Hasilna 1-40 ieu ditémbongkeun tina hasil 237

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Monstera variegata rooted wetstick meuli

    De Monstera Variegata nyaeta undoubtedly tutuwuhan pang populerna di 2021. Kusabab popularitasnya, nu growers bieu bisa minuhan paménta. Daun anu éndah tina Monstera philodendron Éta henteu ngan ukur hiasan, tapi ogé pepelakan ngamurnikeun hawa. Di Cina Monstera melambangkan umur panjang. Tutuwuhan ieu cukup gampang dirawat…

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Monstera obliqua Peru meuli jeung miara

    Upami anjeun milarian pepelakan anu langka sareng unik, Monstera obliqua Peru mangrupikeun juara sareng ogé pepelakan jero ruangan anu gampang pisan pikeun dirawat.

    Monstera obliqua Peru ngan ukur peryogi cahaya anu teu langsung, nyiram normal sareng taneuh anu lemes organik. Hiji-hijina masalah anu hariwang ngeunaan pabrik nyaéta kutu skala, anu kalebet sisik coklat sareng…

  • Séép!
    Tawaran , Bestsellers

    Beuli Monstera Adansonii Mint variegata

    Upami anjeun milari pepelakan anu langka sareng unik, Monstera Adansonii Mint variegata mangrupikeun juara sareng ogé pepelakan jero ruangan anu gampang pisan dirawat.

    Monstera Adansonii Mint variegata ngan ukur peryogi cahaya anu teu langsung, nyiram normal sareng taneuh anu lemes organik. Hiji-hijina masalah anu matak hariwang ngeunaan pabrik nyaéta bug skala, kalebet coklat ...

  • Séép!
    Tawaran , Bestsellers

    Beuli Monstera Thailand Rasi pot 17 cm

    Rasi Monstera Thailand, ogé katelah 'tutuwuhan liang', mangrupikeun tutuwuhan anu jarang pisan sareng khusus kusabab daunna anu khusus sareng liang. Ieu tutuwuhan ogé owes nickname na. Asalna, Monstera Thai Constellation tumuwuh di leuweung tropis Amérika Kidul sareng Tengah.

    Tempatkeun pepelakan di tempat anu haneut sareng terang sareng saminggu sakali tambahkeun sababaraha…

  • Nawarkeun!
    Bestsellers , Geura sumping

    Meuli jeung miara Alocasia Silver Naga 12cm

    Alocasia Silver Dragon mangrupikeun pepelakan jero ruangan anu langka sareng éndah. Cai mibanda warna héjo poék jero, séktor sareng splash-kawas variegations, sarta daun velvety ngawangun jantung sempit jeung urat bodas kontras. Panjang petioles gumantung kana sabaraha atanapi sakedik cahaya anjeun masihan pepelakan anjeun. Cahaya diperlukeun pikeun ngajaga nuansa.

    Alocasia mikanyaah cai sareng resep kana lampu…

  • Nawarkeun!
    Bestsellers , Geura sumping

    Meuli pot Alocasia Longiloba Variegata 12 cm

    Alocasia Longiloba Variegata mangrupikeun pepelakan jero ruangan anu langka sareng éndah. Cai mibanda warna héjo poék jero, séktor sareng splash-kawas variegations, sarta daun velvety ngawangun jantung sempit jeung urat bodas kontras. Panjang petioles gumantung kana sabaraha atanapi sakedik cahaya anjeun masihan pepelakan anjeun. Cahaya diperlukeun pikeun ngajaga nuansa.

    Alocasia mikanyaah cai sareng resep kana lampu…

  • Nawarkeun!
    Bestsellers , Geura sumping

    Beuli Alocasia Yucatan Putri Variegata 12cm

    Alocasia Youcatan Princes Variegata mangrupikeun pepelakan jero ruangan anu langka sareng éndah. Cai mibanda warna héjo poék jero, séktor sareng splash-kawas variegations, sarta daun velvety ngawangun jantung sempit jeung urat bodas kontras. Panjang petioles gumantung kana sabaraha atanapi sakedik cahaya anjeun masihan pepelakan anjeun. Cahaya diperlukeun pikeun ngajaga nuansa.

