeun daun has na geulis. Aya kalangkang béda bisa kapanggih di dinya - tiap hiji leuwih geulis ti hareup.

De calathea sampurna pikeun nyiptakeun kontras di bumi, ku kituna tiasa mekar di juru poék bumi. Dina usum tiis, kumaha oge, bakal nguntungkeun tina caang.

 

Peace Lily - Spathiphyllum

Tutuwuhan sendok atanapi Spathiphyllum mangrupa Palasik heubeul nu geus salamet! Dipikawanoh pikeun kembang hipu sareng na sipat purifying hawa ogé tahan ngiuhan. Kembang anu saé anu kuat sareng gampang diurus - naha éta bakal langkung saé?

 

epipremnum 

epipremnum nyaéta houseplant geulis sejen, nu bisa ngalakukeun tanpa teuing lampu. Nanging, éta diperhatoskeun yén marmer anu éndah tina daun janten langkung jelas nalika pabrikna hampang. Upami anjeun resep anu rada panjang tatangkalan imah inuman emas ogé bisa didapet dina iteuk lukut.

 

Peperomia

De Kulawarga Peperomia diwangun ku leuwih 1000 variétas béda - jadi aya hal for everyone. Éta sadia dina loba kelir béda jeung nuansa. Éta sadayana gaduh di umum yén maranéhna teu tumuwuh pisan tinggi. Tutuwuhan saeutik amis téh incredibly populér tur thrives di tempat teduh parsial.

 

...

Naha anjeun ogé resep nulis jeung mere ilham generasi anyar pencinta tutuwuhan, kirimkeun kami blog anjeun ka info@stekjesbrief.nl
Daptar antosan - Daptar antosan Kami bakal nginpokeun ka anjeun nalika produkna aya di saham. Mangga lebetkeun alamat surélék nu sah di handap.