Nawarkeun!

Monstera variegata liang tutuwuhan - meuli motong ngora

35.96 - 44.95

De Monstera Variegata nyaeta undoubtedly tutuwuhan pang populerna di 2019. Kusabab popularitasnya, nu growers bieu bisa minuhan paménta. Daun anu éndah tina Monstera henteu ngan ukur hiasan, tapi ogé pepelakan ngamurnikeun hawa. Di Cina, Monstera melambangkan umur panjang. Tutuwuhan cukup gampang diurus sareng tiasa tumbuh ageung pisan dina kaayaan anu pas. Variasi ieu sareng daun bodas pasti mangrupikeun pernyataan di ruang tamu anjeun! Dupi anjeun ogé sagemblengna bogoh ka Monstera Variegata

Di stock

harga lulus

Jumlah Diskon (%) Harga
1 - 44.95
2 5% 42.70
3 10% 40.46
4 15% 38.21
5+ 20% 35.96
x

gambaran

tutuwuhan gampang
Glamun dicerna
daun badag
Lembur cerah
Usum panas 2-3 x saminggu
Usum 1 x saminggu
Sadia dina ukuran béda

Saran anu sanés ...

Potongan langka & tutuwuhan imah husus

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Monstera deliciosa rooted iteuk baseuh meuli

    Tutuwuhan Hole (Monstera) nyaéta tutuwuhan ti kulawarga arum sarta asalna ti Amérika Tengah jeung Kidul. Ieu mangrupakeun creeper tropis anu bisa nanjak pisan tinggi.
    Upami kembangan sareng ngabentuk buah di alam, peryogi sataun sateuacan buah asak. Dina taun éta buah masih beracun.

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Monstera adansonii variegata - mésér cuttings unrooted

    Monstera adansonii variegata, ogé katelah 'tutuwuhan liang' atawa 'topeng monyét philodendron' variegata, mangrupa tutuwuhan anu langka pisan jeung istiméwa alatan daunna husus anu loba liang. Ieu tutuwuhan ogé owes nickname na. Asalna Monstera obliqua tumbuh di leuweung tropis Amérika Kidul sareng Tengah.

    Tempatkeun pepelakan dina tempat anu haneut sareng terang sareng…

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Monstera albo borsigiana variegata - meuli cuttings ngora

    De Monstera Variegata nyaeta undoubtedly tutuwuhan pang populerna 2021. Kusabab popularitasnya, nu growers bieu bisa minuhan paménta. Daun anu éndah tina Monstera henteu ngan ukur hiasan, tapi ogé pepelakan anu ngabersihkeun hawa. Di Cina, Monstera melambangkan umur panjang. Tutuwuhan ieu gampang dirawat sareng tiasa tumbuh di…

  • Séép!
    Tawaran , Geura sumping

    Meuli jeung miara Philodendron Caramel Pluto

    Philodendron Gloriosum mangrupikeun kombinasi pamungkas tina kakuatan batin sareng acara luar. Di hiji sisi, éta mangrupikeun pepelakan jero ruangan anu kuat. Sanaos anjeunna asalna ti daérah tropis, dimana kaayaanana béda-béda, anjeunna saé di nagara urang anu tiis.

    Anjeunna ngagabungkeun kakuatan ieu sareng penampilan anu khusus pisan. Daunna ngawangun jantung, sapertos anjeun…