    Alocasia mikanyaah cai sareng resep kana…

  • Nawarkeun!
    Bestsellers , Geura sumping

    Mésér sareng miara Alocasia Frydek Variegata Diva

    Alocasia Frydek Variegata Diva mangrupikeun pepelakan jero ruangan anu langka sareng éndah. Cai mibanda warna héjo poék jero, séktor sareng splash-kawas variegations, sarta daun velvety ngawangun jantung sempit jeung urat bodas kontras. Panjang petioles gumantung kana sabaraha atanapi sakedik cahaya anjeun masihan pepelakan anjeun. Cahaya diperlukeun pikeun ngajaga nuansa.

    Alocasia mikanyaah cai sareng resep kana…

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Beuli Philodendron Melanochrysum

    Philodendron melanochrysum mangrupikeun spésiés pepelakan kembangan tina kulawarga Araceae. Philodendron ekslusif sareng keuna ieu jarang pisan sareng katelah Emas Hideung.

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Mésér Philodendron Melanochrysum rooted tutuwuhan orok

    Philodendron melanochrysum mangrupikeun spésiés pepelakan kembangan tina kulawarga Araceae. Philodendron ekslusif sareng keuna ieu jarang pisan sareng katelah Emas Hideung.

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Beuli Philodendron Ring Seuneu rooted motong

    Philodendron Narrow Ring of Fire mangrupikeun aroid langka, namina diturunkeun tina penampilan anu teu biasa. Daun anyar tutuwuhan ieu ampir bodas saméméh maturing ka héjo torek, masihan nya dicampur daun héjo sapanjang taun.

    Miara hiji Philodendron Narrow Ring of Fire ku meniru lingkungan leuweung hujan na. Ieu tiasa dilakukeun ku…

  • Séép!
    Tawaran , Bestsellers

    Philodendron Monstera variegata - mésér wetstick unrooted

    De Monstera Variegata nyaeta undoubtedly tutuwuhan pang populerna 2019. Kusabab popularitasnya, nu growers bieu bisa minuhan paménta. Daun anu éndah tina Monstera henteu ngan ukur hiasan, tapi ogé pepelakan anu ngabersihkeun hawa. Di Cina, Monstera melambangkan umur panjang. Tutuwuhan ieu gampang dirawat sareng tiasa tumbuh di…

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Mésér Philodendron Florida Pocong rooted motong

    Philodendron 'Florida Ghost' mangrupikeun aroid langka, namina diturunkeun tina penampilan anu teu biasa. Daun anyar tutuwuhan ieu ampir bodas saméméh maturing ka héjo torek, méré nya dicampur daun héjo sapanjang taun.

    Miara hiji Philodendron 'Florida Ghost' ku meniru lingkungan leuweung hujan na. Hal ieu tiasa dilakukeun ku nyayogikeunana sareng lembab…

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Monstera deliciosa unrooted wetstick meuli

    Tutuwuhan Hole (Monstera) nyaéta tutuwuhan ti kulawarga arum sarta asalna ti Amérika Tengah jeung Kidul. Ieu mangrupakeun creeper tropis anu bisa nanjak pisan tinggi.
    Upami kembangan sareng ngabentuk buah di alam, peryogi sataun sateuacan buah asak. Dina taun éta buah masih beracun.

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Monstera variegata unrooted wetstick meuli

    De Monstera Variegata nyaeta undoubtedly tutuwuhan pang populerna di 2021. Kusabab popularitasnya, nu growers bieu bisa minuhan paménta. Daun anu éndah tina Monstera philodendron Éta henteu ngan ukur hiasan, tapi ogé pepelakan ngamurnikeun hawa. Di Cina Monstera melambangkan umur panjang. Tutuwuhan ieu cukup gampang dirawat…

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Beuli Syngonium Podophyllum Albo Variegata

    • Pasang pabrik dina tempat anu terang, tapi henteu dina sinar panonpoé langsung. Upami pabrikna poék teuing, daunna bakal langkung héjo.
    • Jaga taneuh rada beueus; ulah nepi ka garing taneuh. Éta langkung saé nyiram sajumlah sakedik sacara teratur tibatan seueur sakaligus. Daun konéng hartosna seueur teuing cai anu dipasihkeun.
    • The Pixie mikanyaah nyemprot dina usum panas!
    • ...

