Anjeun pilari inspirasi pikeun kado bisnis héjo sustainable aslina pikeun nunjukkeun apresiasi anjeun ka anu dipikacinta, baraya, kolega atanapi hubungan?

Kado anu bakal ngajantenkeun anu nampi bagja sareng dimana kado alit tiasa tumbuh janten leuweung kota anu lengkep.

Kami nganuhunkeun pisan yén kami parantos tiasa ngajantenkeun seueur palanggan anu sugema, organisasi komérsial sareng LSM senang sareng Cut Sheets kami sareng kami bagja ngabantosan anjeun dina ideu anjeun.

kado bisnis héjo sustainable aslina

Naon léngkah basajan?
1) Hiji atawa leuwih cuttings per jalma;
2) Hiji (opsional) kartu ucapan;
3) Hiji téks seragam atawa individu per jalma;
4) Urang nyadiakeun kotak surat jeung tips perawatan;
5) Urang ngurus ngirim surat kalawan motongan.
6) Best Sellers: monstera minimum, daun topeng monyét monstera en monstera ngeunah

Ieu bakal jadi hébat senang ningali cuttings sarua deui dina genep bulan atawa sataun sakumaha collage a. Di handap ieu kami gaduh conto kumaha jalma bagja janten tina héjo di daérah kalayan hashtag anu pikaresepeun #Sustainable cut letter

kado bisnis sustainable aslina

Saatos 3-6 bulan…

kado bisnis sustainable aslina

Upami Anjeun gaduh gagasan unik séjén pikeun cuttings urang, tutuwuhan pot atawa item nu sejen, mangga ulah ragu ngahubungan kami.

Salam héjo
Surat Pemotongan Tim

Daptar antosan - Daptar antosan Kami bakal nginpokeun ka anjeun nalika produkna aya di saham. Mangga lebetkeun alamat surélék nu sah di handap.