Séép!

Beuli Monstera Thailand Rasi pot 17 cm

149.95

Rasi Monstera Thailand, ogé katelah 'tutuwuhan liang', mangrupikeun tutuwuhan anu jarang pisan sareng khusus kusabab daunna anu khusus sareng liang. Ieu tutuwuhan ogé owes nickname na. Asalna, Monstera Thai Constellation tumuwuh di leuweung tropis Amérika Kidul sareng Tengah.

Pasang pabrik di tempat anu haneut sareng terang sareng cai saminggu sakali. Disarankeun pikeun menyemprot unggal waktos sareng sprayer tutuwuhan. Aya kasempetan kembangan, tapi éta leutik pisan. Catetan: kasadiaan pohara kawates. #monsterathaiconstellation #monsterathaiconstellationvariegated

Séép!

Daptar antosan - Daptar antosan Kami bakal nginpokeun ka anjeun nalika produkna aya di saham. Mangga lebetkeun alamat surélék nu sah di handap.
kategori: , , , , , , tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

gambaran

tutuwuhan gampang
Glamun dicerna
daun leutik
Lembur cerah
Usum panas 2-3 x saminggu
Usum 1 x saminggu
Sadia dina ukuran béda

Inpo tambahan

beurat 350 g
dimensi 17 × 17 × 35 cm

Saran anu sanés ...

Potongan langka & tutuwuhan imah husus

  • Séép!
    Geura sumping , Pepelakan imah langka

    Meuli jeung miara Philodendron Beureum Sun

    A kudu-kudu keur pencinta tutuwuhan. Kalayan pepelakan ieu anjeun gaduh pepelakan anu unik anu anjeun moal tepang sareng sadayana. Kaéndahan konéng ieu asalna ti Thailand sareng narik panon kusabab warnana. Unggal daunna konéng emas. Tutuwuhan gampang diurus. Tempatkeun pabrik di tempat anu terang, tapi awas langsung…

  • Séép!
    Tawaran , Geura sumping

    Mésér sareng miara keratan Syngonium T24 variegata

    • Pasang pabrik dina tempat anu terang, tapi henteu dina sinar panonpoé langsung. Upami pabrikna poék teuing, daunna bakal langkung héjo.
    • Jaga taneuh rada beueus; ulah nepi ka garing taneuh. Éta langkung saé nyiram sajumlah sakedik sacara teratur tibatan seueur sakaligus. Daun konéng hartosna seueur teuing cai anu dipasihkeun.
    • The Pixie mikanyaah nyemprot dina usum panas!
    • ...

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Monstera variegata unrooted wetstick meuli

    De Monstera Variegata nyaeta undoubtedly tutuwuhan pang populerna di 2021. Kusabab popularitasnya, nu growers bieu bisa minuhan paménta. Daun anu éndah tina Monstera philodendron Éta henteu ngan ukur hiasan, tapi ogé pepelakan ngamurnikeun hawa. Di Cina Monstera melambangkan umur panjang. Tutuwuhan ieu cukup gampang dirawat…

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Monstera obliqua Peru meuli jeung miara

    Upami anjeun milarian pepelakan anu langka sareng unik, Monstera obliqua Peru mangrupikeun juara sareng ogé pepelakan jero ruangan anu gampang pisan pikeun dirawat.

    Monstera obliqua Peru ngan ukur peryogi cahaya anu teu langsung, nyiram normal sareng taneuh anu lemes organik. Hiji-hijina masalah anu hariwang ngeunaan pabrik nyaéta kutu skala, anu kalebet sisik coklat sareng…