  • Tawaran , Bestsellers

    Philodendron selloum super atom

    Philodendron selloum super Atom orok motong mikanyaah cai sarta resep titik lampu. Nanging, ulah nempatkeun éta dina sinar panonpoé langsung sareng ulah ngantep bola akar garing. Naha aya tetes cai dina pucuk daun? Lajeng anjeun masihan teuing cai. Daunna tumbuh ka arah cahaya sareng éta saé pikeun sakapeung ...

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Stephania Erecta - tutuwuhan - meuli jeung miara

    Upami anjeun hoyong creeper lapang sareng daun héjo seger anu ageung, anu aheng ieu tiasa waé pikeun anjeun. Stephania mangrupikeun tutuwuhan umbi anu kalebet kana genus pepelakan kembangan (Menispermaceae). Asalna tumuwuh di Thailand sareng Australia - di dinya ngabungkus diri dina tangkal.

    Tetep akar tropis anjeun dina pikiran nalika anjeun teuleum ka…

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Mésér Philodendron Burle Marx cuttings unrooted

    Philodendron Burle Marx mangrupikeun aroid langka, namina diturunkeun tina penampilan anu teu biasa. Daun anyar tutuwuhan ieu ampir bodas saméméh maturing ka héjo torek, méré nya dicampur daun héjo sapanjang taun.

    Miara hiji Philodendron Burle Marx ku meniru lingkungan leuweung hujan na. Hal ieu tiasa dilakukeun ku nyayogikeunana sareng lembab…

  • Nawarkeun!
    Bestsellers , tatangkalan bumi

    Mésér Syngonium erythrophyllum Beureum motong unrooted

    • Pasang pabrik dina tempat anu terang, tapi henteu dina sinar panonpoé langsung. Upami pabrikna poék teuing, daunna bakal langkung héjo.
    • Jaga taneuh rada beueus; ulah nepi ka garing taneuh. Éta langkung saé nyiram sajumlah sakedik sacara teratur tibatan seueur sakaligus. Daun konéng hartosna seueur teuing cai anu dipasihkeun.
    • Syngonium resep nyemprot dina usum panas!
    • Lebetkeun Syngonium…
  • Nawarkeun!
    Bestsellers , tatangkalan bumi

    Beuli Syngonium erythrophyllum Beureum

    • Pasang pabrik dina tempat anu terang, tapi henteu dina sinar panonpoé langsung. Upami pabrikna poék teuing, daunna bakal langkung héjo.
    • Jaga taneuh rada beueus; ulah nepi ka garing taneuh. Éta langkung saé nyiram sajumlah sakedik sacara teratur tibatan seueur sakaligus. Daun konéng hartosna seueur teuing cai anu dipasihkeun.
    • Syngonium resep nyemprot dina usum panas!
    • ...

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Meuli jeung miara Hoya Kerrii Heart Plant Variegata

    Kumaha anjeun tiasa masihan cinta anjeun (Valentine) leuwih hade tinimbang jeung tutuwuhan jeung daun dina bentuk hate?! Hoya Kerrii mangrupikeun pepelakan jero ruangan anu kuat pisan anu karasaeun di bumi di tempat teduh. vKusabab bentukna anu éndah, pepelakan ieu populer pisan!

  • Nawarkeun!
    Bestsellers , Tawaran Jumaah Hideung 2022

    Mésér Pokon Vermiculite 6 liter taneuh pot ningkat

    Pokon Vermiculite mangrupikeun batu alami anu muncul dina suhu anu luhur kana produk ahir kualitas luhur ieu. Hasil pamrosésan dina bahan anu hampang pisan dimana siki berkecambah saé sareng cai sareng zat gizi disangga. Nalika anjeun melak dina vermiculite, anjeun mastikeun siki anjeun mimiti saé. Pokon Vermiculite cocog pisan salaku seedbed pikeun jero…

  • Séép!
    Tawaran , Bestsellers

    Monstera albo variegata unrooted iteuk baseuh meuli

    De Monstera Variegata nyaeta undoubtedly tutuwuhan pang populerna di 2021. Kusabab popularitasnya, nu growers bieu bisa minuhan paménta. Daun anu éndah tina Monstera philodendron Éta henteu ngan ukur hiasan, tapi ogé pepelakan ngamurnikeun hawa. Di Cina Monstera melambangkan umur panjang. Tutuwuhan ieu cukup gampang dirawat…

  • Séép!
    Bestsellers , tatangkalan gantung

    Hoya carnosa albomarginata

    Hoya carnosa albomarginata mangrupikeun pepelakan jero ruangan héjo anu kuat pisan anu karasaeun di bumi di tempat teduh. Pasti idéal salaku tutuwuhan nongkrong jeung vTutuwuhan ieu kasohor pisan kusabab daun ngagulung anu éndah!

