Nawarkeun!

Syngonium Podophyllum Albomarginata motong unrooted

7.95 - 6.95

  • Pasang pabrik dina tempat anu terang, tapi henteu dina sinar panonpoé langsung. Upami pabrikna poék teuing, daunna bakal langkung héjo.
  • Jaga taneuh rada beueus; ulah nepi ka garing taneuh. Éta langkung saé nyiram sajumlah sakedik sacara teratur tibatan seueur sakaligus. Daun konéng hartosna seueur teuing cai anu dipasihkeun.
  • The Pixie mikanyaah nyemprot dina usum panas!
  • Tuang Syngonium mingguan dina usum panas, kirang sering dina usum tiis.

Houseplant anu saé ieu leres-leres masihan ruang tamu anjeun katingal botanis. Éta lumangsung sacara alami di leuweung hujan tropis, tapi ogé saé di bumi anjeun. Tempatna di tempat anu terang, tapi pastikeun panonpoé caang henteu langsung nyorot dina daunna. Kudu ati kalawan tiis atawa draf, anjeunna hates éta.

Di stock

harga lulus

Jumlah Harga
1 6.95
2 10.95
3 9.95
4 8.95
5+ 7.95
x

gambaran

tutuwuhan gampang
Non-toksik
daun leutik
ngiuhan lampu
Taya panonpoé pinuh
Tetep taneuh pot baseuh dina usum panas
Saeutik cai diperlukeun dina usum tiis
Sadia dina ukuran béda

Inpo tambahan

dimensi 0.5 × 0.5 × 10 cm

Potongan langka & tutuwuhan imah husus

  • Séép!
    Tawaran , Bestsellers

    Mésér Philodendron Moonlight cuttings

    conto langka sejen tina Philodendron. The Philodendron Moonlight mangrupikeun jinis hibrida philodendron. The Moonlight pohara populér sarta gampang miara houseplant. Philodendron ieu mangrupikeun pepelakan tropis anu tumbuh rendah sareng shrubby, tapi kana waktosna tiasa tumbuh lumayan ageung. nu Philo Moonlight boga daun héjo ngora sedengkeun daun anyar dina jelas…

  • Séép!
    Tawaran , tatangkalan bumi

    Beuli Philodendron Xuping Putri 29.95

    HAYANG OP! Putri Pink ieu gaduh sakedik nada pink ayeuna! Aya kasempetan 50/50 yén daun anyar bakal masihan nada pink.

    Philodendron Pink Princess mangrupikeun salah sahiji pepelakan anu paling ditéang ayeuna. Kalayan daun variegated warna pink-na, batang beureum jero sareng bentuk daun anu ageung, pepelakan langka ieu leres-leres kedah aya. Kusabab Philodendron Pink ...

  • Séép!
    Bestsellers , tatangkalan bumi

    Beuli Philodendron Golden Naga

    PERHATOSKEUN! Ieu tutuwuhan téh backordered sarta kawates sadia. Upami hoyong, nami anjeun tiasa dilebetkeun kana daptar ngantosan.

    A kudu-kudu keur pencinta tutuwuhan. Kalayan pepelakan ieu anjeun gaduh pepelakan anu unik anu anjeun moal tepang sareng sadayana. Tina sadaya polutan anu ngabahayakeun di bumi sareng lingkungan padamelan urang, formaldehida mangrupikeun anu paling umum. Ayeuna hayu pepelakan ieu…

  • Séép!
    Tawaran , tatangkalan bumi

    Beuli Philodendron Bodas Ksatria rooted motong

    Philodendron White Knight mangrupikeun salah sahiji pepelakan anu paling ditéang ayeuna. Kalayan daun variegated warna bodas, batang beureum jero sareng bentuk daun anu ageung, pepelakan langka ieu kedah-dipikabutuh.