Meuli jeung miara Syngonium Maria

2.36 - 2.95

  • Pasang pabrik dina tempat anu terang, tapi henteu dina sinar panonpoé langsung. Upami pabrikna poék teuing, daunna bakal langkung héjo.
  • Jaga taneuh rada beueus; ulah nepi ka garing taneuh. Éta langkung saé nyiram sajumlah sakedik sacara teratur tibatan seueur sakaligus. Daun konéng hartosna seueur teuing cai anu dipasihkeun.
  • The Pixie mikanyaah nyemprot dina usum panas!
  • Tuang Syngonium mingguan dina usum panas, kirang sering dina usum tiis.

Houseplant anu saé ieu leres-leres masihan ruang tamu anjeun katingal botanis. Éta lumangsung sacara alami di leuweung hujan tropis, tapi ogé saé di bumi anjeun. Tempatna di tempat anu terang, tapi pastikeun panonpoé caang henteu langsung nyorot dina daunna. Kudu ati kalawan tiis atawa draf, anjeunna hates éta.

Di stock

harga lulus

Jumlah Diskon (%) Harga
1 - 2.95
2 5% 2.80
3 10% 2.66
4 15% 2.51
5+ 20% 2.36
x

gambaran

tutuwuhan gampang
Non-toksik
daun leutik
ngiuhan lampu
Taya panonpoé pinuh
Tetep taneuh pot baseuh dina usum panas
Saeutik cai diperlukeun dina usum tiis
Sadia dina ukuran béda

Inpo tambahan

dimensi 6 × 6 × 10 cm

Potongan langka & tutuwuhan imah husus

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Monstera Thailand Rasi rooted Meuli cuttings

    Rasi Monstera Thailand, ogé katelah 'tutuwuhan liang', mangrupikeun tutuwuhan anu jarang pisan sareng khusus kusabab daunna anu khusus sareng liang. Ieu tutuwuhan ogé owes nickname na. Asalna, Monstera Thai Constellation tumuwuh di leuweung tropis Amérika Kidul sareng Tengah.

    Tempatkeun pepelakan di tempat anu haneut sareng terang sareng saminggu sakali tambahkeun sababaraha…

  • Nawarkeun!
    Geura sumping , motongan

    Mésér Syngonium Susu Confetti motong rooted

    • Pasang pabrik dina tempat anu terang, tapi henteu dina sinar panonpoé langsung. Upami pabrikna poék teuing, daunna bakal langkung héjo.
    • Jaga taneuh rada beueus; ulah nepi ka garing taneuh. Éta langkung saé nyiram sajumlah sakedik sacara teratur tibatan seueur sakaligus. Daun konéng hartosna seueur teuing cai anu dipasihkeun.
    • The Pixie mikanyaah nyemprot dina usum panas!
    • ...

  • Séép!
    tatangkalan bumi , tutuwuhan leutik

    Meuli Syngonium béntang saeutik cuttings

    • Pasang pabrik dina tempat anu terang, tapi henteu dina sinar panonpoé langsung. Upami pabrikna poék teuing, daunna bakal langkung héjo.
    • Jaga taneuh rada beueus; ulah nepi ka garing taneuh. Éta langkung saé nyiram sajumlah sakedik sacara teratur tibatan seueur sakaligus. Daun konéng hartosna seueur teuing cai anu dipasihkeun.
    • The Pixie mikanyaah nyemprot dina usum panas!
    • ...

  • Séép!
    Tawaran , tatangkalan bumi

    Mésér Alocasia Zebrina ceuli gajah variegata

    Alocasia Zebrina Variegata dianggap ku seueur anu resep pepelakan janten pepelakan jero ruangan tropis anu paling populér ayeuna. Super istiméwa kusabab daun variegated jeung batang kalawan zebra print, tapi kadang ogé kalawan satengah bulan. A kudu-kudu keur naon lover tutuwuhan! Awas! Unggal pepelakan unik sareng ku kituna bakal gaduh jumlah bodas anu béda dina daun. †