  • Tawaran , Bestsellers

    Mésér Hoya carnosa albomarginata tricolors tutuwuhan orok

    Hoya carnosa albomarginata mangrupikeun pepelakan jero ruangan héjo anu kuat pisan anu karasaeun di bumi di tempat teduh. Pasti idéal salaku tutuwuhan nongkrong jeung vTutuwuhan ieu kasohor pisan kusabab daun ngagulung anu éndah!

  • Nawarkeun!
    Bestsellers , Geura sumping

    Meuli jeung miara Alocasia Frydek Variegata

    Alocasia Frydek Variegata mangrupikeun pepelakan jero ruangan anu langka sareng éndah. Cai mibanda warna héjo jero poék, séktor sareng splash-kawas variegations, sarta daun velvety ngawangun jantung sempit jeung urat bodas kontras. Panjang petioles gumantung kana sabaraha atanapi sakedik cahaya anjeun masihan pepelakan anjeun. Cahaya diperlukeun pikeun ngajaga nuansa.

    Alocasia mikanyaah cai sareng resep kana lampu…

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Monstera Thailand Rasi pot 6 cm meuli jeung miara

    Rasi Monstera Thailand (kalawan sahenteuna 4 daun), ogé katelah 'tutuwuhan liang', nyaéta tutuwuhan anu langka pisan sareng istiméwa kusabab daunna anu khusus sareng liang. Ieu tutuwuhan ogé owes nickname na. Asalna, Monstera Thai Constellation tumuwuh di leuweung tropis Amérika Kidul sareng Tengah.

    Tempatkeun pepelakan dina tempat anu haneut sareng terang sareng…

  • Séép!
    Bestsellers , motongan

    Mésér kulkas Fragaria A++, A+, A, A- rooted cuttings

    balapan poé pondok sayogi dina ukuran A++, A+, A sareng A-. Pepelakan A++ jeung A+ boga potensi pikeun ngawujudkeun produksi anu cukup dina taun penanaman. Kelas A sareng A cocog pikeun budidaya normal dimana produksi diwujudkeun dina taun kahiji saatos penanaman.

    Neruskeun Breeds sayogi dina ukuran A+, A sareng A-.

    Tutuwuhan ieu cocog pikeun…

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Monstera Dubia meuli jeung miara cuttings unrooted

    Monstera dubia mangrupakeun langka, rupa-rupa Lesser dipikawanoh tina Monstera ti umum Monstera deliciosa atanapi Monstera adansonii, tapi variegation geulis tur kabiasaan metot ngajadikeun eta tambahan hébat kana sagala koleksi houseplant.

    Di habitat aslina di Amérika Tengah sareng Kidul tropis, Monstera dubia mangrupikeun tangkal anggur ngarayap anu naék tangkal sareng pepelakan ageung. Tutuwuhan juvenil dicirian ku…

  • Séép!
    Tawaran , Bestsellers

    Mésér Philodendron verrucosum motong rooted

    Galur ekslusif pisan! Philodendron verrucosum nyaéta daun buludru héjo anu langka pisan. Hésé kéngingkeun rupa-rupa Philodendron kalayan pola anu éndah dibentuk ku urat bulak dina latar héjo zamrud. Daun bakal tumuwuh nepi ka ukuran leuwih ti 50 cm. Tutuwuhan ieu ogé bakal ngembangkeun jinis rambut khusus dina petioles. Daun ageung ngawangun jantung ngagaduhan…

  • Séép!
    Tawaran , Bestsellers

    Aglaonema Beureum Zircon - mésér Evergreen Cina

    Aglaonema asalna ti wewengkon tropis Indonésia jeung sabudeureunana. Spésiés Aglaonema milik kulawarga Araceae, atawa arums. Aya henteu seueur spésiés Aglaonema anu béda, sakitar 55 diantarana ngan ukur sababaraha anu katelah pepelakan jero ruangan. Tutuwuhan ieu gaduh daun anu unik kalayan pola anu éndah. Tanda belang atanapi titik sering katingali dina daun. Paling Aglaonema…

