cuttings populér urang jeung tutuwuhan dina baris

Bébas pengiriman barang pikeun pesenan di luhur € 94,95 [NL]
,

Fittonia Pink Crinkle - Pink Daun Mosaic Plant

Tutuwuhan Mosaic (fittonia) nyaéta tutuwuhan low-tumuwuh anu asalna ti Amérika Kidul (Peru)† 'Leutik, tapi gagah' pasti tiasa disebat Fittonia Mosaic Kings Cross. Kusabab diwanohkeun dina usum gugur 2007, langkung ti 100.000 unit parantos dijual. Ieu tutuwuhan mosaik, sakumaha Fittonia disebut oge, naek bieu lima séntiméter luhureun pasisian pot. Tapi sigana...

,

Fittonia Verschaffeltii Mini Naga Beureum (Tutuwuhan Mosaic)

Tutuwuhan Mosaic (fittonia) nyaéta tutuwuhan low-tumuwuh anu asalna ti Amérika Kidul (Peru)† 'Leutik, tapi gagah' pasti tiasa disebat Fittonia Mosaic Kings Cross. Kusabab diwanohkeun dina usum gugur 2007, langkung ti 100.000 unit parantos dijual. Ieu tutuwuhan mosaik, sakumaha Fittonia disebut oge, naek bieu lima séntiméter luhureun pasisian pot. Tapi sigana...

,

5 x Fittonia verschaffeltii mosaic tutuwuhan saraf tutuwuhan - kelir dicampur

Tutuwuhan Mosaic (fittonia) nyaéta tutuwuhan low-tumuwuh anu asalna ti Amérika Kidul (Peru)† 'Leutik, tapi gagah' pasti tiasa disebat Fittonia Mosaic Kings Cross. Kusabab diwanohkeun dina usum gugur 2007, langkung ti 100.000 unit parantos dijual. Ieu tutuwuhan mosaik, sakumaha Fittonia disebut oge, naek bieu lima séntiméter luhureun pasisian pot. Tapi sigana...

,

Fittonia Mont Blanc - Tutuwuhan Mosaic

Tutuwuhan Mosaic (fittonia) nyaéta tutuwuhan low-tumuwuh anu asalna ti Amérika Kidul (Peru)† 'Leutik, tapi gagah' pasti tiasa disebat Fittonia Mosaic Kings Cross. Kusabab diwanohkeun dina usum gugur 2007, langkung ti 100.000 unit parantos dijual. Ieu tutuwuhan mosaik, sakumaha Fittonia disebut oge, naek bieu lima séntiméter luhureun pasisian pot. Tapi sigana...

,

Mésér Fittonia Big Héjo salju bodas (Tutuwuhan Mosaic)

Tutuwuhan Mosaic (fittonia) nyaéta tutuwuhan low-tumuwuh anu asalna ti Amérika Kidul (Peru)† 'Leutik, tapi gagah' pasti tiasa disebat Fittonia Mosaic Kings Cross. Kusabab diwanohkeun dina usum gugur 2007, langkung ti 100.000 unit parantos dijual. Ieu tutuwuhan mosaik, sakumaha Fittonia disebut oge, naek bieu lima séntiméter luhureun pasisian pot. Tapi sigana...

,

Lodaya Bodas Fittonia (Tutuwuhan Mosaik)

Tutuwuhan Mosaic (fittonia) nyaéta tutuwuhan low-tumuwuh anu asalna ti Amérika Kidul (Peru)† 'Leutik, tapi gagah' pasti tiasa disebat Fittonia Mosaic Kings Cross. Kusabab diwanohkeun dina usum gugur 2007, langkung ti 100.000 unit parantos dijual. Ieu tutuwuhan mosaik, sakumaha Fittonia disebut oge, naek bieu lima séntiméter luhureun pasisian pot. Tapi sigana...

,

Fittonia albivenis pink Forest Flame - tutuwuhan Mosaic

Tutuwuhan Mosaic (fittonia) nyaéta tutuwuhan low-tumuwuh anu asalna ti Amérika Kidul (Peru)† 'Leutik, tapi gagah' pasti tiasa disebat Fittonia Mosaic Kings Cross. Kusabab diwanohkeun dina usum gugur 2007, langkung ti 100.000 unit parantos dijual. Ieu tutuwuhan mosaik, sakumaha Fittonia disebut oge, naek bieu lima séntiméter luhureun pasisian pot. Tapi sigana...

