Nawarkeun!

Monstera obliqua Peru meuli jeung miara

159.96 - 199.95

Upami anjeun milarian pepelakan anu langka sareng unik, Monstera obliqua Peru mangrupikeun juara sareng ogé pepelakan jero ruangan anu gampang pisan pikeun dirawat.

Monstera obliqua Peru ngan ukur peryogi cahaya henteu langsung, nyiram normal sareng taneuh anu dikeringkeun saé organik. Hiji-hijina masalah anu matak hariwang ngeunaan pepelakan nyaéta kutu skala, kalebet sisik coklat sareng mealybugs.

Kawas kalolobaan tutuwuhan Monstera, tutuwuhan ieu super gampang miara.

Monstera obliqua Peru asalna ti Asia jeung kapanggih dina salah sahiji loba lalampahan urang. Gambar ciri tina 'Monstera obliqua Peru' boga penampilan kawas marmer. Kalayan daun waxy sareng pola flamed, éta mangrupikeun pepelakan hiasan anu tiasa dianggo ngagantung sareng salaku pepelakan panjat. Dina kombinasi sareng perawatan anu sederhana, pepelakan ieu janten tamu wilujeng sumping di perkebunan sareng tujuan kreatif anu sanés. Monstera obliqua Peru aya dina luhureun 10 tutuwuhan ngamurnikeun hawa. 

Ieu mangrupakeun tutuwuhan gampang jeung rewarding. Anjeunna ngan ukur peryogi cai sakedik saminggu sakali tapi langkung milih henteu mandi suku sabab akarna tiasa rot. Upami daun mimiti droop, maka pepelakan parantos garing teuing. Upami dicelup sakedap, daunna bakal gancang pulih. Monstera obliqua Peru bakal saé dina lampu sareng tempat teduh, tapi upami poék teuing, pepelakan bakal leungit tanda-tandana sareng daunna janten langkung poék.

Di stock

harga lulus

Jumlah Diskon (%) Harga
1 - 199.95
2 5% 189.95
3 10% 179.96
4 15% 169.96
5+ 20% 159.96
x

gambaran

tutuwuhan gampang
Glamun dicerna
daun leutik
Lembur cerah
Usum panas 2-3 x saminggu
Usum 1 x saminggu
Sadia dina ukuran béda

Inpo tambahan

beurat 450 g
dimensi 12 × 12 × 25 cm

Saran anu sanés ...

Potongan langka & tutuwuhan imah husus

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Hadiah Poé Valentine pikeun dirina

    Naha anjeun milarian kado anu saé atanapi ide kado pikeun réréncangan anjeun, anu gélo ngeunaan motong sareng pepelakan? Lajeng hiji ieu Valentine pakétperjangjian didamel khusus pikeun anjeunna!

  • Séép!
    Geura sumping , Sukulén

    Mésér Adenium ”Ansu” Baobab bonsai caudex tutuwuhan succulent

    Adénium obesum (mawar gurun atanapi impala lily) mangrupikeun pepelakan succulent anu kasohor salaku pepelakan jero ruangan. Adenium "Ansu" Baobab bonsai caudex tutuwuhan succulent mangrupakeun tutuwuhan succulent nu bisa ngalakukeun kalawan saeutik cai. Ku alatan éta, ulah disiram dugi taneuh parantos garing. Ngajaga suhu sahenteuna 15 derajat sapanjang taun. Teundeun pabrik sakumaha lampu-gancang. 

  • Nawarkeun!
    Tawaran , tatangkalan bumi

    Meuli jeung miara Philodendron Bodas Ksatria

    Philodendron White Knight mangrupikeun salah sahiji pepelakan anu paling ditéang ayeuna. Kalayan daun variegated warna bodas, batang beureum jero sareng bentuk daun anu ageung, pepelakan langka ieu kedah-dipikabutuh.

  • Nawarkeun!
    Geura sumping , motongan

    Mésér Syngonium Susu Confetti motong rooted

    • Pasang pabrik dina tempat anu terang, tapi henteu dina sinar panonpoé langsung. Upami pabrikna poék teuing, daunna bakal langkung héjo.
    • Jaga taneuh rada beueus; ulah nepi ka garing taneuh. Éta langkung saé nyiram sajumlah sakedik sacara teratur tibatan seueur sakaligus. Daun konéng hartosna seueur teuing cai anu dipasihkeun.
    • The Pixie mikanyaah nyemprot dina usum panas!
    • ...