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Monstera deliciosa rooted iteuk baseuh meuli

    Tutuwuhan Hole (Monstera) nyaéta tutuwuhan ti kulawarga arum sarta asalna ti Amérika Tengah jeung Kidul. Ieu mangrupakeun creeper tropis anu bisa nanjak pisan tinggi.
    Upami kembangan sareng ngabentuk buah di alam, peryogi sataun sateuacan buah asak. Dina taun éta buah masih beracun.

  • Nawarkeun!
    Bestsellers , tutuwuhan badag

    Beuli Philodendron Xuping Putri

    Philodendron Pink Princess mangrupikeun salah sahiji pepelakan anu paling ditéang ayeuna. Kalayan daun variegated warna pink-na, batang beureum jero sareng bentuk daun anu ageung, pepelakan langka ieu leres-leres kedah aya. Kusabab Philodendron Pink Putri hese tumuwuh, kasadiaan na salawasna pohara kawates.

    Sapertos pepelakan variegasi anu sanés,…

  • Séép!
    Tawaran , Bestsellers

    Mésér Philodendron Melanochrysum cuttings unrooted

    Philodendron melanochrysum mangrupikeun spésiés pepelakan kembangan tina kulawarga Araceae. Philodendron ekslusif sareng keuna ieu jarang pisan sareng katelah Emas Hideung.

  • Séép!
    Tawaran , Bestsellers

    Mésér Philodendron Bodas Putri - Valentina abdi

    The Philodendron White Princess - My Valentine (ayeuna uéta dijual) mangrupa salah sahiji anu pang ditéang-sanggeus tutuwuhan momen. Perhatoskeun! Philodendron Bodas Pangeran - Abdi Lady (nyaéta aya sasayogian† Kalayan daun variegated warna bodas, batang beureum jero sareng bentuk daun anu ageung, pepelakan langka ieu kedah-dipikabutuh.

     

    HAYANG OP! Henteu sadayana pepelakan ngagaduhan…

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Meuli jeung miara Monstera Dubia langka

    Monstera dubia mangrupakeun langka, rupa-rupa Lesser dipikawanoh tina Monstera ti umum Monstera deliciosa atanapi Monstera adansonii, tapi variegation geulis tur kabiasaan metot ngajadikeun eta tambahan hébat kana sagala koleksi houseplant.

    Di habitat aslina di Amérika Tengah sareng Kidul tropis, Monstera dubia mangrupikeun tangkal anggur ngarayap anu naék tangkal sareng pepelakan ageung. Tutuwuhan juvenil dicirian ku…

  • Séép!
    Tawaran , Bestsellers

    Meuli jeung miara Hoya Australis

    Kumaha anjeun tiasa masihan cinta anjeun (Valentine) leuwih hade tinimbang jeung tutuwuhan jeung daun dina bentuk hate?! Hoya Kerrii mangrupikeun pepelakan jero ruangan anu kuat pisan anu karasaeun di bumi di tempat teduh. vKusabab bentukna anu éndah, pepelakan ieu populer pisan!

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Hoya Kerrii Heart tutuwuhan meuli jeung miara

    Kumaha anjeun tiasa masihan cinta anjeun (Valentine) leuwih hade tinimbang jeung tutuwuhan jeung daun dina bentuk hate?! Hoya Kerrii mangrupikeun pepelakan jero ruangan anu kuat pisan anu karasaeun di bumi di tempat teduh. vKusabab bentukna anu éndah, pepelakan ieu populer pisan!

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Mésér Philodendron scandens 'Brasil' pot tutuwuhan mini 6 cm

    Philodendron scandens mangrupikeun pepelakan jero ruangan tropis héjo sareng konéng ti Amérika Tengah sareng Antillen. Daun ageung ngawangun jantung ngagaduhan pola sareng warna anu saé, anu misahkeun diri tina kalolobaan pepelakan terrarium sahingga nyayogikeun kontras warna anu éndah. Permata anu henteu kedah leungit di leuweung kota anjeun.