,

Monstera albo borsigiana variegata - meuli cuttings ngora

De Monstera Variegata nyaeta undoubtedly tutuwuhan pang populerna 2021. Kusabab popularitasnya, nu growers bieu bisa minuhan paménta. Daun anu éndah tina Monstera henteu ngan ukur hiasan, tapi ogé pepelakan anu ngabersihkeun hawa. Di Cina, Monstera melambangkan umur panjang. Tutuwuhan ieu gampang dirawat sareng tiasa tumbuh di…

,

Monstera albo borsigiana variegata - cuttings sirah rooted

De Monstera Variegata nyaeta undoubtedly tutuwuhan pang populerna di 2019. Kusabab popularitasnya, nu growers bieu bisa minuhan paménta. Daun anu éndah tina Monstera philodendron Éta henteu ngan ukur hiasan, tapi ogé pepelakan ngamurnikeun hawa. Di Cina Monstera melambangkan umur panjang. Tutuwuhan ieu cukup gampang dirawat…

,

Mésér sareng miara Syngonium Green Splash

  • Pasang pabrik dina tempat anu terang, tapi henteu dina sinar panonpoé langsung. Upami pabrikna poék teuing, daunna bakal langkung héjo.
  • Jaga taneuh rada beueus; ulah nepi ka garing taneuh. Éta langkung saé nyiram sajumlah sakedik sacara teratur tibatan seueur sakaligus. Daun konéng hartosna seueur teuing cai anu dipasihkeun.
  • Syngonium resep nyemprot dina usum panas!
  • Lebetkeun Syngonium…
,

Monstera variegata - satengah bulan - mésér cuttings sirah unrooted

De Monstera Variegata nyaeta undoubtedly tutuwuhan pang populerna di 2019. Kusabab popularitasnya, nu growers bieu bisa minuhan paménta. Daun anu éndah tina Monstera philodendron Éta henteu ngan ukur hiasan, tapi ogé pepelakan ngamurnikeun hawa. Di Cina Monstera melambangkan umur panjang. Tutuwuhan ieu cukup gampang dirawat…

,

Monstera variegata motong unrooted langka

De Monstera Variegata nyaeta undoubtedly tutuwuhan pang populerna 2019. Kusabab popularitasnya, nu growers bieu bisa minuhan paménta. Daun anu éndah tina Monstera henteu ngan ukur hiasan, tapi ogé pepelakan anu ngabersihkeun hawa. Di Cina, Monstera melambangkan umur panjang. Tutuwuhan ieu gampang dirawat sareng tiasa tumbuh di…

,

Beuli Monstera variegata unrooted cuttings sirah

De Monstera Variegata nyaeta undoubtedly tutuwuhan pang populerna di 2019. Kusabab popularitasnya, nu growers bieu bisa minuhan paménta. Daun anu éndah tina Monstera philodendron Éta henteu ngan ukur hiasan, tapi ogé pepelakan ngamurnikeun hawa. Di Cina Monstera melambangkan umur panjang. Tutuwuhan ieu cukup gampang dirawat…

,

Meuli jeung miara tutuwuhan liang bodas Monstera Variegata

De Monstera Variegata nyaeta undoubtedly tutuwuhan pang populerna 2019. Kusabab popularitasnya, nu growers bieu bisa minuhan paménta. Daun anu éndah tina Monstera henteu ngan ukur hiasan, tapi ogé pepelakan anu ngabersihkeun hawa. Di Cina, Monstera melambangkan umur panjang. Tutuwuhan ieu gampang dirawat sareng tiasa tumbuh di…

,

Monstera albo borsigiana variegata - motong ngora

De Monstera Variegata nyaeta undoubtedly tutuwuhan pang populerna di 2021. Kusabab popularitasnya, nu growers bieu bisa minuhan paménta. Daun anu éndah tina Monstera philodendron Éta henteu ngan ukur hiasan, tapi ogé pepelakan ngamurnikeun hawa. Di Cina Monstera melambangkan umur panjang. Tutuwuhan ieu cukup gampang dirawat…

,

Meuli tutuwuhan mini Calathea Beauty Star

Calathea mangrupikeun tutuwuhan kalayan julukan anu luar biasa: 'Tutuwuhan Hirup'. Nickname sakali deui ngajelaskeun kumaha husus Calathea sabenerna. Tutuwuhan dedaunan hiasan ieu, asalna ti leuweung Brazil, gaduh wirahma beurang sareng wengi sorangan. Daun nutup nalika jumlah cahaya ngirangan. Tutupna daun ogé tiasa kadéngé, fenomenana tiasa janten…

