Nawarkeun!

Monstera deliciosa unrooted wetstick meuli

2.36 - 2.95

Tutuwuhan Hole (Monstera) nyaéta tutuwuhan ti kulawarga arum sarta asalna ti Amérika Tengah jeung Kidul. Ieu mangrupakeun creeper tropis anu bisa nanjak pisan tinggi.
Upami kembangan sareng ngabentuk buah di alam, peryogi sataun sateuacan buah asak. Dina taun éta buah masih beracun.

Di stock

harga lulus

Jumlah Diskon (%) Harga
1 - 2.95
2 5% 2.80
3 10% 2.66
4 15% 2.51
5+ 20% 2.36
x

gambaran

tutuwuhan gampang
Glamun dicerna
daun badag
Lembur cerah
Usum panas 2-3 x saminggu
Usum 1 x saminggu
Sadia dina ukuran béda

Inpo tambahan

beurat 10 g
dimensi 1 × 1 × 4 cm

Saran anu sanés ...

Potongan langka & tutuwuhan imah husus

  • Séép!
    Tawaran Jumaah Hideung 2022 , Geura sumping

    Beuli Alocasia plumbea Flying Squid

    Pikeun miara Cumi Flying Alocasia, ngan ukur cai nalika anjeun perhatikeun yén taneuhna garing. Aranjeunna langkung milih cahaya terang teu langsung, janten ngahindarkeun paparan sinar panonpoé langsung.

    Alocasia mikanyaah cai sareng resep kana tempat anu terang. Nanging, ulah nempatkeun éta dina sinar panonpoé langsung sareng ulah ngantep bola akar garing. Pikeun nangtung…

  • Nawarkeun!
    Tawaran , tatangkalan bumi

    Mésér Syngonium Pink Splash cuttings unrooted

    • Pasang pabrik dina tempat anu terang, tapi henteu dina sinar panonpoé langsung. Upami pabrikna poék teuing, daunna bakal langkung héjo.
    • Jaga taneuh rada beueus; ulah nepi ka garing taneuh. Éta langkung saé nyiram sajumlah sakedik sacara teratur tibatan seueur sakaligus. Daun konéng hartosna seueur teuing cai anu dipasihkeun.
    • The Pixie mikanyaah nyemprot dina usum panas!
    • ...

  • Séép!
    Tawaran , Bestsellers

    Mésér Philodendron Melanochrysum cuttings unrooted

    Philodendron melanochrysum mangrupikeun spésiés pepelakan kembangan tina kulawarga Araceae. Philodendron ekslusif sareng keuna ieu jarang pisan sareng katelah Emas Hideung.

  • Séép!
    Tawaran , tatangkalan bumi

    Beuli Philodendron Xuping Putri 29.95

    HAYANG OP! Putri Pink ieu gaduh sakedik nada pink ayeuna! Aya kasempetan 50/50 yén daun anyar bakal masihan nada pink.

    Philodendron Pink Princess mangrupikeun salah sahiji pepelakan anu paling ditéang ayeuna. Kalayan daun variegated warna pink-na, batang beureum jero sareng bentuk daun anu ageung, pepelakan langka ieu leres-leres kedah aya. Kusabab Philodendron Pink ...