Séép!

Fittonia Pink Crinkle - Pink Daun Mosaic Plant

3.95

Tutuwuhan Mosaic (fittonia) nyaéta tutuwuhan low-tumuwuh anu asalna ti Amérika Kidul (Peru)† 'Leutik, tapi gagah' pasti tiasa disebat Fittonia Mosaic Kings Cross. Kusabab diwanohkeun dina usum gugur 2007, langkung ti 100.000 unit parantos dijual. Ieu tutuwuhan mosaik, sakumaha Fittonia disebut oge, naek bieu lima séntiméter luhureun pasisian pot. Tapi tétéla manéhna junun nangtung kaluar dina rentang geus overwhelming tina tatangkalan imah tina ukuran mini. Ieu meureun alatan daun variegated bodas-héjo jeung serrated. Kombinasi anu anjeun henteu mendakan seueur di dunya pepelakan.

Séép!

Daptar antosan - Daptar antosan Kami bakal nginpokeun ka anjeun nalika produkna aya di saham. Mangga lebetkeun alamat surélék nu sah di handap.

gambaran

tutuwuhan gampang
Non-toksik
daun leutik
ngiuhan lampu
Taya panonpoé pinuh
Tetep taneuh pot baseuh dina usum panas
Peryogi sakedik cai dina usum tiis.
Cai sulingan atawa cai hujan.
Sadia dina ukuran béda

Inpo tambahan

dimensi 8 × 8 × 10 cm

Potongan langka & tutuwuhan imah husus

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Geura sumping

    Mésér Philodendron Bodas Wizard rooted motong

    Philodendron White Wizard mangrupikeun kombinasi pamungkas tina kakuatan batin sareng penampilan. Di hiji sisi, éta mangrupikeun pepelakan jero ruangan anu kuat. Sanaos anjeunna asalna ti daérah tropis, dimana kaayaanana béda-béda, anjeunna saé di nagara urang anu tiis.

    Manehna ngagabungkeun kakuatan ieu kalawan penampilan pisan husus. Daunna ngawangun jantung, sapertos…

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Tawaran Jumaah Hideung 2022

    Monstera obliqua adansonii variegata - motong sirah unrooted

    Monstera obliqua variegata, ogé katelah 'tutuwuhan liang' atawa 'topeng monyét philodendron' variegata, nyaéta tutuwuhan anu langka pisan jeung istiméwa alatan daunna husus nu boga liang. Ieu tutuwuhan ogé owes nickname na. Asalna Monstera obliqua tumbuh di leuweung tropis Amérika Kidul sareng Tengah.

    Tempatkeun pepelakan dina tempat anu haneut sareng terang sareng…

  • Séép!
    Tawaran , Geura sumping

    Mésér Philodendron dicét - cuttings Pink Lady

    A kudu-kudu keur pencinta tutuwuhan. Kalayan pepelakan ieu anjeun gaduh pepelakan anu unik anu anjeun moal tepang sareng sadayana. Tina sadaya polutan anu ngabahayakeun di bumi sareng lingkungan padamelan urang, formaldehida mangrupikeun anu paling umum. Hayu tutuwuhan ieu utamana alus dina miceun formaldehida tina hawa! Salaku tambahan, kageulisan ieu gampang diurus sareng…

  • Séép!
    Geura sumping , tutuwuhan populér

    Mésér Begonia daun palem carolineifolia 'Highlander'

    Daun palem Begonia carolineifolia 'Highlander' resep kana tempat anu terang, tapi langkung milih henteu aya dina sinar panonpoé langsung. Daunna tumbuh ka arah panonpoé, janten upami anjeun hoyong daun palem Begonia carolineifolia 'Highlander' tumbuh sacara teratur, éta wijaksana pikeun ngabalikeun pepelakan sakali-kali.

    Daun palem Begonia carolineifolia 'Highlander' resep kana…