,

Calathea Roseopicta Illustrious mini

Calathea mangrupikeun tutuwuhan kalayan julukan anu luar biasa: 'Tutuwuhan Hirup'. Nickname sakali deui ngajelaskeun kumaha husus Calathea sabenerna. Tutuwuhan dedaunan hiasan ieu, asalna ti leuweung Brazil, gaduh wirahma beurang sareng wengi sorangan. Daun nutup nalika jumlah cahaya ngirangan. Tutupna daun ogé tiasa kadéngé, fenomenana tiasa janten…

,

Mésér Calathea Makoyana (Peacock Plant) Shade Plant

Calathea mangrupikeun tutuwuhan kalayan julukan anu luar biasa: 'Tutuwuhan Hirup'. Nickname sakali deui ngajelaskeun kumaha husus Calathea sabenerna. Tutuwuhan dedaunan hiasan ieu, asalna ti leuweung Brazil, gaduh wirahma beurang sareng wengi sorangan. Daun nutup nalika jumlah cahaya ngirangan. Tutupna daun ogé tiasa kadéngé, fenomenana tiasa janten…

,

Meuli jeung miara cuttings Scindapsus Pictus

Daun ageung ngawangun jantung ngagaduhan pola sareng warna anu saé, anu misahkeun diri tina pepelakan terrarium anu paling saé sahingga masihan kontras warna anu saé. Pictus mangrupikeun salah sahiji spésiés Philodendron anu pang populerna. Motif daunna mottled ngajadikeun eta husus tur utamana gampang pikeun mulasara.

,

Mésér Philodendron scandens 'Brasil' pot tutuwuhan mini 6 cm

Philodendron scandens mangrupikeun pepelakan jero ruangan tropis héjo sareng konéng ti Amérika Tengah sareng Antillen. Daun ageung ngawangun jantung ngagaduhan pola sareng warna anu saé, anu misahkeun diri tina kalolobaan pepelakan terrarium sahingga nyayogikeun kontras warna anu éndah. Permata anu henteu kedah leungit di leuweung kota anjeun.

,

Beuli Maranta Leuconeura Green Stripe

Maranta ieu sering parantos dijual salaku Calathea sareng éta henteu heran. Aranjeunna sami dina penampilan sareng perawatan. Maranta ogé nutup daun nalika jumlah cahaya turun. Tutuwuhan dedaunan hiasan ieu, asalna ti leuweung Brazil, gaduh wirahma beurang sareng wengi sorangan. Daun nutup salaku…

,

Mésér Philodendron Melanochrysum rooted tutuwuhan orok

Philodendron melanochrysum mangrupikeun spésiés pepelakan kembangan tina kulawarga Araceae. Philodendron ekslusif sareng keuna ieu jarang pisan sareng katelah Emas Hideung.

,

Beuli Monstera Thailand Rasi pot 15 cm

Rasi Monstera Thailand, ogé katelah 'tutuwuhan liang', mangrupikeun tutuwuhan anu jarang pisan sareng khusus kusabab daunna anu khusus sareng liang. Ieu tutuwuhan ogé owes nickname na. Asalna, Monstera Thai Constellation tumuwuh di leuweung tropis Amérika Kidul sareng Tengah.

Tempatkeun pepelakan di tempat anu haneut sareng terang sareng saminggu sakali tambahkeun sababaraha…

,

Hideung Zamioculcas - Mésér gagak cuttings rooted

Bulu Hideung Zamioculcas Raven 3 nangtung kaluar kalayan penampilan anu katingalina sapertos hiasan bulu. Batang kandel nyimpen Uap sareng zat gizi, masihan aranjeunna stamina anu teu tiasa béak. Nu ngajadikeun eta salah sahiji Houseplants panggampangna kantos. The Black Zamioculcas - Gagak tetep stoic diantara boga pohoan bari tetep satia héjo.

Zamioculcas Zamiifolia Raven asalna tina…

,

Meuli sareng miara tutuwuhan Monstera variegata aurea

Monstera variegata aurea, ogé katelah 'tutuwuhan liang' atawa 'philodendron monstera variegata aurea, mangrupa tutuwuhan anu langka pisan jeung istiméwa alatan daunna husus anu boga liang. Ieu ogé anu masihan pepelakan ieu nickname na. Asalna Monstera obliqua tumbuh di leuweung tropis Amérika Kidul sareng Tengah.

