Taya ramo héjo atawa squeezing kalawan waktu jeung kauntungan? Teras baca di dieu! Kami parantos ngahijikeun daptar 5 pepelakan jero ruangan anu gampang sareng cara miarana. Teras pilih pepelakan jero ruangan anu paling anjeun pikahoyong.

 

Kaktus

Naha anjeun sering hilap nyiram pepelakan bumi anjeun? Teras anjeun peryogi kaktus! Kaktus nyaéta incredibly Hardy sarta merlukeun ukur ngeunaan cai. Sabulan sakali dina usum panas sareng upami diperyogikeun dina usum tiis. Kaktus henteu ngan gampang, tapi ogé éndah sapanjang taun. Ulah hilap nempatkeun éta di tempat anu cerah.

 

Monstera Deliciosa - Finger Philodendron

Monstera sanes anu panggampangna tina 5 pepelakan jero ruangan, tapi jelas salah sahiji anu pang populerna. Daun flared anu éndah ngajantenkeun éta hit di pedalaman. Tutuwuhan tumuwuh gancang, ku kituna kalayan perawatan saeutik anjeun gaduh houseplant badag tur geulis. Monstera Deliciosa kedah disiram 1-2 kali saminggu sareng ditempatkeun caang, tapi tanpa sinar panonpoé langsung.

 

Sansevieria trifasciata – Basa mertua anu seukeut

Naha anjeun condong maéhan houseplants anjeun? Teras letah mertua anjeun anu dipilarian! Houseplant luar biasa tahan banting sareng gampang pisan dirawat. Éta tiasa nangtung di seueur tempat sareng henteu peryogi seueur cai.

 

Sukulén

Succulents datangna dina loba nuansa béda - jadi pasti aya hiji keur anjeun! Sapertos kaktus, succulents peryogi sakedik cai sareng tahan pisan. Pikeun masihan kaayaan anu pangsaéna, kami nyarankeun nempatkeun éta dina cai mandi 1-2 kali sabulan, dimana éta tiasa nyerep cai.

 

Senecio herreanus

Naha anjeun resep ngagantung pepelakan sareng ekspresi anu dipasihkeun di bumi anjeun? Lajeng mutiara dina leash a cocog pikeun anjeun. Gawéna sampurna dina jandéla atanapi di sudut ruang tamu kalayan manik hiasan na.

Senecios mangrupikeun salah sahiji pepelakan anu langkung gampang drooping, sabab tiasa tahan sakedik garing sahingga henteu kedah sering disiram. Teundeun pabrik dina bak cai sareng ngantepkeun cai anu diperyogikeun.

Daptar antosan - Daptar antosan Kami bakal nginpokeun ka anjeun nalika produkna aya di saham. Mangga lebetkeun alamat surélék nu sah di handap.