Nawarkeun!

Mésér Philodendron Burle Marx Variegata unrooted motong

14.95

Philodendron Burle Marx Variegata mangrupikeun aroid langka, nami diturunkeun tina penampilan anu teu biasa. Daun anyar tutuwuhan ieu ampir bodas saméméh maturing ka héjo torek, méré nya dicampur daun héjo sapanjang taun.

Miara hiji Philodendron Burle Marx Variegatae ku meniru lingkungan leuweung hujan na. Ieu tiasa dilakukeun ku nyayogikeun lingkungan anu beueus sareng campuran taneuh anu gancang permeabel. Tumuwuhna kaluhur anu laun tiasa dirojong ku batang awi atanapi batang lukut upami anjeun resep, ieu bakal maénkeun peran anu bakal dimainkeun ku pepelakan atanapi tatangkalan anu langkung ageung di habitat alamna. Tetep Philodendron Burle Marx Variegata disiram ogé salami usum ngembang anu langkung haneut, ngamungkinkeun satengah luhur taneuh garing sateuacan disiram deui.

Di stock

x
kategori: , , , , , , tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

gambaran

tutuwuhan gampang
Racun
Daunna sedeng sareng panjang nunjuk
ngiuhan lampu
Taya panonpoé pinuh
Peryogi cai sedeng.
Hiji-hijina jalan pikeun maéhan ieu nyaéta ku
méré teuing cai.
Sadia dina cuttings jeung ukuran tutuwuhan

Inpo tambahan

dimensi 1 × 1 × 20 cm

Saran anu sanés ...

Potongan langka & tutuwuhan imah husus

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Monstera variegata unrooted wetstick meuli

    De Monstera Variegata nyaeta undoubtedly tutuwuhan pang populerna di 2021. Kusabab popularitasnya, nu growers bieu bisa minuhan paménta. Daun anu éndah tina Monstera philodendron Éta henteu ngan ukur hiasan, tapi ogé pepelakan ngamurnikeun hawa. Di Cina Monstera melambangkan umur panjang. Tutuwuhan ieu cukup gampang dirawat…

  • Séép!
    Tawaran , Geura sumping

    Mésér Philodendron dicét - cuttings Pink Lady

    A kudu-kudu keur pencinta tutuwuhan. Kalayan pepelakan ieu anjeun gaduh pepelakan anu unik anu anjeun moal tepang sareng sadayana. Tina sadaya polutan anu ngabahayakeun di bumi sareng lingkungan padamelan urang, formaldehida mangrupikeun anu paling umum. Hayu tutuwuhan ieu utamana alus dina miceun formaldehida tina hawa! Salaku tambahan, kageulisan ieu gampang diurus sareng…

  • Nawarkeun!
    Bestsellers , Tawaran Jumaah Hideung 2022

    Mésér Philodendron Konéng Biola cuttings unrooted

    A kudu-kudu keur pencinta tutuwuhan. Kalayan pepelakan ieu anjeun gaduh pepelakan anu unik anu anjeun moal tepang sareng sadayana. Tina sadaya polutan anu ngabahayakeun di bumi sareng lingkungan padamelan urang, formaldehida mangrupikeun anu paling umum. Hayu tutuwuhan ieu utamana alus dina miceun formaldehida tina hawa! Salaku tambahan, kageulisan ieu gampang diurus sareng…

  • Séép!
    Tawaran , Bestsellers

    Beuli Monstera Adansonii Mint variegata

    Upami anjeun milari pepelakan anu langka sareng unik, Monstera Adansonii Mint variegata mangrupikeun juara sareng ogé pepelakan jero ruangan anu gampang pisan dirawat.

    Monstera Adansonii Mint variegata ngan ukur peryogi cahaya anu teu langsung, nyiram normal sareng taneuh anu lemes organik. Hiji-hijina masalah anu matak hariwang ngeunaan pabrik nyaéta bug skala, kalebet coklat ...