Nawarkeun!

Mésér Philodendron Hederaceum 'Lemon Lime'

3.15 - 6.95

Philodendron Ieu versi konéng tina ogé kawentar Philodendron Micans! Tutuwuhan ngagaduhan daun ngawangun jantung anu kondang, dina warna anu éndah. Jeruk Nipis Philodendron mangrupikeun pepelakan jero ruangan konéng anu saé sareng kuat pisan. Ogé lanceukna, tutuwuhan ieu longs pikeun titik cahaya. 

x
Daptar antosan - Daptar antosan Kami bakal nginpokeun ka anjeun nalika produkna aya di saham. Mangga lebetkeun alamat surélék nu sah di handap.

gambaran

tutuwuhan gampang
Non-toksik
Daun leutik nunjuk
ngiuhan lampu
Taya panonpoé pinuh
Peryogi saeutik cai.
Hiji-hijina jalan pikeun maéhan ieu nyaéta ku
pikeun masihan deui cai.
Sadia dina ukuran béda

Inpo tambahan

dimensi 12 × 25 cm
ngukur

P12 H25, P6 H10

Saran anu sanés ...

  • Séép!
    bungkusan kauntungan , tatangkalan bumi

    Strelitizia Nicolai 100cm

    Strelitzia nikolai nyaeta baraya nu kawentar Strelitzia reginae† Jangkungna nepi ka 10 méter, evergreen tutuwuhan multi-stemmed kalawan makuta daun lontar-kawas. Nu abu-héjo, siga cau daun panjangna 1,5 nepi ka 2,5 méter, ditempatkeun silih ganti, manjang jeung lanceolate. Éta disusun dina pola kipas ngawangun sareng timbul tina batang lempeng. Hal ieu ngajantenkeun pepelakan katingalina…

Potongan langka & tutuwuhan imah husus

  • Nawarkeun!
    tatangkalan bumi , tutuwuhan populér

    Meuli jeung miara Alocasia Gageana

    Alocasia Gageana resep cahaya anu disaring terang, tapi teu aya anu terang teuing anu bakal ngaduruk daunna. Alocasia Gageana pasti resep langkung terang tibatan tempat teduh sareng toléransi sakedik cahaya. Jauhkeun Alocasia Gageana sahenteuna 1 méter tina jandéla pikeun nyegah karuksakan daunna.

  • Nawarkeun!
    Tawaran , Bestsellers

    Meuli jeung miara tutuwuhan liang Monstera variegata

    De Monstera Variegata nyaeta undoubtedly tutuwuhan pang populerna 2021. Kusabab popularitasnya, nu growers bieu bisa minuhan paménta. Daun anu éndah tina Monstera henteu ngan ukur hiasan, tapi ogé pepelakan anu ngabersihkeun hawa. Di Cina, Monstera melambangkan umur panjang. Tutuwuhan ieu gampang dirawat sareng tiasa tumbuh di…

  • Séép!
    Geura sumping , tatangkalan bumi

    Mésér Philodendron caramel marmer variegata

    Philodendron 'Caramel Marble Variegata' mangrupikeun aroid langka, namina diturunkeun tina penampilan anu teu biasa. Daun anyar tutuwuhan ieu ampir bodas saméméh maturing ka héjo torek, méré nya dicampur daun héjo sapanjang taun.

    Miara hiji Philodendron 'caramel marble variegata' ku meniru lingkungan leuweung hujan na. Ieu tiasa dilakukeun ku nyayogikeun…

  • Séép!
    Tawaran , Geura sumping

    Mésér tutuwuhan Alocasia Hideung Zebrina

    De alocasia milik kulawarga Arum. Éta ogé disebut Ceuli Gajah. Éta mangrupikeun pepelakan tropis anu cukup tahan kana ibun. Gampang ditebak kumaha pepelakan ieu kalayan daun héjo ageung ngagaduhan namina. Wangun daunna nyarupaan sinar ngojay. Sinar ngojay, tapi anjeun ogé tiasa nempatkeun sirah gajah di jerona...