Tempatkeun pepelakan dina tempat anu haneut sareng terang sareng…

,

Mésér Alocasia cucullata variegata motong rooted

Alocasia Cucullata mikanyaah cai sareng resep kana tempat anu terang. Nanging, ulah nempatkeun éta dina sinar panonpoé langsung sareng ulah ngantep bola akar garing. Naha aya tetes cai dina pucuk daun? Lajeng anjeun masihan teuing cai. Daunna tumbuh ka arah cahaya sareng éta hadé pikeun péngkolan kalana. Iraha …

,

Mésér Philodendron Florida Pocong rooted motong

Philodendron 'Florida Ghost' mangrupikeun aroid langka, namina diturunkeun tina penampilan anu teu biasa. Daun anyar tutuwuhan ieu ampir bodas saméméh maturing ka héjo torek, méré nya dicampur daun héjo sapanjang taun.

Miara hiji Philodendron 'Florida Ghost' ku meniru lingkungan leuweung hujan na. Hal ieu tiasa dilakukeun ku nyayogikeunana sareng lembab…

,

Meuli jeung miara Alocasia Frydek Variegata

Alocasia Frydek Variegata mangrupikeun pepelakan jero ruangan anu langka sareng éndah. Cai mibanda warna héjo jero poék, séktor sareng splash-kawas variegations, sarta daun velvety ngawangun jantung sempit jeung urat bodas kontras. Panjang petioles gumantung kana sabaraha atanapi sakedik cahaya anjeun masihan pepelakan anjeun. Cahaya diperlukeun pikeun ngajaga nuansa.

Alocasia mikanyaah cai sareng resep kana lampu…

ulasan customer

Panasaran ngeunaan pangalaman sababaraha konsumén urang

jasa Top sarta pangiriman gancang

[EN] Pangiriman gancang, sareng pepelakan anu séhat sareng séhat! Sanaos kanyataan yén aranjeunna cicing di PostNL salami sabtu minggu, aranjeunna tetep katingali saé, dibungkus saé sareng taneuhna dibasajankeun. Disarankeun!

Tutuwuhan endah pisan sareng diurus

[BE] Pesenan munggaran kuring dikirimkeun di Bélgia ngan ukur sababaraha dinten. Bungkusan saé pisan, keratan sareng pepelakan kaluar tina kotak henteu ruksak. Patut diulang, hatur nuhun!
Kuring pasti nyarankeun Cutting Letter!

pangiriman usum gancang incl heatpack ka Italia

[IT] Mesen pepelakan kuring ti Italia salami usum tiis, pepelakan dugi ka gancang sareng dibungkus saé kalebet bungkus panas! harga pohara alus ogé respon gancang ti layanan palanggan. Kuring pasti nyarankeun toko ieu!

Sadaya pepelakan kuring dugi ka Jerman kalayan aman

[DE] Kabéh houseplants kuring anjog ogé dipak sanajan sanggeus 4 poé reureuh di PostNL asihan sarta 4 poé dina jasa Pos Jerman. Hatur nuhun pisan pikeun packing alus anjeun sarta layanan nurutan-up éndah layanan alus!

Hatur nuhun ageung pikeun kiriman gancang ka Perancis

[FR] Abdi tiasa mastikeun yén kuring nampi Philodendron Pink Putri tanpa masalah. Hatur nuhun pisan pikeun kiriman gancang ieu ka Perancis!
Abdi tiasa nyarankeun pisan SB!

Bener ogé dipak ka Austria

[AU] Pepelakan dugi ka kuring kalayan aman, sareng bungkusanna leres-leres dibungkus sareng pepelakan ogé dina kaayaan anu saé! Hatur nuhun pisan kanggo sadayana! Sareng kuring bakal 100% nempatkeun pesenan kuring deui ka anjeun!

  • Pangmayaran pengiriman barang nagara logistik cuttingsbrief-nl

Blog

Ieu blog urang panganyarna

Taros Kami

Naha anjeun peryogi langkung seueur inpormasi ngeunaan kami?

lokasi urang

STEKJESLETTER.NL (Didatangan ku janjian wungkul) Wilgenroos 11, 2391 EV Hazerswoude-Dorp, NL

Kirim surélék urang

info@stekjesbrief.nl

Kirim pesen LiveChat ka kami

24/7 rojongan jualan LiveChat

Pengiriman gratis

Bébas pengiriman barang pikeun pesenan di luhur € 94,95 [NL]

Taros Kami

    Daptar antosan - Daptar antosan Kami bakal nginpokeun ka anjeun nalika produkna aya di saham. Mangga lebetkeun alamat surélék nu sah di handap.